VS Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Na velké plochy se mi osvědčil molitanový váleček. Rychlé, čisté, jednoduché. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Dřevěnej plot je opruz, s tou pistolí to půjde, ale počítej s podstatně vyšší spotřebou barvy oproti štětce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Díky kluci, bude to hlavně na ven a možná na sklep, tak já to tedy vyzkouším. Jinak ten můj plot válečkem nepůjde a právě že štětkou je to taky pakárna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Nebyl by tu někdo, kdo dělá s hliníkem? Potřebuju kousek hliníku cca 50x80x10 mm, nebo aspoň dva po 5mm, prostě nějaký odřezek, odstřižek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 (upraveno) Potrebuju tuhle plastovou prichytku na Opla, Renault, Iveco. Pokud by mi to nekdo na vrakaci vyseparoval neulamany, tak vemu treba 20 ks nebo dle dohody. Diky Upraveno 9. dubna 2015 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Jestli se nepletu, tak to je špunt na venkovní lištu. Většinou jsou stářím křehké a sundal lištu bez jeho poškození je problem. Asi budeš muset koupit nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Lion, zkus ebay, tam se takovych cudliku da sehnat spousta a velmi levne. Kdysi jsem shanel na Toyotu Avensis, pytel 100 kusu stal asi jako dva kusy v autorizovanem servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Nebyl by tu někdo, kdo dělá s hliníkem? Potřebuju kousek hliníku cca 50x80x10 mm, nebo aspoň dva po 5mm, prostě nějaký odřezek, odstřižek...Cikánů ses ptal? Tohle se používá jako sběrnice v rozvodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 (upraveno) Lion, zkus ebay, tam se takovych cudliku da sehnat spousta a velmi levne. Kdysi jsem shanel na Toyotu Avensis, pytel 100 kusu stal asi jako dva kusy v autorizovanem servisu. Na cinany sem sazel jako prvni... bohuzel, mozna hledam pod spatnym klicovym slovem, ale 10 ks 113 kc, coz je stejna cena jako v CR... tak to asi objednam... http://www.ebay.com/itm/RENAULT-TRAFFIC-KANGOO-VIVARO-LOWER-SIDE-MOULDING-CLIPS-SET-OF-10-B26-/141555634595?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item20f55f91a3 Jinak to skutecne, drzi bocni listy na dverich, na vrakaci chtej za pytlik taky par korun, ale vetsinou se to ulame jak pise Karki hehe, tak aliexpress http://www.aliexpress.com/item/100PCS-REAR-BUMPER-SIDE-MOULDING-CLIP-RETAINER-REPLACE-RENAULT-7703077421-OPEL-93160023-4412053-4409693-IVECO-500326896/2025779327.html Upraveno 10. dubna 2015 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 (upraveno) Panove prosimvas, potrebujem novou pracku, musi bejt vrchem plnena, od tech 6kg. Chci za to dat samozrejme co nejmin, kdyby mi nekdo napsal ze do ty desitky je to uplne jedno a at klidne vemu treba jakejkoli Electrolux, bylo by to nejlepsi. Anebo, jeste lip, Candy na 7kg za sedm:) Upraveno 12. dubna 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 (upraveno) Je to fuk. Mám na provozovně dvě pračky, vobyčejný pod 10k každá. Pereme cca 400 plných cyklů za rok, jedna oprava něčeho za 500,- a jinak jedou pořád v pohodě. Šest let. Edit - jedna je Gorenje a druhá Indesit. Upraveno 12. dubna 2015 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanThomino Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Jestli jí máš v bytě, tak si ohlídej hlučnost. Ne vždy je to o ceně a pak by Tě to zbytečně roky prudilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 (upraveno) Barak, hlucnost mi je asi celkem fuk. Teda predpokladam, ze v tydle kategorii zadny velky rozdily nebudou.. tommas4: diky! Upraveno 12. dubna 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Candy neber.. A tomáši jsi hodně šťastnej člověk zejme u toho indešitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Ti zejtra vyfotim co to je za typ, ale tipuju že se už nedělá. Jo a těch 400 praní jede každá No a taky využíváme služeb profi prádelny, ale to už je jiná story.Ty dvě ale fakt makaj bez chyby od 2009. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Frantisku, a jak teda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 za ty pracvy electrolux nebo whirlpool ..malinko pres deset bude aeg l 60260 za me osvedcena pracka ..moc na vyvrr h vrchem plnenych neni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Oukej, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr10 Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Zubařka mi doporučila pastu Opalescence na bělení. Mám dlouhodobě problém se zubním pigmentem. Říkala, že po vyčištění zubů nemám vyplachovat. Přijde mi to docela zvláštní, děláte to někdo taky tak? Nezůstane pak v puse více nečistot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 petr10: Dělám to tak po používání Elmex gelu, kdy je to rovněž doporučováno, aby se ty účinné látky mohly projevit. Nicméně předtím si ještě čistím zuby klasicky, tj. s normální pastou. Pak jen lehce nanesu gel, který napění a zakrátko tu pěnu vyplivnu, tj. gelem už ty zuby v podstatě nečistím. Stejně je ale mnohem důležitější používání mezizubního kartáčku. Pokud jej (ne)používáš, tak bych nějaké "nečistoty" po čištění fakt neřešil. Ty ostatně beztak vyplivneš s tou napěněnou pastou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se