Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

Novinka na pijáckém trhu - velký mňamec pro znalce ovocných pálenek.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem vladimir72
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co piju? Na to se mě zeptej po dvou dnech lemtání prvního ledna. Bo mám dvaaaaaaaaaaa dnyyyyyyyyyyyyyyy volnooooooooooooo a budu na sračkyyyyyyyyyyyyyyyy. Všem Vám přeji sna lepší, nebo alespoň stejný rok 2012, jako byl letošní.

Sem si dal nyní pět piv a stydím se.:o

Upraveno uživatelem prizak
Odkaz ke komentáři

Tož chlapi, protože jsem se rozhodl strávit konec roku střízlivý tak o půlnoci to, co je na fotce. Předtím jsem strávil celou noc ježděním v autě po známých......teď už to je zase v pořádku a piju čučoriedkovici, kterou jsem si v létě naložil :drunk:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem sect
Odkaz ke komentáři

Tož chlapi, protože jsem se rozhodl strávit konec roku střízlivý tak o půlnoci to, co je na fotce. Předtím jsem strávil celou noc ježděním v autě po známých......teď už to je zase v pořádku a piju čučoriedkovici, kterou jsem si v létě naložil :drunk:

Na tom trezoru máš pěkné hudební zátiší,doufám,že na to fšechno hraješ. :guitar:

Jedu dneska v grocích a Oldovi šmuglerovic :P

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...