Klotzman Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna před 3 minutami, slabak napsal: Jj, to zni rozumne, diky. Pres cernou nejede vlak, bohuzel. Zkousel jsem to nekolikrat. No tak vem aspoň nějakej polomat, na lesklé i na matné budou vidět chmatance. Na tom polomatu teda taky, ale míň... Může se jí třeba zalíbit nějaká hodně tmavá šedá, vzorníky dokážou divy...
Lynx12 Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna před 21 hodinami, slabak napsal: Poradíte mi prosím, čím natřít lamino? Dcera má v pokoji starší skříně, povrch lamino dub/buk, to je jedno. Chtěl aby je černé. Vyzkoušená barva? Nebo je to jedno a klidně černý balakryl? Z finančních důvodů nové skříně nepřichází nyní v potaz. Děkuji Jak psal Shane, lepší je polepit než natřít. Např. https://www.dimex-tapety.cz/samolepici-folie-cerna-matna-10-1000-sirka-45-cm
slabak Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Folie vypadá hratelně, ale mám 8 ks skříní o rozměru 62x205 cm. To bude pakárna polepovat, aby to k něčemu vypadalo. Kouknu, v jaké šíři se ty folie dělají. Varianta sprej se mi také líbí, to bude zřejmě jednodušší.
tommasini Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna před 2 minutami, slabak napsal: Folie vypadá hratelně, ale mám 8 ks skříní o rozměru 62x205 cm. To bude pakárna polepovat, aby to k něčemu vypadalo. Kouknu, v jaké šíři se ty folie dělají. Varianta sprej se mi také líbí, to bude zřejmě jednodušší. Sprejem to bude opruz, že budeš muset zakrýt okoli. Co balakryl válečkem. Více vrstev aby to překrylo a musí to podle mě držet. 1
tommasini Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Právě teď, tommasini napsal: Sprejem to bude opruz, že budeš muset zakrýt okoli. Co balakryl válečkem. Více vrstev aby to překrylo a musí to podle mě držet. Maximálně to před tím trochu vzít něčím takovým lehce
slabak Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Nemám s natíráním lamina zkušenosti, sosám tu moudra. Váleček by se mi líbil, ale to by mi už asi někdo navrhnul. Jde mi taky o to, zda ta barva bude na hladkém laminu držet...
tommasini Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna (upraveno) Podle mě to bude držet sprejem nebo válečkem stejně dobře nebo blbě. Pokud použiješ to rouno na strhnutí povrchu, tak bych se toho nebál. Tak si skoč do nějakého hobymarketu, tam vždycky za pár kaček prodávají odřezky a udělej pokus. Upraveno 20. srpna uživatelem tommasini
slabak Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Jasný, mám kus jiného lamina, vezmu na chalupu a vyzkouším. Pravda je, že sprejem budu muset vše kolem zakrývat...
orol Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna V 19. 8. 2025 v 13:08, slabak napsal: Poradíte mi prosím, čím natřít lamino? Dcera má v pokoji starší skříně, povrch lamino dub/buk, to je jedno. Chtěl aby je černé. Vyzkoušená barva? Nebo je to jedno a klidně černý balakryl? Z finančních důvodů nové skříně nepřichází nyní v potaz. Děkuji Čemu říkáš lamino? Jaký to má povrch? Je to hladké? Fólie by mohla fungovat, ale ne napojovaná. Musel by to být jeden kus. Natírat (štětec/váleček) bych nedoporučil. Stříknout by asi bylo nejlepší. Dokonale umýt. Nebrousit. Vyspravit defekty. Stříkat ve vodorovné poloze (alespoň demontované dveře).
Oliver333 Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Já bych to udělal samolepící folií, když to budeš dělat "na mokro" tak se to bude dělat suprově a nebudeš tam mít žádné bubliny. Kdysi jsem s tím oblepil celé umakartové jádro v paneláku.
Lynx12 Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna (upraveno) před 6 hodinami, slabak napsal: Folie vypadá hratelně, ale mám 8 ks skříní o rozměru 62x205 cm. To bude pakárna polepovat, aby to k něčemu vypadalo. Kouknu, v jaké šíři se ty folie dělají. Varianta sprej se mi také líbí, to bude zřejmě jednodušší. Odmastit, ev. přebrousit, zakrýt okolí... Myslím, že varianta folie je schůdnější a ve finále i lépe vypadající, maj i šíři 675 mm... Upraveno 20. srpna uživatelem Lynx12 1
polifka Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Pokud seženeš folii tak, abys ji nemusel napojovat, za lepení "mokrou" cestou skoro ručím za výsledek. Použiješ stěrku na okna a bude to OK. 1
gunman Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna S tím bude takovýho sraní, když to tak čtu, že bych radši koupil laciný skříně v ikea nebo scontu.
slabak Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna No, mam 8 ks skrini 62 x 201 cm a kazda ma jeste nastavec 62 x 35 cm. Srani s tim bude, ale ted kupovat tuhle sestavu novou se mi nehodi...
geometr Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Já bych se hlavně bál, že pokud to neudělá profík anebo nejsi opravdu hodně šikovný, bude to vypadat strašně.
Conrad Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna před 40 minutami, slabak napsal: No, mam 8 ks skrini 62 x 201 cm a kazda ma jeste nastavec 62 x 35 cm. Srani s tim bude, ale ted kupovat tuhle sestavu novou se mi nehodi... Proboha to je na kompletní oblečení komparzu Velkofilmu bitva u Lipan včetně zbroje 2
JDenver Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Zdravím pánové; nemáte někdo tip kde v Praze nebo okolí koupím terčové šipky 4.5 do vzduchovky? Případně pokud je někdo máte tak je koupím, půjčím ... prostě cokoliv. Má představa, že je koupím v každém sportu se ukázala jako naivní a v sobotu je nutně potřebuji. Za každou radu či pomoc předem díky. J.
Klotzman Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna před 3 hodinami, Conrad napsal: Proboha to je na kompletní oblečení komparzu Velkofilmu bitva u Lipan včetně zbroje No počítám, že zbytek hader má holka ve skříních na předsíni a něco bude v šuplatech pod postelí... 1
slabak Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Tak nejak a jeste mi znarodnila suplik v komode...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se