Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V pátek jsem byl plně infikován virem moribundus chronomagorus. Po několikaletém platonickém brouzdání po tomto fóru, těžká infekce. Jsem zvědav, jak se s tím mé obranné látky poperou. Příčinou jsou právě tyto bondovky. Jsem totální začátečník a proto jsem chtěl začít klasikou. A s vlnkama. Trávívám totiž dost volného času na lodičce a tak nějak ty vlnky jsem si nechtěl nechat ujít s novými Seamastery. Velký dík tímto také prodávajícímu (Xoslic). Jednak hodinky skutečně v 1A perfektním stavu (ještě v záruce) a velmi příjemné popovídání s množstvím informací, které jako greenhorn stále hltám. Hodinky, i přes svou váhu, příjemně sedí,na ruce a dobře se nosí.

post-1985-079196900 1326056688.jpg

post-1985-087801800 1326056753.jpg

Odesláno

Super krásný hodinky, taky jsem o nich dost přemýšlel a nakonec mi finance dovolili začít o něco níže:-)

Odesláno

Pod tohle se můžu podepsat. Stejná cesta prozatím ukončená na konci prosince stejnýma hodinkama (díky Jeremy) a naprostá spokojenost. Jak jinak vejít do "světa velkých hodinek" než klasikou Posted Image

Návštěvník Ondra
Odesláno

Jedny z nejlepších hodinek, co znám! Po Bondovkách je mi smutno, neměl jsem je prodávat :crying_anim:

Odesláno

Gratulácia k novým hodinkám a k Omegám obvzlášť.

Klasika je jednoducho klasika.

Užívaj si ten neopísateľný pocit, ktorý nás opanuje kúpou nových hodiniek (pre to to robíme ...).

Odesláno

Lepší začátek neexistuje ... Mluvím z vlastní zkušenosti. Měl jsem teď čestvě na ruce novinku bez vlnek. A jen jsem se utvrdil, že vlnky jsou vlnky ....

Gratulace k dobré volbě a parádním hodinkám ..... :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Gratulace k dobré volbě! Poslední dobou se mi zdá, že už je tady mají (nebo měli) všichni kromě mě :(

..a mě.. :D

Edit:..samo gratulace.. :)

Upraveno uživatelem bedja
  • po měsících...
Odesláno

Sakra, teď mě ještě víc štve, že jsem propásl ty Seamastery s bílou lunetou (sice nebyly co-axial), co prodával Lupinus. :-(

Člověk se nemá do nekonečna rozhodovat.

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

..a mě.. :D

Edit:..samo gratulace.. :)

a me :D ..ale pokukuji po nich.. nejak citim v kostech, ze me to jednou dostane :D

Gratuluji, jsou super, at slouzi!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...