farkyostrava Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 nedele :-) je v tom trochu videt jakoby logika :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jaarda Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 ahoj kluci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farkyostrava Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 Zdravim :-) a je tu pondeli asik nejskaredsi z celeho toho japonskyho tydne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CEGY Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 Farky yeb na to, tady seiku rozumi stejne jenom dlubix a cyber..Hazis perly morcatum. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 dlubix a cyber.. :-) A este Snow
farkyostrava Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 Kluci me proste delaj radost.... neni duvod tady vzbuzovat nejake negativni ...rekneme vasne...
villain83 Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 Vzdyt o nic nejde, hlasil hospodskej, kerej je ma podruhy, nudi se a nevi...navic zacal znova kourit, tak je nervozni a uz mu taky neni dvacet, nervy v pici, nema to lehky, pochop ho...
CEGY Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 (upraveno) Vzdyt o nic nejde, hlasil hospodskej, kerej je ma podruhy, nudi se a nevi...navic zacal znova kourit, tak je nervozni a uz mu taky neni dvacet, nervy v pici, nema to lehky, pochop ho...Diky Vildo, to je pravda...Presne takhle mi to rikal doktor u Apolinare. A jeste jsem ty tuny koupil debil uplne novy.. Upraveno 19. července 2016 uživatelem CEGY
villain83 Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Diky Vildo, to je pravda...Presne takhle mi to rikal doktor u Apolinare. A jeste jsem ty tuny koupil debil uplne novy..:-)))
farkyostrava Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Diky Vildo, to je pravda...Presne takhle mi to rikal doktor u Apolinare.A jeste jsem ty tuny koupil debil uplne novy..proste srdcar :-)
farkyostrava Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 ozivim to ....lenosi nikdo nefoti furt cumite na hodinky a stejne nevite kolik je hodin co ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farkyostrava Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 a detail korunky ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Effe Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Tak patecni japonska hospudka je tady :-) IMG_20160715_171422.jpgFarky ,to tvoje japonské Alles Gute mně moc pobavilo,hlavně to páteční krmítko :-)
farkyostrava Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 a pritom takova blbost co ? :-D
Effe Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 teda to muselo dát příšernou práci......
farkyostrava Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 zase jedny ''procjsemkuapustil''....nahrada je dustojna ..ale to deyvokno chybi..
Slavomír Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 ozivim to ....lenosi nikdo nefoti furt cumite na hodinky a stejne nevite kolik je hodin co ;-) IMG_20170213_212204.jpgO hodiny tu predsa nejde ale o hodinky
Chumpus Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Minimálně instant si jistě vzpomene na tuto Tuna limitku pro jeden japonský magazín. Velmi, velmi omezený počet, takže samozřejmě nebylo možné dostat se byť k jednomu kusu. Slintali jsme nad nimi... Teď byly jedny ke koupi. Nechápu, co s nimi ten člověk dělal, že je takhle dojebal...
sashator Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 To musel nosit s nějakejma náramkama a korálema, ty boky jinak snad ani doškrábat nejde
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se