Pozorovatel Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Soproni a pálinka To Rakousko Uhersko se fakt nezapře, i tady mají slivovici Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Gustaf Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Čokoláda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Gustaf Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 10 minutami, Harwey napsal: Mnamka, nazdravie Děkuji, mám ho poprvé a je to šmakuláda
Irwinek Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Teď a později Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Traveller71 Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července V Berlíně kolu made in Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Gustaf Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července Amaro de capy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
FantasticFabio Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července V 6. 6. 2026 v 21:15, Gustaf napsal: Čokoláda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty si taky čokoláda ! Takhle se nechat napálit , tohle je R U M ! Čokoláda je víc placatá …. No , teď už to holt dopij ! 2
milomac Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července Taky něco pro zdravé střevo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a uvidíme, za jak dlouho bude start ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
edas Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července To znám. To je Kefírer. Byl v akci v Mein Kampfland? Spolu se Sudetskou pečetí, Pribináckem, Esesíčky, Luftwafle? 4 1
milomac Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července Jednoduše na to musím odpovědět, že nerozumím, co jsi těmi výrazy chtěl vypovědět. Jelikož já osobně mám problémy se střevními záněty a beru poměrně často ATB, měl bych doplňovat pro i prebiotika. Dávám za ty přípravky v lékárně poměrně slušný peníz a tak někdy sáhnu i po klasických zakysaných mléčných výrobcích. A že mě to někdy prožene, s tím už jaksi počítám .... Chtěl jsem tím jen říct, že ne jen pivo, rum apod., ale holt někdy i tyhle nápoje člověk "popíjí".
edas Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července Nemyslel jsem to vůbec zle. Pokud jsem se Tě dotkl, omlouvám se.
bandicoot Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července před 20 hodinami, milomac napsal: Taky něco pro zdravé střevo Tenhle je chuťově fajn. Mám ho oblíbený spolu s kefírem od Müllera, ten hezky perlí na jazyku.
milomac Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července před 3 hodinami, edas napsal: Nemyslel jsem to vůbec zle. Pokud jsem se Tě dotkl, omlouvám se. No, je fakt, že jsem to původně vzal tak, jako že dědek vymetá slevy v Kaufu . Ale taky je fakt, že tím, jak mě to břicho někdy bolí, uvažuju pak někdy zbytečně moc negativně. Omlouvat se není třeba, v pohodě . Slevy nevymetám, ale spíš hledám na našem trhu tyhle nápoje, které by byly nejen prospěšné zažívacímu traktu, ale aby byly i jakž takž chutné. Tenhle výrobek mně doporučila švagrová, tak jsem ho zkusil a je OK.
milomac Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července Před hodinou, bandicoot napsal: Tenhle je chuťově fajn. Mám ho oblíbený spolu s kefírem od Müllera, ten hezky perlí na jazyku. Tak ani ten Müller jsem ještě neměl, zkusím ho. Já kupoval většinou acidofilní nebo kefírové mléko z mlékárny Valašské Meziříčí, někdy acidofil z mlékárny Kunín. Po škole jsem byl na mlékárně nějakou dobu na středisku výroby acidofilního mléka, myslím, že se upravovalo na tučnost 3,5% a plnilo se do skleněných lahví 0,5 l. Uzávěr byl hliníkové víčko s dvěma zelenými pruhy. Po vychlazení v chladírně se na povrchu obsahu vytvořila tuková zátka. Kdo to nechtěl, odstranil si a pak se to muselo fest protřepat, jak to bylo husté. A pak nastoupily plasty, v mlékárně v Plzni se ještě v r. 1997 dělal acidofil do takové krabičky a byl taky výborný: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bluman Odesláno neděle v 15:43 Nahlásit Odesláno neděle v 15:43 Zakladom je furt orange fresh, toto leto vsak v kombinacii s malibu + par strekov limetky. Nebezpecny to drink, neda sa to pomaly popijat, ked si raz cucnes, neda sa prestat, kym nie je pohar prazdny . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se