Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Si založ vlastní vlákno v sekci Obecná diskuse a je to.len som nechcel duplikovat nieco, co tu uz mozno dobre funguje
Trojan Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Je možný že mám v garáži zbytek papírů USA rozměru Letter, normální office papír, tak ti ho můžu poslat jestli by ti to pomohlo.Díky, jsi hodný, ale zas tak to nehoří :-)
siwi Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 len som nechcel duplikovat nieco, co tu uz mozno dobre funguje Ale tak... je tu řada velice podobných vláken. Kdyby něco, módi to pak mohou spojit v jedno. To bych jako problém neviděl.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Si založ vlastní vlákno v sekci Obecná diskuse a je to.tak som to dal do Vseobecnej diskuse - dufam, ze to bude OKdakujem za pomoc
Gustaf Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 (upraveno) mate nekdo zkusenosti s timle shopem? maj tam dobry ceny a chci neco objednat. tak bych nerad neco podelal www.great-sport.com/ Upraveno 14. prosince 2014 uživatelem Gustaf
mondeo2 Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 mate nekdo zkusenosti s timle shopem? maj tam dobry ceny a chci neco objednat. tak bych nerad neco podelal.............. http://www.great-sports.com/index.asp jsem Ti jen upravil odkaz, ten Tvůj nechodil.
Gustaf Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 super, diky mondaku...mas zkusenost?myslis ze je to seriozni obchod? chtej platbu za zbozi predem..nevim,jestli je to ok a normalni
African Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Nevíte, kde mají v Praze velký výběr hodine značky MIDO? Chci se tam v pátek mrknout na Commander II
klobadysek Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Nejedete někdo do Států, ideálně Nový Jork? Potřeboval bych přivézt drobnost z B&H za $19. Pošlete SZ.
Micey Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Pánové, simvás, nevíte.. když přijde zásilka přesně za 150 EUR (včetně dopravy), musí se už platit clo? Většinou je všude napsaný, že se platí, když PŘESAHUJE 150 EUR, ale nemůžu se dobrat toho, jak to teda je v tomdle případě. DPH neřešim, jedná se o plátce.
Klotzman Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 (upraveno) Se mi zdá že limit je 22 Eur.Edit: Jo, to se týká DPH, tak nic... V tom případě by měl být limit 150 Eur a clo by se platilo až od 150,01 Eur. Ovšem jak to pojme vyclívací pošta Praha 120, to se asi musíš nechat překvapit. Upraveno 16. prosince 2014 uživatelem Klotzman
Klotzman Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Hele tak klidně zavolej na Celní správu, já se tam už párkrát taky na něco poptával a vždycky byly vstřícní.Tel: 261 331 919
Micey Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Jojo, dík, oni to maj v Ostravě, tak se tam zeptám.
FanThomino Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Ještě si dej pozor na přepočet, protože jestli to přepočítáváš z jiný měny, tak oni to přepočítávají trochu jiným kurzem.
Liqid Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Přišel mi email od Pošty, že mám na cestě Balík do ruky, problém je, že jsem si nic neobjednal a je tam dobírka. Je nějaká možnost jak to zrušit nebo prostě jen nepřebírat?
African Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Nepřebírat" Já to mám naopak, dnes jsem převzal za dva litry balík a pak přemýšlel hodinu, že s toho obchodu co tam byl uvedenej jsem si vlastně nic neobjednal Nakonec jsem ho tedy rozdělal a vzpomněl si, že vlastně jo, objednal, ale před měsícem a úplně na to zapomněl, takže nakonec pohoda...Přišel mi email od Pošty, že mám na cestě Balík do ruky, problém je, že jsem si nic neobjednal a je tam dobírka. Je nějaká možnost jak to zrušit nebo prostě jen nepřebírat?
SCIFI Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 (upraveno) není tady elektrikář mezi váma? koupil jsem do jednoho světla místo bodovek ledkový bodovky a když jsem je tam strčil tak světlo jen blikne. když jsem tam vrátil ty starý tak taky jen blikne. někde jsem se dočetl že je ve světle trafo tak jestli se nemohlo spálit nebo co já vím ale je divný když ho zapnu tak na vteřinu se světla bliknou. myslíte že má cenu volat elektrikáře nebo koupit nový? Upraveno 17. prosince 2014 uživatelem SCIFI
tommas4 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 není tady elektrikář mezi váma?koupil jsem do jednoho světla místo bodovek ledkový bodovky a když jsem je tam strčil tak světlo jen blikne. když jsem tam vrátil ty starý tak taky jen blikne. někde jsem se dočetl že je ve světle trafo tak jestli se nemohlo spálit nebo co já vím ale je divný když ho zapnu tak na vteřinu se světla bliknou. myslíte že má cenu volat elektrikáře nebo koupit nový?Potýkal jsem se s podobným, trafo má max.W který utáhne, v podstatě 6x ledka á 4W = 24W trafo.Mrkni na to jestli toto máš v cajku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se