Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

Jsem hlavně nervózní z korunky - není šrubovací. Sklo na dýnku mě nechává celkem v klidu.

fortis neměl do roku 2006 také šroubovací korunku a měl 200m WR

pokud to nebudeš mejt wapkou tak se nemůže nic stát

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak do toho asi půjdu. :unsure:

Tahat hodinky do vody je vždycky adrenalin, s Tissot wr100 jsem několikrát potápěl, saunoval, hodinky jsou deset let staré a nikdy nebyl problém' Tag Heuer jsem měl dva roky staré, wr300 a utopil jsem je při pouhém plavání, tak babo raď' Teď mám hodinky wr2000, tak snad už mě ta voda nějak nepřekvapí :-)

Odkaz ke komentáři

Panove, mam nejake drobne(skutecne) penize na PP uctu a moznosti jsou dve: a) nechat je tam a nejakym nakupem pod limit toho co tam je z te castky ubirat (nerealne, protoze k tomu, cemu paypal pouzivam kupuji skoro vzdy nad limit toho, co tam je primym strzenim z uctu)

b ) preposlat na bezny ucet(rad bych), ale nevim jak s poplatkem. Poplatek mi vymeri ma banka, ze, nikoli PP? a bude to predpokladm poplatek,jako kdyz prijmu platbu ze zahranicni?

Ptam se na to, nebot to neni mnoho, a tak to zkratit jeste treba o poplatek 2kila je skoda.

Upraveno uživatelem kaliw124
Odkaz ke komentáři

Je tam withdraw nebo tak něco, každopádně je potřeba tam zadat IBAN účtu svýho a přidat si tam ten svůj učet

a pak na něj můžeš stahovat, platba příjde jako z českého příchozího účtu, teda poplatky jen dle příchozí CZK transakce u banky

a ne jako zahraniční.

Edit: ale jestli paypalem platíš tak je to skoro zbytečný, jsem si skoro jistej, že i při větší platbě je možný vzít část z toho co máš

na paypal a jen zbytek doplatit stahnutím z účtu

Panove, mam nejake drobne(skutecne) penize na PP uctu a moznosti jsou dve: a) nechat je tam a nejakym nakupem pod limit toho co tam je z te castky ubirat (nerealne, protoze k tomu, cemu paypal pouzivam kupuji skoro vzdy nad limit toho, co tam je primym strzenim z uctu)

b ) preposlat na bezny ucet(rad bych), ale nevim jak s poplatkem. Poplatek mi vymeri ma banka, ze, nikoli PP? a bude to predpokladm poplatek,jako kdyz prijmu platbu ze zahranicni?

Ptam se na to, nebot to neni mnoho, a tak to zkratit jeste treba o poplatek 2kila je skoda.

Upraveno uživatelem martin.951
Odkaz ke komentáři

Moc tomu nerozumím, ale rád bych si domů pořídil nějáký lepší glóbus" Docela se mě líbí tento, ale možná to je kýč, těžko říct" Máte doma někdo něco pořádného a poradíte, kde koupit? Díky za každý postřeh :cheers:

http://www.levnemapy.cz/produkty/globusy/globusy-svitici/globus-atlantis-40-cm-svitici#bmDescription

Odkaz ke komentáři

Obcas ve starozitnictvich zahlednu ten nadherny filmovy, jak je v nem ukryty bar. Mel by ses rozhlidnout, nechat na sebe kontakt u par starozitniku a urcite by ti nejaky sehnali. Naposled jsem ho videl na cca 8000, takze to ani neni takova darda, jak by clovek cekal...

Odkaz ke komentáři

Bary mám jen v obýváku tři, takže čtvrtý určitě nepotřebuji :lol2:  Chci jen glóbus a tak do pěti max... :cheers: Ve starožitnictvých jsem už něco zahlédl, ale chci něco nového se současným zakreslením map a nejlépe ve 3D" Každpádně děkuji za radu.

Obcas ve starozitnictvich zahlednu ten nadherny filmovy, jak je v nem ukryty bar. Mel by ses rozhlidnout, nechat na sebe kontakt u par starozitniku a urcite by ti nejaky sehnali. Naposled jsem ho videl na cca 8000, takze to ani neni takova darda, jak by clovek cekal...

Odkaz ke komentáři

Pánové, mám prosbu:

není tady někdo, kdo má přístup k maketám mobilů? Konkrétně potřebuji sehnat maketu NOKIA 1020. Šéf chce, abych jeho manželce ušil kožené pouzdro na mobil, ale zrovna tento mobil má na zádech takovou divnou bradavici, tak bych to rád udělal tak, že bych tu maketu použil jako kopyto... Díky za jakoukoliv pomoc. Chtěl jsem ji objednat z netu, ale našel jsem ji jenom na SK stránkách...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pánové, mám možnost mít meotar (ano, přežitek, nicméně z jeho častého samovolného vzplanutí s folií "nejdůležitějších předmětů" během výuky, mi cuká koutek do dnes :lol2: ) za cenu hmotnosti. Využití bych pro něj měl, jen nevím, jakou metodou bych mohl tisknout na pruhledné folie(a jaké? a kde sehnatelné). Mám obyčejnou inkoustovku, to je asi špatně, že?

Odkaz ke komentáři

Mám tady mobil Samsung GT-S5230 a nějak je posunutá dotyková plocha proti displeji. Zkoušením jsem zjistil, že je třeba klikat asi 2 cm níž, než ukazuje displej. Jenomže tlačítko menu je na dolním okraji a nedostanu se k němu. Musel bych mačkat mimo telefon. Není nějaká kombinace tlačítek při spuštění, která by spustila kalibraci displeje?

Odkaz ke komentáři

Zdravím. Jistě někdo máte zkušenosti s posíláním na dobírku, zejména mě zajímá jak dlouho běžně trvá, než dojdou peníze, které se vybraly z dobírky na můj účet? Balík, který jsem poslal je už 5 dnů úředaný adresátovi ale peníze stále nikde. Díky, Albert

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...