Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 3 minutami, slabak napsal:

Jj, to zni rozumne, diky. Pres cernou nejede vlak, bohuzel. Zkousel jsem to nekolikrat. 

No tak vem aspoň nějakej polomat, na lesklé i na matné budou vidět chmatance. Na tom polomatu teda taky, ale míň...

Může se jí třeba zalíbit nějaká hodně tmavá šedá, vzorníky dokážou divy... 😉

Odesláno
před 21 hodinami, slabak napsal:

Poradíte mi prosím, čím natřít lamino? Dcera má v pokoji starší skříně, povrch lamino dub/buk, to je jedno. Chtěl aby je černé. Vyzkoušená barva? Nebo je to jedno a klidně černý balakryl? Z finančních důvodů nové skříně nepřichází nyní v potaz. Děkuji 

Jak psal Shane, lepší je polepit než natřít. Např. https://www.dimex-tapety.cz/samolepici-folie-cerna-matna-10-1000-sirka-45-cm

Odesláno

Folie vypadá hratelně, ale mám 8 ks skříní o rozměru 62x205 cm. To bude pakárna polepovat, aby to k něčemu vypadalo. Kouknu, v jaké šíři se ty folie dělají. Varianta sprej se mi také líbí, to bude zřejmě jednodušší.

Odesláno
před 2 minutami, slabak napsal:

Folie vypadá hratelně, ale mám 8 ks skříní o rozměru 62x205 cm. To bude pakárna polepovat, aby to k něčemu vypadalo. Kouknu, v jaké šíři se ty folie dělají. Varianta sprej se mi také líbí, to bude zřejmě jednodušší.

Sprejem to bude opruz, že budeš muset zakrýt okoli. Co balakryl válečkem. Více vrstev aby to překrylo a musí to podle mě držet.

• Like 1
Odesláno
Právě teď, tommasini napsal:

Sprejem to bude opruz, že budeš muset zakrýt okoli. Co balakryl válečkem. Více vrstev aby to překrylo a musí to podle mě držet.

Maximálně to před tím trochu vzít něčím takovým lehce image.thumb.png.5c184bcdf486c78bd62eb09ba7d8bfb8.png

Odesláno

Nemám s natíráním lamina zkušenosti, sosám tu moudra. Váleček by se mi líbil, ale to by mi už asi někdo navrhnul. Jde mi taky o to, zda ta barva bude na hladkém laminu držet...

Odesláno (upraveno)

Podle mě to bude držet sprejem nebo válečkem stejně dobře nebo blbě. Pokud použiješ to rouno na strhnutí povrchu, tak bych se toho nebál. Tak si skoč do nějakého hobymarketu, tam vždycky za pár kaček prodávají odřezky a udělej pokus.

Upraveno uživatelem tommasini
Odesláno
V 19. 8. 2025 v 13:08, slabak napsal:

Poradíte mi prosím, čím natřít lamino? Dcera má v pokoji starší skříně, povrch lamino dub/buk, to je jedno. Chtěl aby je černé. Vyzkoušená barva? Nebo je to jedno a klidně černý balakryl? Z finančních důvodů nové skříně nepřichází nyní v potaz. Děkuji 

Čemu říkáš lamino? Jaký to má povrch? Je to hladké? 
Fólie by mohla fungovat, ale ne napojovaná. Musel by to být jeden kus.
Natírat (štětec/váleček) bych nedoporučil. 
Stříknout by asi bylo nejlepší. Dokonale umýt. Nebrousit. Vyspravit defekty.
Stříkat ve vodorovné poloze (alespoň demontované dveře). 

Odesláno

Já bych to udělal samolepící folií, když to budeš dělat "na mokro" tak se to bude dělat suprově a nebudeš tam mít žádné bubliny. Kdysi jsem s tím oblepil celé umakartové jádro v paneláku.

Odesláno (upraveno)
před 6 hodinami, slabak napsal:

Odmastit, ev. přebrousit, zakrýt okolí... Myslím, že varianta folie je schůdnější a ve finále i lépe vypadající, maj i šíři 675 mm...

Upraveno uživatelem Lynx12
  • Dát hlas 1
Odesláno

Pokud seženeš folii tak, abys ji nemusel napojovat, za lepení "mokrou" cestou skoro ručím za výsledek. Použiješ stěrku na okna a bude to OK.

• Dát hlas 1
Odesláno

No, mam 8 ks skrini 62 x 201 cm a kazda ma jeste nastavec 62 x 35 cm. Srani s tim bude, ale ted kupovat tuhle sestavu novou se mi nehodi...

Odesláno
před 40 minutami, slabak napsal:

No, mam 8 ks skrini 62 x 201 cm a kazda ma jeste nastavec 62 x 35 cm. Srani s tim bude, ale ted kupovat tuhle sestavu novou se mi nehodi...

Proboha to je na kompletní oblečení komparzu Velkofilmu bitva u Lipan včetně zbroje😀

• Haha 2
Odesláno

Zdravím pánové;

nemáte někdo tip kde v Praze nebo okolí koupím terčové šipky 4.5 do vzduchovky? Případně pokud je někdo máte tak je koupím, půjčím ... prostě cokoliv. Má představa, že je koupím v každém sportu se ukázala jako naivní a v sobotu je nutně potřebuji. Za každou radu či pomoc předem díky.

J.

Odesláno
před 3 hodinami, Conrad napsal:

Proboha to je na kompletní oblečení komparzu Velkofilmu bitva u Lipan včetně zbroje😀

No počítám, že zbytek hader má holka ve skříních na předsíni a něco bude v šuplatech pod postelí... 😄

• Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...