Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 3. 4. 2012 v 18:59, 'FrantisekH' napsal:

to zní dobře, ale nemam to k dispozici

Tak se přeptej v nejbližší dílně, nebo vezmi do ruky pilku na železo :) a nebo se stav u mě doma :D . Upraveno uživatelem jirka404
Odesláno
  V 3. 4. 2012 v 19:05, 'FrantisekH' napsal:

Do HK to mam z ruky.. pilku jsem zkoušel.. neudělal jsem na tom ani škrábanec, šroubovákem jsem se do toho nedosal.. já tu kurvu co tam nacpala bůhvíco chytit .. dneska mam den debil

Jestli ti tam nacpal něco dřevěného zkus to vypálit. Nejlepší je zapalovač s turboplamenem.
Odesláno
  V 3. 4. 2012 v 19:08, 'jirka404' napsal:

Jestli ti tam nacpal něco dřevěného zkus to vypálit. Nejlepší je zapalovač s turboplamenem.

jo je vtom sirka, už jsem mu to psal s těma pákovkama by to nemuselo dobře dopadnout,záleží na tom z čeho je ta podkova zámku

Odesláno
  V 3. 4. 2012 v 19:11, 'mondeo2' napsal:

jo je vtom sirka, už jsem mu to psal s těma pákovkama by to nemuselo dobře dopadnout,záleží na tom z čeho je ta podkova zámku

To je normální TOKOZ s kaleným oblouken. S tím si pákovky poradí.

Odesláno
  V 3. 4. 2012 v 19:22, 'FrantisekH' napsal:

je to FAB, nevim povrch je nějakej chromovanej bo co..vubec tomu nerozumim.. na to že ty dveře vedou vlastně ke dvorku se slípkama tak to máme zabezpečený jak nasa jaderný reaktory

Dalo by se to přeříznout plátkem na nerez (označený červený, nebo žlutý).
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Je tady někdo tak schopný, aby podle emailu (doručeného na yahoo, popř. outlook přes yahoo) dokázal vypátrat odesílatele? Potřeboval bych dohledat někoho, kdo se neumí podepsat a tak trochu mi škodí. Odměna Vás opravdu nemine.

Odesláno

Jestli máš Facebook, tak v těhle případech je to první věc, co dělám. Normálně na FB do vyhledávácího pole hodím ten mail a odentruju. Pokud na ten mail má registrovaný profil, tak hned víš...

Odesláno
  V 16. 4. 2012 v 18:42, 'jacob' napsal:

Dopátral jsem IP adresu odesílatele (ne provozovatele emailu, ale přímo odesílatele). S tím by mi již někdo uměl pomoct? Nyní vím město, ale nic bližšího.

Najdi si na netu nějaký IP tracer.

Odesláno

Obávám se, že v tomto ti tu asi nikdo nepomůže. Cesta od IP ke koncovému uživateli vede přes providera a jedině ten ví, kdo používá jeho IP. A ten to nepoví (většinou)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...