Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

zkusím to mimo vlákno o TV hodit i sem:

opět dotaz na místní znalce..jak spustím na televizi LG, kde je pasivní 3D, film ve 3D SBS (tzn, dva stejné obrazy vedle sebe) Je to vůbec možné? Nějak to totiž nechápu. Jsem zvyklej, že klasický 3D je jeden obraz a jakoby rozmazanej...Většina filmů je totiž v tomto SBS 3D  :death:

post-13404-0-81406400-1390053577.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Nemám dotaz ale spíš prosbu - potřebuju malý kus - cca 7x15 cm - pertinaxu (též označován kartit) nebo textitu nebo něco obdobného v tloušťce mezi 17 a 20 mm. Bohuželse prodává jen v tabulích velkých a drahých jak prase. Neděláte s tím někdo ? Stačily by i nějaký dva menší odřezky cca 7x7.

Upraveno uživatelem Klotzman
Odkaz ke komentáři

vyhrabal z nanosu prachu jsem pc hru THE WITCHER, ze bych ji hodil synovi na letity desktop.. bohuzel si nevim rady, hra se nainstaluje, vse ok, ale pak je hlaska : nemate opravneni, prvni spusteni muze provest pouze administrator.. no, nikdo jiny na pc prihlaseny neni, tak fakt nevim..

.. neumi nekdo poradit? hledal jsem i na ruznych forech, tenhle problem par lidi zaznamenalo, ale reseni jsem nikde nenasel...

Odkaz ke komentáři

vyhrabal z nanosu prachu jsem pc hru THE WITCHER, ze bych ji hodil synovi na letity desktop.. bohuzel si nevim rady, hra se nainstaluje, vse ok, ale pak je hlaska : nemate opravneni, prvni spusteni muze provest pouze administrator.. no, nikdo jiny na pc prihlaseny neni, tak fakt nevim..

.. neumi nekdo poradit? hledal jsem i na ruznych forech, tenhle problem par lidi zaznamenalo, ale reseni jsem nikde nenasel...

Sice tuto hru neznám, ale řešení by mohlo být spustiti vyloženě s admin právy. Záleží co máš za verzi OS

V XP kliknout se shiftem pravým na ikonu hry, mělo by být v nabídce spustit jako... a tam vybrat účet admina

Pokud je to Vista a novější, tak je nabídka spustit jako správce přímo, nebo zkusit ve vlastnostech na kartě kompatibilia nastavit jiný systém a případně i práva..

Odkaz ke komentáři

Rozumite nekdo danim? Potykam se s tim, zda mi nase ucetni nepocita spatne vyplatu. Mam prispevek od zamestnavatele na penzijko a Ticket Sport a kultura poukazky. Oboji se mi pricteno k hrube mzde a hruby prijem je mi tedy spocitan (hruba mzda+poukazky+ prispevek na pf). Mel jsem za to, ze prispevek na penzijko a ty poukazky (je to od Endered, neco jako stravenky) se do zdanitelneho prijmu nepocitaji. Poradite mi s tim prosim nekdo? Poukazky jsou podle me urcite spatne (zaprve info na strankach Endered) a za druhe pro me zajimava polozka pridaneni pasce, ale s tim penzijkem si nejsem moct jist, nejak jsem nenalezl konzistentni informace. diky predem za odpoved

Odkaz ke komentáři

Tak nejdriv ty kulturni poukazky: to je par. 6 odst.9 pism.g zakona o danich z prijmu.. <br />Je tam par podminek:<br />- nepenezni plneni<br />- firma to dava z fondu (nedanovych nakladu)<br />- na vyjmenovane ucely jako je sport a kultura<br /><br />- rekreace omezena do 20 000 kc<br />= pak je ten prispevek od dane osvobozen.<br /><br />z mobilu...<br /><br /><br />

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...