busdriver Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Já chtěl vloni k vánocům koupit dceři sandisk sanza clip (našel jsem si ho dle těchto diskuzí: http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.php?f=726&t=1149274 ), ale protože mi zmr*** dodávku a den před vánoci poslali jiné MP3 (ZEN Style), tak nemohu poreferovat....ale i ten ZEN hraje :-) Sandisk Sanza clip mám už sakra dlouho. Na sport úplně ideální. Hraje pěkně, ovládání jednoduchý, je malej, lehkej, dá se připnout na šortky.. Jen teda nevim, jestli je dostatečně "hezkej" . A taky netušim, jak hrajou přiložený sluchátka. Mám k tomu Mighty Bug od Fisher audia a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Sandisk Sanza clip mám už sakra dlouho. Na sport úplně ideální. Hraje pěkně, ovládání jednoduchý, je malej, lehkej, dá se připnout na šortky.. Jen teda nevim, jestli je dostatečně "hezkej" . A taky netušim, jak hrajou přiložený sluchátka. Mám k tomu Mighty Bug od Fisher audia a spokojenost.Sandisk Sansa Clip+ som používal 3 roky. Priložené "pecky" hrali na slúchadlá k "mptroske" úplne parádne, lepšie ako všetky základné slúchadlá ktoré som k mp3 kedy dostal. Ja som k nim mal ešte prenosný slúchadlový zosík, rockboxosol som ho (http://www.rockbox.org) a mal som v ňom hudbu iba vo FLAC-u, a počúval som cez Senny HD25-CII. Bol to parádny prenosný rig.Vymenil som ho ale za iPoda Classic, no tie sk_rvené iTunes, nemožnosť hrať FLAC atď ma hrozne vytáčajú, takže sa blíži doba kedy naložím Rockbox i do iPodu. Kto Rockboxosol svoj prehrávač, vie že to je paráda. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Pánové nemáte někdo tip na příjemné ubytování někde na severní moravě nebo okolí? Něco ve stylu jihomoravské cafe fara třeba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 golf resort Čeladná? http://www.prosper-golf.cz/ Doporučuji zajít k Michalu Gothovi na večeři .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Asi je to na tomto fóru mimo, ale třeba se někdo najde. Nemáte někdo zkušenost s digitálními mikroskopy v v základní cenové hladině? Našel jsem např. tohle:Omega microstar 20-1280x. Nevím jaká je kvalita výstupu ale nepotřebuji to profi práci v biomedicíně. Chci snímat detaily jak na minci, tak třeba pylová zrnka, řasy, plísně apod. Pro snímání se mi hodí usb připojení do pc. Nevím jaká to je kvalita. Moc peněz do toho dávat nechci pokud to bude plnit účel. Zdá se to jako relativně dobrý poměr kvalita pro domácí použití. Nemáte s tím někdo zkušenost, klidně bych bral něco z druhé ruky, radu atd. Díky předem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 (upraveno) ...já koupil dceři podobný Bresser a je to paráda, to co zmiňuješ by to mělo umět!...jen hodinky se tam nevlezou. Jsou moc tlusté.tam nejde aretovat ten pracovní "stolek"? To bych tam potom nedostal asi ani hmyz. Ještě jsem viděl takové blbuvzdorné usb "mikroskopy" kolem tisícikoruny, ale to má zvětšení zase myslím max 200x. Dělal jsem s mírně sofistikovanějšímmi mikroskopy v dendrologické laboratoři a pak s elektronovým v restaurátorské laboratoři s přenosem na PC a měl jsem dojem že u žádného neby problém nasnímat hodinky. Asi by mne mrzelo, kdybych to v tomto směru nemohl hračičkářsky použít. Upraveno 22. listopadu 2013 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Nezabývá se tu někdo velkoplošným tiskem banerů? Více prosím případně do SZ. Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Bedjasson díky moc za ochotu. Zkusím jim kdyžtak napsat jak to jde aretovat. Asi je to napevno spolu s led horním nasvícením. Na co to dcera využívá, jestli to není tajné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Kdybych chtěl detail hmyzu, tak goliathus a další brouci jsou už docela velcí živočichové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 ..no to jsou, ale na něj ti IMHO stačí hodinářská lupa. Na detaily pitva a pak mikroskop. Ale já tomu vůbec nerozumím, ty musíš vědět, co chceš.Možná to moc řeším. Jen jak jsem viděl takové ty blbuvzdorné válečkoidní digitální mikroskopy, tam je stojánek a můžeš s tím pracovat s tištěnými obvody, hmyzem apod, přičemž náhled máš na PC, nasnímáš si to ze všech stran a pracuješ právě v tom zvětšení. Ale je tam malé zvětšení, takže budu muset z nějaké strany udělat kompromis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mikroshop Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Tak trochu tuhle techniku prodávám několik let a myslím, že za tu dobu jsem si udělal představu co je levné, co je drahé a hlavně co doopravdy funguje a nejde jen o napsané parametry na krabici.To je bolest levných čínských mikroskopů.Bohužel zákazník, který to nemá s čím porovnat, většinou říká jak je to super kvalita.Koukni na http://www.mikroshop.cz a nebo mi napiš SZ, určitě rád poradím, prokonzultuji.Bohužel lidi většinou koupí "výhodný mikroskop", který později vyhodí a když "dozrají" už nemají korunky:-( tam nejde aretovat ten pracovní "stolek"? To bych tam potom nedostal asi ani hmyz. Ještě jsem viděl takové blbuvzdorné usb "mikroskopy" kolem tisícikoruny, ale to má zvětšení zase myslím max 200x.Dělal jsem s mírně sofistikovanějšímmi mikroskopy v dendrologické laboratoři a pak s elektronovým v restaurátorské laboratoři s přenosem na PC a měl jsem dojem že u žádného neby problém nasnímat hodinky. Asi by mne mrzelo, kdybych to v tomto směru nemohl hračičkářsky použít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mikroshop Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 No ono to není jen o tom, že se tam hodinky nevlezou, ale co by jsi na nich chtěl vidět při zvětšení 100x Bez urážky, tenhle mikroskop je na preparáty na sklíčku ve spodním světle. Na hodinky si musíš pořídit lupu a nebo stereolupu o zvětšení 10x - 40x Třeba něco takového: http://www.mikroshop.cz/cz/stx-stereospopicky-mikroskop (pokud chceš šetřit a nic nevidět)Nebo http://www.mikroshop.cz/cz/stm-701-24-stereoskopicky-mikroskop (pokud máš více korunek)Osobně bych však doporučil: http://www.mikroshop.cz/cz/am2111-usb-dino-lite-mikroskop-0-3mpix (funkční USB mikroskop) ...já koupil dceři podobný Bresser a je to paráda, to co zmiňuješ by to mělo umět!...jen hodinky se tam nevlezou. Jsou moc tlusté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mikroshop Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 A to je práv to. Bresser, Levenhuk, Celestron, atd., je prakticky jeden model z jedné továrny. Stejně tak ZM, které nabízíme. Další věc je to jaká je na konci procesu výstupní kontrola a také to, jak se k tomu zboží chováme tady jako obchodníci. První možnost je přeposlat krabici zákazníkům a druhá možnost je, mikroskopy kontrolovat a trochu seřídit. Znám však jen jednu firmu, která to dělá a nebudu na nás žalovat Hodinářských lup, tedy způsobů uchycení moc není, ale něco vymyslíme. Pošlu SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edgar_23 Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Panove mel bych dotaz urcite se tady nekdo najde kdo poradi. Mam sadrokartonovu pricku a na tu bych chtel zavesit TV (jen 32, takze vaha cca 9kg) a myslel jsem udelat jeste castecnou predsazenou stenu kvuli jednodussimu ukryti kabelu a na tu az pridelat tv. Pujde to? Muzu to takhle udelat? nebo je to blbost uplna? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Řekl bych v pohodě... popř. ještě z druhé strany vypodlož (tzn. držák - sádroš - vypodložení a prošroubovat...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Odborně ti neporadím, ale vím, že kamarád to takto má a funguje to a stálo to pár kaček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edgar_23 Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Diky, jako v podstate se jen ptam na problematiku davat sadrokarton na sadrokarton a pouzit ho jako nosnej, ale zase to zatizeni cca 10kg neni snad nic hroznyho, kdyz se to rozlozi na 4 srouby minimalne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Já strčil pod sádroš hranol, tím mi vzadu vznikl prostor na kabeláž, světla, atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mikroshop Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 odborně netuším, ale za pár kaček a funguje to:-)Nebál bych se toho. Hlavně to uděláš jak ty chceš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 Diky, jako v podstate se jen ptam na problematiku davat sadrokarton na sadrokarton a pouzit ho jako nosnej, ale zase to zatizeni cca 10kg neni snad nic hroznyho, kdyz se to rozlozi na 4 srouby minimalne...Pokud ty šrouby nebudou v rozích pěticentimetrového čtverce, tak ok asi. Pokud to tedy myslíš jako 2x sílu sd desky 12,5 a hmoždinka se ti sroluje za nimi. Nejjistější to máš vypočítat podle technologických hodnot od výrobce, metr desky GKB nemá překročit 0,06 kN. To jsou hodnoty u stropního závěsu. Takže to přuzpůsobíš. Pak volíš kování...obyč hmoždinky, košíček, příložník z obou stran. Nebo rovnou konzolový systém ze šroubovice až do stěny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se