Moty Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 byl jsem na městským úřadě a paní mi řekla, abych to zbytečně neprožíval, že se max na celnici přioholím, že stejně do dovolený nepřiberu, což viděla skoro jako větší rozdíl:-))
busdriver Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 Neměl by prosím někdo tip na levnou a slušnou autopůjčovnu v Praze? Po týdnu mi v servisu odmítli dál půjčovat auto i když jsem byl při nehodě jako poškozený. Dokonce se na mě chvíli snažili hodit spolúčast za nějakej vlas. škrábanec na střeše půjčenýho auta. Teď se čeká na vyjádření od pojišťovny a já jsem bez auta, takže bych bral něco tak na týden. Jaký auto je mi docela jedno, klidně Smarta.
ricous Odesláno 2. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2014 Nejste pls někdo od UPC? Nějak se s nima nemůžu dohodnout, ti operátoři melou každej něco jinýho a na maily nikdo nereaguje...
Gustaf Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 Toptrans?Franto díky, nakonec to vyřešila pošta. Balík jsem rozdělil na dva do 30kg a bylo to nejlepší, nejrychlejší a nejlevnější....
Trojan Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Kluci, důležitý rozhodnutí. Chci dát holce prstýnek, takovej ten na prsteníček... no a vůbec nevim, kam se s tim vrtnout. Žádnou extravagantnost, spíš něco decentního.Mám prostě oblízat zlatnictví nebo mi je nějakej jednodušší způsob? Nejsem v tomhle moc zběhlej... taky by mě zajímalo jestli jsou velký rozdíly v kvalitě vod různejch zlatníků...Dík, jsem v tom ztracej.
Návštěvník YPO Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Chci dát holce prstýnek, takovej ten na prsteníček... dost nebezpečný zkus to tady - http://www.snubniprsteny-lr.cz/
Albert.one Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Ahoj, neděláte někdo náhodou do investičního zlata? Ideálně s působištěm v Brně? Chci se o tom dozvědět víc, tak hledám někoho zasvěceného kdo by byl ochoten mi trošku poradit. Díky, Albert
FrantisekH Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 prý existuje web, kde podle výrobního čísla mohu ověřit zda iphone má záruku a jak dlouho.. nemáte prosím odkaz?
martin.951 Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 toto?https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do prý existuje web, kde podle výrobního čísla mohu ověřit zda iphone má záruku a jak dlouho.. nemáte prosím odkaz?
FrantisekH Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 díky, očividně začíná záruka běžet až aktivací..tak půjde do světa
Trojan Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 Bude 0,15ct kamen vůbec vidět? Já si vůbec nepředstavím, jak je to velký...
Andrew_C Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 V manželčině prstenu je kámen co má 0,03ct a jeho průměr je cca 2mm. 0,15ct kámen by měl mít cca 3,5mm (pokud je kulatý)
StefanM Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 (upraveno) Pred dvoma tyzdnami toto iste riesil moj kamarat. 0,15 je mensi kamen, nakoniec som mu zohnal 0,25 a ten bol celkom fajn. Najhorsie je nakupovat v nakupnych centrach alebo drahych zlatnictvach, tam za 0,15 zaplatis viac nez v malom meste za 0,25 (ten v prsteni vysiel na 380 eur). Upraveno 5. července 2014 uživatelem StefanM
Trojan Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 No tak 0,23ct v bílém zlatě za 16,5k zas není tak zlé, ne? 0,15 je za 12k
StefanM Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 Pri vacsom si este pozri cistotu a farbu kamena. Ten co kupoval bol tiez v bielom zlate.
nividic Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Kluci, neznáte někdo rozumnýho obchodníka z vodafonu? Zjistil jsem, že nutně potřebuju optimalizovat účty... pošlete mi kdyžtak kontakt do sz, díky!
kuncák7 Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Nenašel by se tu prosím někdo, nejlépe právník? Potřeboval bych poradit se zrušením návrhu Opatření obecné povahy ( u nás na úřadě to nikdo ještě nedělal a náš právník má měsíční dovolenou ). Předem děkuji případnému dobrovolníkovi, ozval bych se hned, jak se vynadávám a vysvětlil bych problém.
Klotzman Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 Netušíte někdo jak se jmenuje takový to lepidlo, co se s ním třeba lepí přílohy k časopisům, co se dá stáhnout z papíru ?Případně kde se to dá koupit ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se