rado74 Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září vonku prašivé počasie tak aspoň niečo v Kosher kvalite ............ rodinné vinárstvo HAFNER
Irwinek Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září (upraveno) Včerejší ochutnávka Upraveno 28. září uživatelem Irwinek Nepodporovaný formát fotografie. 2 1
Pozorovatel Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října Práce obchodníka je občas dost náročná. Tohohle jsem musel vypít celou láhev a byla to fuška
Pozorovatel Odesláno 25. října Nahlásit Odesláno 25. října Tak dvakrát za rok (jaro/podzim) jezdím sám k nám na chatu, abych si odpočinul od všeho a všech. A tentokrát jsem si sebou vzal tuhle limitku. Už se těším, až si naliju, ale ještě je brzy, i když 1 1
Gustaf Odesláno 25. října Nahlásit Odesláno 25. října (upraveno) To je super.... sám někam vypadnout a vypnout Upraveno 25. října uživatelem Gustaf 1
Harwey Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu Celkom pitelne, hekticky vypite na letisku.
milomac Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu (upraveno) Takové to babské pocumlání Upraveno 2. listopadu uživatelem milomac 2 1
juk Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu Pan @bacil.357 je fajnšmekr A kávový už jsi měl? 1
bacil.357 Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu před 3 hodinami, juk napsal: Pan @bacil.357 je fajnšmekr A kávový už jsi měl? Budu muset ochutnat. Díky za info.
LSN Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu (upraveno) Tak sem zahájil vaječňákovou sezónu. Upraveno 3. listopadu uživatelem LSN
milomac Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu (upraveno) V 14. 11. 2025 v 22:45, Hector_24 napsal: Oblibeny rum Tenhle rum mě začal zajímat, mají ho teď v prodeji za akční ceny. Potom, co jsem dopil Piquero modré i červené a před tím měl Don Papa, A.H. Riise, Plantation, tak bych zkusil zase něco jiného do sladka. Nejvíc jsem asi měl tenhle spirit drink Corsario, ale po zkušenosti, že se várky chuťově od sebe dost lišili, už se ho bojím znovu koupit , tak bych zkusil Bumbu. Podle recenze se jeví lahodně ... Upraveno 18. listopadu uživatelem milomac
Hector_24 Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu před 1 minutou, milomac napsal: Tenhle rum mě začal zajímat, mají ho teď v prodeji za akční ceny. Potom, co jsem dopil Piquero modré i červené a před tím měl Don Papa, A.H. Riise, Plantation, tak bych zkusil zase něco jiného do sladka. Nejvíc jsem asi měl tenhle spirit drink Corsario, ale po zkušenosti, že se várky chuťově od sebe dost lišili, už se ho bojím znovu koupit , tak bych zkusil Bumbu. Podle recenze se jeví lahodně ... No je dost sladký takže pokud máš rád sladký, bude ti určitě chutnat
milomac Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu před 6 minutami, Hector_24 napsal: No je dost sladký takže pokud máš rád sladký, bude ti určitě chutnat Díky, myslím, že ho prubnu, sladké je můj nepostradatelný vitamín v životě . Ještě tedy projdu vlákno o rumu, než ho půjdu koupit. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se