Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

U mě to bude Bohemka z Albertu za 99,- CZK :D

taky to tak vidím ... :clap:

Ale vážně, na chlast mám letos docela pifku:

v létě v Penny champagne za 199,-Kč

minulý měsíc v Tescu 7* Metaxa za 259,-Kč a Campari za 200,-Kč; Portský za 79,-Kč

chce to mít štěstí ...

Takže mám slušné zásoby :wine:

Odesláno

Znalec pif Viktor mi byl učitelem ve Skotsku, co se týká místních škopků. A objevil pro mě IPU. Indian Pale Ale. Já se po návratu po nich začal pídit a představím vám tři moc dobré. Česka Třebová 17? Miroslav, Potštejn 14?APA Twist a u pohádky v televizi dnes posrkávám Matušku 19? vánoční extra IPA. Na fozdil Od klasických ležáků to piju skoro jako víno a zkouším hledat chutě.

post-1551-0-28338200-1418412706_thumb.jpg

post-1551-0-42683900-1418412721_thumb.jpg

post-1551-0-95165100-1418412696_thumb.jpg

Odesláno

No, myslím, že svátky můžou začít, hlásím plnou připravenost ;)

Dobrý rok je třeba dobře zakončit ! :)

Krakonosh, vidim, ze to mame podobne.. Akorat musim v zime vyhnat Marenku pro jahody :-D

post-1684-0-59818300-1418415077_thumb.jpg

Odesláno

Znalec pif Viktor mi byl učitelem ve Skotsku, co se týká místních škopků. A objevil pro mě IPU. Indian Pale Ale. Já se po návratu po nich začal pídit a představím vám tři moc dobré. Česka Třebová 17? Miroslav, Potštejn 14?APA Twist a u pohádky v televizi dnes posrkávám Matušku 19? vánoční extra IPA. Na fozdil Od klasických ležáků to piju skoro jako víno a zkouším hledat chutě.

attachicon.gifimage.jpg

attachicon.gifimage.jpg

attachicon.gifimage.jpg

Jó, Faltus má moc dobrý pívo. Ještě kdyby tak dobře vařili jídlo....

Odesláno

Vzdycky jsem chtel zkusit zasterchat a vychrstat tu flasku celou do vzduchu, jak to delaji piloti F1 kdyz vyhrajou zavod. Premyslim, kterou vybrat :-D

Nebylo by víc cool to seknout tou katanou ? :-)

Odesláno

Nic na tom není. Vychlaď to na 6-7 stupňů, vezmi do utěrky a tahem pod úhlem 45° po švu lahve odsekneš horní část hrdla. Chce to jen sekt v kvalitnější láhvi, s Bohemkou se to povést nemusí.

Odesláno

Fabikovič z Velkých Bílovic, číslo 50 při Otevřených sklepech, umí překvapit, přechutnal jsem už od něj pár velice pěkných vzorků ;)

Na jaře mě tam odboural Sylvánem, ten umí fakt skvěle.

Trošku mě akorát zlobil u některých svých vín přemírou selektivních kvasinek, potlačuje tím odrůdový charakter. Ale to je obecný nešvar posledních let, není v tom sám...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...