Prouky Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 V pátek jsem byl plně infikován virem moribundus chronomagorus. Po několikaletém platonickém brouzdání po tomto fóru, těžká infekce. Jsem zvědav, jak se s tím mé obranné látky poperou. Příčinou jsou právě tyto bondovky. Jsem totální začátečník a proto jsem chtěl začít klasikou. A s vlnkama. Trávívám totiž dost volného času na lodičce a tak nějak ty vlnky jsem si nechtěl nechat ujít s novými Seamastery. Velký dík tímto také prodávajícímu (Xoslic). Jednak hodinky skutečně v 1A perfektním stavu (ještě v záruce) a velmi příjemné popovídání s množstvím informací, které jako greenhorn stále hltám. Hodinky, i přes svou váhu, příjemně sedí,na ruce a dobře se nosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Gratulace, taky jsem je měl, sedí na ruce velmi dobře viď:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prouky Odesláno 8. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Za celý víkend jsem je nesundal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Gratulace k dobré volbě! Poslední dobou se mi zdá, že už je tady mají (nebo měli) všichni kromě mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Taky bych chtěl být takový "totální začátečník" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Super krásný hodinky, taky jsem o nich dost přemýšlel a nakonec mi finance dovolili začít o něco níže:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Pod tohle se můžu podepsat. Stejná cesta prozatím ukončená na konci prosince stejnýma hodinkama (díky Jeremy) a naprostá spokojenost. Jak jinak vejít do "světa velkých hodinek" než klasikou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Jedny z nejlepších hodinek, co znám! Po Bondovkách je mi smutno, neměl jsem je prodávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Gratulácia k novým hodinkám a k Omegám obvzlášť. Klasika je jednoducho klasika. Užívaj si ten neopísateľný pocit, ktorý nás opanuje kúpou nových hodiniek (pre to to robíme ...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Výborná volba, jinak tě lituju, postihla tě těžká nemoc, která postupuje dál a dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Lepší začátek neexistuje ... Mluvím z vlastní zkušenosti. Měl jsem teď čestvě na ruce novinku bez vlnek. A jen jsem se utvrdil, že vlnky jsou vlnky .... Gratulace k dobré volbě a parádním hodinkám ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Gratuluji a souhlasím - vlnky musí být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Krasny kousek, taky na ulitavam na Bondovkach :-) Gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeppelin Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Taky gratulace, jsou pěkné a hlavně ta značka....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 (upraveno) Gratulace k dobré volbě! Poslední dobou se mi zdá, že už je tady mají (nebo měli) všichni kromě mě ..a mě.. Edit:..samo gratulace.. Upraveno 11. ledna 2012 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 Moc pěkné, blahopřeji. Bohužel jsi mě nakazil a už je vlastním 2 hodiny a jen se kochám..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Sakra, teď mě ještě víc štve, že jsem propásl ty Seamastery s bílou lunetou (sice nebyly co-axial), co prodával Lupinus. :-(Člověk se nemá do nekonečna rozhodovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Též přidám ty moje..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany007 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Tak na zacatek jsi kazdopadne nasadil latku hodne vysoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 ..a mě.. Edit:..samo gratulace.. a me ..ale pokukuji po nich.. nejak citim v kostech, ze me to jednou dostane Gratuluji, jsou super, at slouzi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se