Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • po 5 týdnech...
Odesláno
V 6. 6. 2026 v 21:15, Gustaf napsal:

Čokoláda 😉

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Ty si taky čokoláda ! Takhle se nechat napálit , tohle je R U M ! Čokoláda je víc placatá …. 🙈 No , teď už to holt dopij ! 🤣

• Haha 2
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Taky něco pro zdravé střevo :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

a uvidíme, za jak dlouho bude start ...

• Like 1
Odesláno

To znám. To je Kefírer. Byl v akci v Mein Kampfland? Spolu se Sudetskou pečetí, Pribináckem, Esesíčky, Luftwafle? 🤣🤣

• Haha 4
  • Confused 1
Odesláno

Jednoduše na to musím odpovědět, že nerozumím, co jsi těmi výrazy chtěl vypovědět.
Jelikož já osobně mám problémy se střevními záněty a beru poměrně často ATB, měl bych doplňovat pro i prebiotika.
Dávám za ty přípravky v lékárně poměrně slušný peníz a tak někdy sáhnu i po klasických zakysaných mléčných výrobcích. A že mě to někdy prožene, s tím už jaksi počítám ....
Chtěl jsem tím jen říct, že ne jen pivo, rum apod., ale holt někdy i tyhle nápoje člověk "popíjí".

Odesláno
před 3 hodinami, edas napsal:

Nemyslel jsem to vůbec zle. Pokud jsem se Tě dotkl, omlouvám se.

No, je fakt, že jsem to původně vzal tak, jako že dědek vymetá slevy v Kaufu :mad: :).
Ale taky je fakt, že tím, jak mě to břicho někdy bolí, uvažuju pak někdy zbytečně moc negativně.  
Omlouvat se není třeba, v pohodě :cheers:.
Slevy nevymetám, ale spíš hledám na našem trhu tyhle nápoje, které by byly nejen prospěšné zažívacímu traktu, ale aby byly i jakž takž chutné. Tenhle výrobek mně doporučila švagrová, tak jsem ho zkusil a je OK.

Odesláno
Před hodinou, bandicoot napsal:

Tenhle je chuťově fajn. Mám ho oblíbený spolu s kefírem od Müllera, ten hezky perlí na jazyku.

Tak ani ten Müller jsem ještě neměl, zkusím ho. Já kupoval většinou acidofilní nebo kefírové mléko z mlékárny Valašské Meziříčí, někdy acidofil z mlékárny Kunín. 
Po škole jsem byl na mlékárně nějakou dobu na středisku výroby acidofilního mléka, myslím, že se upravovalo na tučnost 3,5% a plnilo se do skleněných lahví 0,5 l. Uzávěr byl hliníkové víčko s dvěma zelenými pruhy.
Po vychlazení v chladírně se na povrchu obsahu vytvořila tuková zátka. Kdo to nechtěl, odstranil si a pak se to muselo fest protřepat, jak to bylo husté.

A pak nastoupily plasty, v mlékárně v Plzni se ještě  v r. 1997 dělal acidofil do takové krabičky a byl taky výborný:

Odesláno

Zakladom je furt orange fresh, toto leto vsak v kombinacii s malibu + par strekov limetky. Nebezpecny to drink, neda sa to pomaly popijat, ked si raz cucnes, neda sa prestat, kym nie je pohar prazdny 🤣.  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...