bandicoot Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 bych spíš řekl, že jsem zásadně nerutinní.znám tě jen z fotek: počet, kompozice, hodinky, cigárka... Já opakujících se prvků vidím dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 znám tě jen z fotek: počet, kompozice, hodinky, cigárka... Já opakujících se prvků vidím dost Jestli to neni úplně jinej pán, než myslíš. Aldo..Alda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Ježiš... To jsou ty rána a zalepený oči che. Pardon oběma, kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Knofliky dole u nohou.srolovaná deka v povlečení na infarkt.Indexy na hodinkách takyMobil jméno příjmení i rodinaPavouci jenom tlustí a nad 5 cm.Nůž(EDC) musí holit.Kominík knoflík taky.Boty číste taky.Každá věc má své místo,jeblo by mně,když to tam není.jsem vetešník,všechno mi je líto vyhodit.Plné pytle hader(púda),do kterých,už nikdy nevlezu. Nebýt tohoto vlákna,nikdy bych nad tím nepřemýšlel.Ale pořád si myslím,že patřím k těm normálnějším.P.S.Zelený Trabant mně fakt rozsekal.Tak dlouho jsem se upřímně nezasmál.Peace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 toto je masaker na sobotne rano tento thread az sa citim taky menejcenny, na nic neviem prist, asi preto ze som flegmatik a mam vsetko v <> vlastne jednu "fobio/obsesiu" mam, neznasam stupidnych, malo inteligentnych ludi, proste dementov, ktori su zjavne inteligencne na inom leveli. To by bolo OK, nech si ziju, ale mam zasadny problem s tym, ak ma taky clovek ovplyvnovat moj zivot, akokolvek, ci uz ako potencialny nadriadeny, alebo povedzme len ako uradnik za prepazkou, ked potrebujem nejaku peciatu. S tymto mam vazne velky velky problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Nechápu lidi, co chodí ve sportovním pokud tedy zrovna nesportují (příklad ruský turista, popř. český taxikář)... Ani ty, co přibrali, jsou tlustí jak prase a momentálně jiné kalhoty než tepláky neoblečou? Ale abych nebyl OT, zřejmě se mi podobné drobné obsese vyhýbají. Jdu zapřemýšlet a nějakou najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 (upraveno) Ani ty, co přibrali, jsou tlustí jak prase a momentálně jiné kalhoty než tepláky neoblečou? Ale abych nebyl OT, zřejmě se mi podobné drobné obsese vyhýbají. Jdu zapřemýšlet a nějakou najít. Asi jedna z mála věcí kde se shodnu s Travellerem Ani ti tlustí nemají omluvenku Upraveno 14. ledna 2012 uživatelem Onisau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Asi jedna z mála věcí kde se shodnu s Travellerem Ani ti tlustí nemají omluvenku A člověče, nemáš ty obsesi z nošení tepláků na veřejnosti? Vždyť v nich běžně chodí i americké celebrity a nejenom ty tlusté. Což mě osobně samozřejmě neomlouvá a jdu se stydět do kouta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 (upraveno) A člověče, nemáš ty obsesi z nošení tepláků na veřejnosti? Vždyť v nich běžně chodí i americké celebrity a nejenom ty tlusté. Což mě osobně samozřejmě neomlouvá a jdu se stydět do kouta. To snad né. K ničemu mě to nenutí Tepláky, toaletní papír ani přesnost hodinek mi nedělá problém. Jen prostě nenosím tepláky a myslím si, že patří jen na sportovní ovál, nikdy mi nedošlo, že je rozdíl jak je role hajzlpapíru pověšená a hodinky mi na ruce choděj tak +- 5 minut od přesného času, protože taková přesnost mi dostačuje a větší je v mém životě zbytečná. Jo a americké celebrity znám jen z titulních stránek časopisů a to mají buď smokingy a nebo nic Upraveno 14. ledna 2012 uživatelem Onisau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 (upraveno) Náhodou Milis vypadá v teplákách docela cool... Upraveno 14. ledna 2012 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Milis nosí kuklu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Ste debilové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Ani ty, co přibrali, jsou tlustí jak prase a momentálně jiné kalhoty než tepláky neoblečou? No ať si kažný nosí co chce - mně je to fuk (když jsem měl zlomenou nohu, taky jsem se do ničeho jiného nenarval). Jen si vždy vzpomenu na léta těsně po revoluci, kdy letěly takové ty šusťákové/teplákové komplety... Více pruhů - více adidas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 (upraveno) To bylo barviček. Upraveno 14. ledna 2012 uživatelem Joe Lemonade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Z vašeho vyprávění bych si představil něco takového @Milisi pěkná kudla ve vedlejším vlákně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Sem se, volové, tak začet, že sem prošvih štyry ručičky na davanáctce - a to vám nevodpustim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 A taky časáky čtu od zadu. U knížek to nefunguje. Tak přeci jen něco, co "mám" taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit3k Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Kromě toho, co tu už zaznělo a co často považuju za naprosto klasický věci, tak já trpím šílenou potřebou kupovat si pořád nové věci. Dokonce se tomu i nějak říká. Často zejména designové věci a oblečení + módní doplňky. Ještě, že mě to částečně živí...vlastně. Můžu si to aspoň myslet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Naštěstí z toho co tu zaznělo jsem si na sebe vztáhl jen pár drobností, ale přidám další: Pokud vidím na hodinkách 9:11, tak se jako každý správný majitel Porsche 911 musím vždy usmát. (týká se to majitelů jak minulých, současných, tak jednou snad při určité shodě okolností i budoucích ... zatím se počítám pouze do poslední z jmenovaných skupin) V autě musím mít teplotu klimatizace/topení vždy na "půl stupně" ... drahá polovička mi to vždy zarovnává na celé, ale já to vždy vrátím o půl stupeň s falešným pocitem toho jak přesně si mohu řídit teplotu v autě Nerad jezdím po dálnici za někým ... nejraději mám před sebou prázdnou silnici, což mi však vede k tomu, že mimoděk pořád zrychluji ač vůbec nikam nespěchám. To však s sebou přináší pozitivum v podobě mnohem větší soustředěnosti protože při nízkých rychlostech mám tendence dělat vše možné (koukat okolo, usínat apod.) Fobie / strach z úzkých průlezů. (nikoliv typická klaustrofobie tedy fobie malých uzavřených prostor / to mi vůbec nevadí) Na dovolené jsme lezli po rozhlednách a u některých průlezů nemám vůbec dobrý pocit - ač z ní právě sleze zcela bez problémů člověk který je 2x širší než já. Takže jako speolog jsem totálně neopužitelnej K tomu co tu již bylo:napřed ponožky a pak až kalhoty... tak to mám opačně, resp. kdyby se cokoliv během tohoto "procesu" přihodilo a musel se přerušit, tak je lepší lítat bos v kalhotách než v ponožkách a bez kalhot Klíče, peníze, doklady ... vše má již dlouhá léta stálé místo v příslušné kapse, což ale považuji spíše za praktickou věc, abych vše rychle našel. Díky tomu se mi také ještě nikdy nestalo abych něco z toho kdy ztratil. Strach z telefonování ... nikdy jsem to nepozoroval, ale když jsem to tu četl, tak jsem si uvědomil, že nerad telefonuji a zním do telefonu hrozně otráveně (i když volám s někým na koho otrávený být nechci) + nesnáším když mě někdo v okolí poslouchá když telefonuji. Další naštěstí nemám či nepozoruji. Ještě jsem si však vzpomněl, když jsem citoval zdejší "na záchodě dýchám jen nosem, aby se mi ten smrad nedostal do pusy" tak kamarád reagoval, že je přeci samozřejmost dělat to přesně naopak - aby ten smrad nebyl cítit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se