jartop Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Chardonnay od Gase. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Chardonnay od Gase. Dík Trefil jsem se do chuti, jako obvykle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Slámové, 2009, vinařství Šaran... Jak vína piji jen vyjimečně, tak tohle jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Trefil jsem se do chuti, jako obvykle A ten sekt fakt byl!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Do rána v práci, takže skromná trojkombinácia - káva, čaj, mineráka a medzi tým bude fajočka s Rattrays Bagpiper Dream. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 už jsem dorazili obě :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 (upraveno) Novinka na pijáckém trhu - velký mňamec pro znalce ovocných pálenek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. prosince 2011 uživatelem vladimir72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Novinka na pijáckém trhu - velký mňamec pro znalce ovocných pálenek. Je to další příspěvek z posázavského KÁCOVA do velkého koše dobrých českých pitiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 (upraveno) Co piju? Na to se mě zeptej po dvou dnech lemtání prvního ledna. Bo mám dvaaaaaaaaaaa dnyyyyyyyyyyyyyyy volnooooooooooooo a budu na sračkyyyyyyyyyyyyyyyy. Všem Vám přeji sna lepší, nebo alespoň stejný rok 2012, jako byl letošní. Sem si dal nyní pět piv a stydím se. Upraveno 26. prosince 2011 uživatelem prizak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Právě jsem dopil hrnek horké medoviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 takže po metaxe jsme přešli na růžové vina tito a teď na sedmiletý havana ron... co dál? noc je mladá a italové se drží jako sviňa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Zrovna teď Zweigeltrebe od Habánů a je to luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 dopil jsem Balantinku a načal 7hvězdičkovou Metaxu tak nevím jak to skončí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Piju Sevar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 chlapi, další otázka na vinaře, Vinařství Hruška, jaké má víno? opět jsem obdržel prezent a nevim jestli ho pojmout nebo poslat dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 jmenovce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Piju Sevar skoro neznámá odrůda. Jak chutná? Je to hodně o vavřinci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 To co jsem pil bylo hodne specificke. Vysoka barva, minimum trislovin, velmi vyrazne ovocne v chuti i vuni. Maliny, ostruziny, plne a telnate vino. Jako zajimave, ale neni to na dlouhe piti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 (upraveno) Tož chlapi, protože jsem se rozhodl strávit konec roku střízlivý tak o půlnoci to, co je na fotce. Předtím jsem strávil celou noc ježděním v autě po známých......teď už to je zase v pořádku a piju čučoriedkovici, kterou jsem si v létě naložil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. ledna 2012 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Tož chlapi, protože jsem se rozhodl strávit konec roku střízlivý tak o půlnoci to, co je na fotce. Předtím jsem strávil celou noc ježděním v autě po známých......teď už to je zase v pořádku a piju čučoriedkovici, kterou jsem si v létě naložil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na tom trezoru máš pěkné hudební zátiší,doufám,že na to fšechno hraješ. Jedu dneska v grocích a Oldovi šmuglerovic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se