Z. Paul Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Zdravim, není tady nějaký právník/advokát nebo někdo práva znalý, kdo se orientuje v problematice výživného? Kdyžtak poprosím přes SZ, děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Zdravim, není tady nějaký právník/advokát nebo někdo práva znalý, kdo se orientuje v problematice výživného? Kdyžtak poprosím přes SZ, děkuju. i ty kanče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 i ty kanče... Já ne neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 zkusím to mimo vlákno o TV hodit i sem: opět dotaz na místní znalce..jak spustím na televizi LG, kde je pasivní 3D, film ve 3D SBS (tzn, dva stejné obrazy vedle sebe) Je to vůbec možné? Nějak to totiž nechápu. Jsem zvyklej, že klasický 3D je jeden obraz a jakoby rozmazanej...Většina filmů je totiž v tomto SBS 3D ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 tak nic...už jsem to našel :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 (upraveno) Nemám dotaz ale spíš prosbu - potřebuju malý kus - cca 7x15 cm - pertinaxu (též označován kartit) nebo textitu nebo něco obdobného v tloušťce mezi 17 a 20 mm. Bohuželse prodává jen v tabulích velkých a drahých jak prase. Neděláte s tím někdo ? Stačily by i nějaký dva menší odřezky cca 7x7. Upraveno 29. ledna 2014 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 (upraveno) Za 6 pětek na Aukro: http://aukro.cz/pertinax-textit-250-x-315-x-5-mm-i3912256771.html Sorry, tys chtel vetsi vysku... Tak asi nic. Upraveno 29. ledna 2014 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 vyhrabal z nanosu prachu jsem pc hru THE WITCHER, ze bych ji hodil synovi na letity desktop.. bohuzel si nevim rady, hra se nainstaluje, vse ok, ale pak je hlaska : nemate opravneni, prvni spusteni muze provest pouze administrator.. no, nikdo jiny na pc prihlaseny neni, tak fakt nevim.. .. neumi nekdo poradit? hledal jsem i na ruznych forech, tenhle problem par lidi zaznamenalo, ale reseni jsem nikde nenasel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 vyhrabal z nanosu prachu jsem pc hru THE WITCHER, ze bych ji hodil synovi na letity desktop.. bohuzel si nevim rady, hra se nainstaluje, vse ok, ale pak je hlaska : nemate opravneni, prvni spusteni muze provest pouze administrator.. no, nikdo jiny na pc prihlaseny neni, tak fakt nevim.... neumi nekdo poradit? hledal jsem i na ruznych forech, tenhle problem par lidi zaznamenalo, ale reseni jsem nikde nenasel... Sice tuto hru neznám, ale řešení by mohlo být spustiti vyloženě s admin právy. Záleží co máš za verzi OSV XP kliknout se shiftem pravým na ikonu hry, mělo by být v nabídce spustit jako... a tam vybrat účet admina Pokud je to Vista a novější, tak je nabídka spustit jako správce přímo, nebo zkusit ve vlastnostech na kartě kompatibilia nastavit jiný systém a případně i práva.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 ... no, zkusim to dle tveho navodu.. dekuji.. jinak os je w8, ja uz jedu jen apple, takze slozitejsi problemy resit neumim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franus Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Není tu někdo, kdo dělá do hutního a spojovacího materiálu?co bys potreboval se spojovakem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 co bys potreboval se spojovakem? Už nic. Vyřešeno. Díky za zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 poradite nekdo dobrej stream na superbowl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 poradite nekdo dobrej stream na superbowl? Taky bych uvítal link. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 poradite nekdo dobrej stream na superbowl?Taky bych uvítal link. Ja som dostal tento link od jedného fajn člena http://www.wiziwig.tv/competition.php?part=sports&discipline=americanfootball F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Rozumite nekdo danim? Potykam se s tim, zda mi nase ucetni nepocita spatne vyplatu. Mam prispevek od zamestnavatele na penzijko a Ticket Sport a kultura poukazky. Oboji se mi pricteno k hrube mzde a hruby prijem je mi tedy spocitan (hruba mzda+poukazky+ prispevek na pf). Mel jsem za to, ze prispevek na penzijko a ty poukazky (je to od Endered, neco jako stravenky) se do zdanitelneho prijmu nepocitaji. Poradite mi s tim prosim nekdo? Poukazky jsou podle me urcite spatne (zaprve info na strankach Endered) a za druhe pro me zajimava polozka pridaneni pasce, ale s tim penzijkem si nejsem moct jist, nejak jsem nenalezl konzistentni informace. diky predem za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 (upraveno) Tak nejdriv ty kulturni poukazky: to je par. 6 odst.9 pism.g zakona o danich z prijmu.. <br />Je tam par podminek:<br />- nepenezni plneni<br />- firma to dava z fondu (nedanovych nakladu)<br />- na vyjmenovane ucely jako je sport a kultura<br /><br />- rekreace omezena do 20 000 kc<br />= pak je ten prispevek od dane osvobozen.<br /><br />z mobilu...<br /><br /><br /> Upraveno 4. února 2014 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Koukam, ze z mobilu to psat je naprosto naprd... prehlednost trpi...<br /><br />z mobilu...<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 (upraveno) ... a to penzijko je par.6 odst 9 pism. P) <br />- do 30 000 kc rocne osvobozeno od dane..<br /><br />z mobilu...<br /><br /><br /> Upraveno 4. února 2014 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 (upraveno) ...a jeste posledni dovetek, tyto dve polozky jsou prijmem, ale osvobozenym... mozna ti to tedy na pasce uvedou, ale jen evidencne, a dane z toho nepocitaji (?)..<br /><br />z mobilu...<br /><br /><br /> Upraveno 4. února 2014 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se