Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

byl jsem na městským úřadě a paní mi řekla, abych to zbytečně neprožíval, že se max na celnici přioholím, že stejně do dovolený nepřiberu, což viděla skoro jako větší rozdíl:-))

Odesláno

Neměl by prosím někdo tip na levnou a slušnou autopůjčovnu v Praze? Po týdnu mi v servisu odmítli dál půjčovat auto i když jsem byl při nehodě jako poškozený. Dokonce se na mě chvíli snažili hodit spolúčast za nějakej vlas. škrábanec na střeše půjčenýho auta. Teď se čeká na vyjádření od pojišťovny a já jsem bez auta, takže bych bral něco tak na týden. Jaký auto je mi docela jedno, klidně Smarta.

Odesláno

Nejste pls někdo od UPC? Nějak se s nima nemůžu dohodnout, ti operátoři melou každej něco jinýho a na maily nikdo nereaguje...

Odesláno

Kluci, důležitý rozhodnutí. Chci dát holce prstýnek, takovej ten na prsteníček...  :helpsmilie:  no a vůbec nevim, kam se s tim vrtnout. Žádnou extravagantnost, spíš něco decentního.

Mám prostě oblízat zlatnictví nebo mi je nějakej jednodušší způsob? Nejsem v tomhle moc zběhlej... taky by mě zajímalo jestli jsou velký rozdíly v kvalitě vod různejch zlatníků...
Dík, jsem v tom ztracej.

Odesláno

Ahoj, neděláte někdo náhodou do investičního zlata? Ideálně s působištěm v Brně? Chci se o tom dozvědět víc, tak hledám někoho zasvěceného kdo by byl ochoten mi trošku poradit. Díky, Albert

Odesláno (upraveno)

Pred dvoma tyzdnami toto iste riesil moj kamarat. 0,15 je mensi kamen, nakoniec som mu zohnal 0,25 a ten bol celkom fajn. Najhorsie je nakupovat v nakupnych centrach alebo drahych zlatnictvach, tam za 0,15 zaplatis viac nez v malom meste za 0,25 (ten v prsteni vysiel na 380 eur).

Upraveno uživatelem StefanM
Odesláno

Nenašel by se tu prosím někdo, nejlépe právník? Potřeboval bych poradit se zrušením návrhu Opatření obecné povahy ( u nás na úřadě to nikdo ještě nedělal a náš právník má měsíční dovolenou ). 

Předem děkuji případnému dobrovolníkovi, ozval bych se hned, jak se vynadávám a vysvětlil bych problém.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...