Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Lion, zkus ebay, tam se takovych cudliku da sehnat spousta a velmi levne. Kdysi jsem shanel na Toyotu Avensis, pytel 100 kusu stal asi jako dva kusy v autorizovanem servisu.

Na cinany sem sazel jako prvni... bohuzel, mozna hledam pod spatnym klicovym slovem, ale 10 ks 113 kc, coz je stejna cena jako v CR... tak to asi objednam... http://www.ebay.com/itm/RENAULT-TRAFFIC-KANGOO-VIVARO-LOWER-SIDE-MOULDING-CLIPS-SET-OF-10-B26-/141555634595?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item20f55f91a3

Jinak to skutecne, drzi bocni listy na dverich, na vrakaci chtej za pytlik taky par korun, ale vetsinou se to ulame jak pise Karki :(

hehe, tak aliexpress :) http://www.aliexpress.com/item/100PCS-REAR-BUMPER-SIDE-MOULDING-CLIP-RETAINER-REPLACE-RENAULT-7703077421-OPEL-93160023-4412053-4409693-IVECO-500326896/2025779327.html

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Panove prosimvas, potrebujem novou pracku, musi bejt vrchem plnena, od tech 6kg. Chci za to dat samozrejme co nejmin, kdyby mi nekdo napsal ze do ty desitky je to uplne jedno a at klidne vemu treba jakejkoli Electrolux, bylo by to nejlepsi. Anebo, jeste lip, Candy na 7kg za sedm:)

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

Je to fuk. Mám na provozovně dvě pračky, vobyčejný pod 10k každá. Pereme cca 400 plných cyklů za rok, jedna oprava něčeho za 500,- a jinak jedou pořád v pohodě. Šest let.

Edit - jedna je Gorenje a druhá Indesit.

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři

Zubařka mi doporučila pastu Opalescence na bělení. Mám dlouhodobě problém se zubním pigmentem. Říkala, že po vyčištění zubů nemám vyplachovat. Přijde mi to docela zvláštní, děláte to někdo taky tak? Nezůstane pak v puse více nečistot?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

petr10: Dělám to tak po používání Elmex gelu, kdy je to rovněž doporučováno, aby se ty účinné látky mohly projevit. Nicméně předtím si ještě čistím zuby klasicky, tj. s normální pastou. Pak jen lehce nanesu gel, který napění a zakrátko tu pěnu vyplivnu, tj. gelem už ty zuby v podstatě nečistím.

Stejně je ale mnohem důležitější používání mezizubního kartáčku. Pokud jej (ne)používáš, tak bych nějaké "nečistoty" po čištění fakt neřešil. Ty ostatně beztak vyplivneš s tou napěněnou pastou...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...