rado74 Odesláno 24. září 2025 Nahlásit Odesláno 24. září 2025 vonku prašivé počasie tak aspoň niečo v Kosher kvalite ............ rodinné vinárstvo HAFNER Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Irwinek Odesláno 28. září 2025 Nahlásit Odesláno 28. září 2025 (upraveno) Včerejší ochutnávka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. září 2025 uživatelem Irwinek Nepodporovaný formát fotografie. 2 1
Pozorovatel Odesláno 1. října 2025 Nahlásit Odesláno 1. října 2025 Práce obchodníka je občas dost náročná. Tohohle jsem musel vypít celou láhev a byla to fuška Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 24. října 2025 Nahlásit Odesláno 24. října 2025 Nějaký to červený.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pozorovatel Odesláno 25. října 2025 Nahlásit Odesláno 25. října 2025 Tak dvakrát za rok (jaro/podzim) jezdím sám k nám na chatu, abych si odpočinul od všeho a všech. A tentokrát jsem si sebou vzal tuhle limitku. Už se těším, až si naliju, ale ještě je brzy, i když Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
Pozorovatel Odesláno 25. října 2025 Nahlásit Odesláno 25. října 2025 Tak to je hodně dobré pití Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 3
Gustaf Odesláno 25. října 2025 Nahlásit Odesláno 25. října 2025 (upraveno) To je super.... sám někam vypadnout a vypnout Upraveno 25. října 2025 uživatelem Gustaf 1
Hector_24 Odesláno 26. října 2025 Nahlásit Odesláno 26. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 Na cestu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Harwey Odesláno 2. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2025 Celkom pitelne, hekticky vypite na letisku.
bacil.357 Odesláno 2. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2025 Frťánek po obědě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
milomac Odesláno 2. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2025 (upraveno) Takové to babské pocumlání Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. listopadu 2025 uživatelem milomac 2 1
juk Odesláno 3. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2025 Pan @bacil.357 je fajnšmekr A kávový už jsi měl? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
bacil.357 Odesláno 3. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2025 před 3 hodinami, juk napsal: Pan @bacil.357 je fajnšmekr A kávový už jsi měl? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Budu muset ochutnat. Díky za info.
LSN Odesláno 3. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2025 (upraveno) Tak sem zahájil vaječňákovou sezónu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. listopadu 2025 uživatelem LSN
Hector_24 Odesláno 14. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2025 Oblibeny rum Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jone Odesláno 17. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2025 …tak dneska na tu svobodu! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
milomac Odesláno 18. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2025 (upraveno) V 14. 11. 2025 v 22:45, Hector_24 napsal: Oblibeny rum Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tenhle rum mě začal zajímat, mají ho teď v prodeji za akční ceny. Potom, co jsem dopil Piquero modré i červené a před tím měl Don Papa, A.H. Riise, Plantation, tak bych zkusil zase něco jiného do sladka. Nejvíc jsem asi měl tenhle spirit drink Corsario, ale po zkušenosti, že se várky chuťově od sebe dost lišili, už se ho bojím znovu koupit , tak bych zkusil Bumbu. Podle recenze se jeví lahodně ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. listopadu 2025 uživatelem milomac
Hector_24 Odesláno 18. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2025 před 1 minutou, milomac napsal: Tenhle rum mě začal zajímat, mají ho teď v prodeji za akční ceny. Potom, co jsem dopil Piquero modré i červené a před tím měl Don Papa, A.H. Riise, Plantation, tak bych zkusil zase něco jiného do sladka. Nejvíc jsem asi měl tenhle spirit drink Corsario, ale po zkušenosti, že se várky chuťově od sebe dost lišili, už se ho bojím znovu koupit , tak bych zkusil Bumbu. Podle recenze se jeví lahodně ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No je dost sladký takže pokud máš rád sladký, bude ti určitě chutnat
milomac Odesláno 18. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2025 před 6 minutami, Hector_24 napsal: No je dost sladký takže pokud máš rád sladký, bude ti určitě chutnat Díky, myslím, že ho prubnu, sladké je můj nepostradatelný vitamín v životě . Ještě tedy projdu vlákno o rumu, než ho půjdu koupit. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se