Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Slámové, 2009, vinařství Šaran... Jak vína piji jen vyjimečně, tak tohle jde :)

Odesláno

Novinka na pijáckém trhu - velký mňamec pro znalce ovocných pálenek.

Je to další příspěvek z posázavského KÁCOVA do velkého koše dobrých českých pitiv.

Odesláno (upraveno)

Co piju? Na to se mě zeptej po dvou dnech lemtání prvního ledna. Bo mám dvaaaaaaaaaaa dnyyyyyyyyyyyyyyy volnooooooooooooo a budu na sračkyyyyyyyyyyyyyyyy. Všem Vám přeji sna lepší, nebo alespoň stejný rok 2012, jako byl letošní.

Sem si dal nyní pět piv a stydím se.:o

Upraveno uživatelem prizak
Odesláno

To co jsem pil bylo hodne specificke. Vysoka barva, minimum trislovin, velmi vyrazne ovocne v chuti i vuni. Maliny, ostruziny, plne a telnate vino. Jako zajimave, ale neni to na dlouhe piti.

Odesláno (upraveno)

Tož chlapi, protože jsem se rozhodl strávit konec roku střízlivý tak o půlnoci to, co je na fotce. Předtím jsem strávil celou noc ježděním v autě po známých......teď už to je zase v pořádku a piju čučoriedkovici, kterou jsem si v létě naložil :drunk:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem sect
Odesláno

Tož chlapi, protože jsem se rozhodl strávit konec roku střízlivý tak o půlnoci to, co je na fotce. Předtím jsem strávil celou noc ježděním v autě po známých......teď už to je zase v pořádku a piju čučoriedkovici, kterou jsem si v létě naložil :drunk:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Na tom trezoru máš pěkné hudební zátiší,doufám,že na to fšechno hraješ. :guitar:

Jedu dneska v grocích a Oldovi šmuglerovic :P

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...