jirka404 Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 to zní dobře, ale nemam to k dispozici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 (upraveno) to zní dobře, ale nemam to k dispozici Tak se přeptej v nejbližší dílně, nebo vezmi do ruky pilku na železo a nebo se stav u mě doma . Upraveno 3. dubna 2012 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 Do HK to mam z ruky.. pilku jsem zkoušel.. neudělal jsem na tom ani škrábanec, šroubovákem jsem se do toho nedosal.. já tu kurvu co tam nacpala bůhvíco chytit .. dneska mam den debil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 Do HK to mam z ruky.. pilku jsem zkoušel.. neudělal jsem na tom ani škrábanec, šroubovákem jsem se do toho nedosal.. já tu kurvu co tam nacpala bůhvíco chytit .. dneska mam den debil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 Do HK to mam z ruky.. pilku jsem zkoušel.. neudělal jsem na tom ani škrábanec, šroubovákem jsem se do toho nedosal.. já tu kurvu co tam nacpala bůhvíco chytit .. dneska mam den debil Jestli ti tam nacpal něco dřevěného zkus to vypálit. Nejlepší je zapalovač s turboplamenem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 Jestli ti tam nacpal něco dřevěného zkus to vypálit. Nejlepší je zapalovač s turboplamenem. jo je vtom sirka, už jsem mu to psal s těma pákovkama by to nemuselo dobře dopadnout,záleží na tom z čeho je ta podkova zámku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 zejtra prubnu ten zapalovač a uvidíme.. zatim jsem zprovoznil druhej vstup ale tam čekam že někdo nacpe zejtra někdo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 jo je vtom sirka, už jsem mu to psal s těma pákovkama by to nemuselo dobře dopadnout,záleží na tom z čeho je ta podkova zámku To je normální TOKOZ s kaleným oblouken. S tím si pákovky poradí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 je to FAB, nevim povrch je nějakej chromovanej bo co..vubec tomu nerozumim.. na to že ty dveře vedou vlastně ke dvorku se slípkama tak to máme zabezpečený jak nasa jaderný reaktory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 je to FAB, nevim povrch je nějakej chromovanej bo co..vubec tomu nerozumim.. na to že ty dveře vedou vlastně ke dvorku se slípkama tak to máme zabezpečený jak nasa jaderný reaktory Dalo by se to přeříznout plátkem na nerez (označený červený, nebo žlutý). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 Díky moc chlapy zejtra se s tim poperu nějak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Je tady někdo tak schopný, aby podle emailu (doručeného na yahoo, popř. outlook přes yahoo) dokázal vypátrat odesílatele? Potřeboval bych dohledat někoho, kdo se neumí podepsat a tak trochu mi škodí. Odměna Vás opravdu nemine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Jestli máš Facebook, tak v těhle případech je to první věc, co dělám. Normálně na FB do vyhledávácího pole hodím ten mail a odentruju. Pokud na ten mail má registrovaný profil, tak hned víš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Děkuji za tip. Zkusil jsem to, i google, ale asi je to účelově založený email :-/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Dopátral jsem IP adresu odesílatele (ne provozovatele emailu, ale přímo odesílatele). S tím by mi již někdo uměl pomoct? Nyní vím město, ale nic bližšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Dopátral jsem IP adresu odesílatele (ne provozovatele emailu, ale přímo odesílatele). S tím by mi již někdo uměl pomoct? Nyní vím město, ale nic bližšího. Najdi si na netu nějaký IP tracer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Obávám se, že v tomto ti tu asi nikdo nepomůže. Cesta od IP ke koncovému uživateli vede přes providera a jedině ten ví, kdo používá jeho IP. A ten to nepoví (většinou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Nevíte někdo, jestli má VZP nějakej termín pro vrácení přeplatku za zdravotní pojištění (ode dne podání přehledu)? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Kolegové, zustal mi doma disk ze staršího ntb, půjde hodit do nějakého rámečku aby fungoval jako externí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se