Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

kazdopadne kdyz posle fotku pozname to hned, ono za sociku to bylo vsechno dost podobne...

V 18. 11. 2015 v 18:32, montemar napsal:

to bude ono, diky moc... (ta fotka neni jeho, je z netu - co tomu bylo nejpodobnejsi)..
.. bude mit radost, bere to dost vazne :)

Odesláno

tak zase jiný téma, bojuju už několik let s vlhkostí v jedný zdi, barák podsklepenej, sklep suchej, od stropu taky nic, je to cca 50 cm od podlahy, mám etam už snad 2 roky odvlhčovačku a každý týden vylejeme cca 10 litrů, velikots pokoje je cca 30m3, vedle místnosti je koupelna, tak 1,5 roku tam je zavřený přivod vody, topení je vedený sklepem po povrchu, prostě už nás nic nenapadá, byl tam projektant, doporučil obnovit oplechování střechy od garáže, tam bude asi zakopanej pes, dosedá zhruba do stejnýho místa zdi jako se ta vlhkost projevuje uvnitř.

Nechi řešit následnou vlhkost,ale zbavit se jejího zdroje.

Je mi už asi jasný, že nejlepšíá bude odborná firma, tak klidně doporučte i tu, Praha a severní čechy

dík moc

Odesláno

Nemáte někdo tip na free stream RTL? Nějak nemůžu dohledat na netu nic, kde bych se nemusel složitě registrovat...

Chtěl bych vidět dnes večer Klitschko vs. Fury a RTL nemám...

Moc děkuju za případný tip. 

Odesláno

Ještě jednou si dovolím upnout. Po dalších čtyřiceti neúspěšných minutách googlování prosím o radu, zápas se blíží a já bych to vážně rád viděl... Díky.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Měl by někdo typ na nějaké vyzkoušené ubytování v Přerově? Potřebovali bychom tam jednu, max. dvě noci přespat a parkovat. Pokoj s WC a sprchou, restaurace abychom nemuseli na jídlo a pivo někam mimo. Díky.

Odesláno (upraveno)
  V 16. 12. 2015 v 19:45, geometr napsal:

Měl by někdo typ na nějaké vyzkoušené ubytování v Přerově? Potřebovali bychom tam jednu, max. dvě noci přespat a parkovat. Pokoj s WC a sprchou, restaurace abychom nemuseli na jídlo a pivo někam mimo. Díky.

U Madony http://www.umadony.cz , ovsem asi 150 m odtud je minipivovar parnik, tam se taky hodi zajit nebo kus od centra a pres cely mesto zminovany vlakac je penzion u labute, dobre tam vari http://www.penzionlabut.cz/cs/ Upraveno uživatelem Lion
Odesláno
  V 18. 12. 2015 v 10:47, Klotzman napsal:

Neporadíte mi někdo, kde vzít zedva mrňavý neodymový magnety? Kupování na netu je vzhledem k ceně pitomost. Nedá se to z něčeho vykuchat - co já vím, ze starýho HDD nebo tak něco?

Urcite stary hdd, nebo nekde najit dva magnety z neocube a obrousit :D

Odesláno
  V 18. 12. 2015 v 11:05, Lion napsal:

Urcite stary hdd, nebo nekde najit dva magnety z neocube a obrousit :D

Hele a jsou tam určitě neodymové magnety? Teď jsem si jeden přines a vypadá to, že abych se do něj dostal, budu muset vzít rozbrušku, tak abych se s tím nedřel nadarmo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...