JaRooN Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 Panove simvas, nejak mi posledni dobou zacly v baraku casto vypadavat pojistky, tak dvakrat az trikrat tejdne - pritom bezi treba jenom televize a par svete, nic novyho jsem nezapojoval. Elektroinstalace stara asi dvacet let, cim to muze bejt..? To je těžké... Jako nejběžnější příčina je uvolnění konců kabelů v zásuvkách a ve vypínačích. Pokud jsi alespoň trochu technicky zdatný, zkus si dát technický den, otevřít každou zásuvku a zkontrolovat, zda kabely ve svorkovnici drží. Každý samostatně zkusit vytáhnout a i když drží, tak zkusit přitáhnout. To samé ve světlech. Zkontroluj jednotlivé spotřebiče, které máš permanentně zapojené v zásuvce, zda nemají opálenou zástrčku. Pokud ano, vyčistit, případně vyměnit. Pokud máš na spotřebičích montovanou zástrčku, rozebrat, zkontrolovat kontakty. Pokud máš bojler, to samé, atd...
FrantisekH Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 Já nejsem elektrikář, ale nejdřív bych si zjistil jestli padá hlavní jistič nebo třeba zásuvky, světla atd.. a pak se podíval na to co když to vypadne naskočí..pokud to takhle odladíš ušetříš si spoustu času...ale pokud je to hlavní jistič tak tě to asi nemine
Micey Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 JaRooNe, to by mohlo bejt vonco! Jeden vypinac mi nejak nejde, ale protoze je celkem zbytecnej, neresil jsem to. Dik, pritahnu ho nebo vymenim a uvidime.
mondeo2 Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 Když už se v tom budeš vrtat popřitahuj i připojení u jističů, zkontroluj, jestli nejsou vyhřáté, nezapomeň na nulové můstky, někdy se stává, že následkem přechodových odporů v zásuvkách se jistič tzv. vyhřeje a ztratí svoji charakteristiku.Hlavně dej pozor, v rozvaděči budeš pracovat částečně pod napětím, leda že by jsi si vyhodil hlavní jistič pod hodinami.
Gustaf Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 mám dotaz, na nové bundě Jack Wolfskin se mi začalo odlepovat logo. Je tam nažehlené s nějakého semiše nebo co to je. Bunda je klasická lyžařská. Takovej ten matroš, co se běžně používá :-D nevíte, čím se dá přilepit zpátky aby drželo? Zkoušel jsem to přežehlit přes hadr, ale nedrží. Tak nápady na opravu vítám.
FrantisekH Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 (upraveno) vterinakem nebo oboustrankou? Upraveno 15. ledna 2015 uživatelem FrantisekH
Gustaf Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 (upraveno) ciwe, vteřiňák ti ztuhne a budu mít v bundě díru...páč se to pak rozlomí...to nebude to pravé. možná toto http://www.stoklasa.cz/lepidlo-na-textil-50ml-x116701 Upraveno 15. ledna 2015 uživatelem Gustaf
morepower Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 https://www.eva.cz/zbozi/DRO07681/lepidlo-super-bond-gel-2g/
FanThomino Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Zkusil by jsem to co Gustaf. Bude to něco na způsob Chemoprenu
Gustaf Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 jde o ty dva prstíky :-D jak je logo na levém prsu a bunda se tam krabatí a ohýbá, tak se odlepily.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 (upraveno) Gustafko, co není vyšité se časem odlepí" Ať už moje dost drahá Salewa nebo Mammut, všechny přižehlené nebo přilepené nápisy mám pryč. Pokud tam ten nápis chceš mít za každou cenu, poraď se třeba v Hudáči, třeba kluci něco vymyslí Vteřiňák ti oslabí materiál a může ti tam skrz nápis zatékat :-) www.hudy.cz/lepidla/ Upraveno 15. ledna 2015 uživatelem African
Gustaf Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Afri, to není špatnej nápad. Mno jelikož mám tu bundu chvilku, tak bych tam ten nápis rád měl :-D
African Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Já vím že to naštve, Mammut bunda co jsem naposledy kupoval, měla půlku nápisu Gore- tex odlepenej už na krámě, začal jsem mektat, dostal slevu a šel jsem Časem z ní odpadli všechny další nápisy, jenom značka drží, cha cha. V Plzni máte Hudysport né? Stav se tam, fakt se kluci vyznaj a poradí...
tommas4 Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Vteřinové nee, není voděodolný!Existuje lepidlo na textil, resp. na spojení textil guma, zastav se v nějaké drogérii tam to budou mít.
Gustaf Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 to určitě ne....spíš to, co jsem jako první postoval..to na textil. Zítra se zajdu optat co tu maj a uvidím. Díky za rady ;-)
tommas4 Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Aha sorry, zahlídnul jsem jen obrázek toho loctite sekundového lepidla.Schválně jestli tam ten název autocenzůra nechá
mondeo2 Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 fteřinák ne ten opravdu tvrdne a praská, v ohybech už vůbec ne. Apropo mě tak napadlo.....Gusto ty máš asi velký kozy dyš Ti vohejbaj nášivku..............
Gustaf Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 mondaku, to vis že jo....to už ani nejsou kozy, ale jednička prdel ono je to spíš mezi ramenem a kozou
kaliw124 Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Zvažoval jsem jestli tahat ski/snow vlákno, ale pricmrndnu si tady. Prosím o Váš tip na středisko podle zadní: IT/A, důraz na lehké a pokud možno dlouhé tratě (modré), dobrá dostupnost takové ty poslední km. Fakt se mi nechce couvat někde 10km, jen protože si někdo nebude chtít odřít fajnovou káru. (sranda) Nikdy jsem nebyl lyžovat v zahraničí a teď bych chtěl. Mladá přijde s několika kusy a ja také. Pak společně vyberem. Můj favorit je Wildkogel. NEBUDU děkovat postupně. Děkuji teď, ať to zbytečně up-uju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se