laurin Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 pekna zasoba, u mna to bude hubert de luxe v akcii
Tomas_2002 Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 U mě to bude Bohemka z Albertu za 99,- CZK
obrbobr Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 U mě to bude Bohemka z Albertu za 99,- CZK taky to tak vidím ... Ale vážně, na chlast mám letos docela pifku:v létě v Penny champagne za 199,-Kčminulý měsíc v Tescu 7* Metaxa za 259,-Kč a Campari za 200,-Kč; Portský za 79,-Kčchce to mít štěstí ...Takže mám slušné zásoby
Tomas_2002 Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Já za to nemůžu, mi ta Bohemka chutná Já nejsem vybíravej. Klidně jeden večer vychutnávám Diplomático nebo Zacapu a druhej den se zduním sangriou s vodkou
Návštěvník Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Znalec pif Viktor mi byl učitelem ve Skotsku, co se týká místních škopků. A objevil pro mě IPU. Indian Pale Ale. Já se po návratu po nich začal pídit a představím vám tři moc dobré. Česka Třebová 17? Miroslav, Potštejn 14?APA Twist a u pohádky v televizi dnes posrkávám Matušku 19? vánoční extra IPA. Na fozdil Od klasických ležáků to piju skoro jako víno a zkouším hledat chutě.
montemar Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 .. je nouze.. sem musel upit trochu tydle prisady do vanocniho cukrovi...
Potkan Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 No, myslím, že svátky můžou začít, hlásím plnou připravenost Dobrý rok je třeba dobře zakončit ! Krakonosh, vidim, ze to mame podobne.. Akorat musim v zime vyhnat Marenku pro jahody :-D
Krakonosh Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Super ! A víš co, na ty jahody kašli, lupnem to holý
Potkan Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Vzdycky jsem chtel zkusit zasterchat a vychrstat tu flasku celou do vzduchu, jak to delaji piloti F1 kdyz vyhrajou zavod. Premyslim, kterou vybrat :-D
Tomas_2002 Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Znalec pif Viktor mi byl učitelem ve Skotsku, co se týká místních škopků. A objevil pro mě IPU. Indian Pale Ale. Já se po návratu po nich začal pídit a představím vám tři moc dobré. Česka Třebová 17? Miroslav, Potštejn 14?APA Twist a u pohádky v televizi dnes posrkávám Matušku 19? vánoční extra IPA. Na fozdil Od klasických ležáků to piju skoro jako víno a zkouším hledat chutě. image.jpg image.jpg image.jpg Jó, Faltus má moc dobrý pívo. Ještě kdyby tak dobře vařili jídlo....
Tomas_2002 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Vzdycky jsem chtel zkusit zasterchat a vychrstat tu flasku celou do vzduchu, jak to delaji piloti F1 kdyz vyhrajou zavod. Premyslim, kterou vybrat :-D Nebylo by víc cool to seknout tou katanou ? :-)
Potkan Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Taky jsem o tom premyslel.. Musim sehnat vic flasek..
Tomas_2002 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Na co ? Vždyť tam máš čtyři... :-)
Potkan Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Trenink.. Uceni dela mistry ;-)
Tomas_2002 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Nic na tom není. Vychlaď to na 6-7 stupňů, vezmi do utěrky a tahem pod úhlem 45° po švu lahve odsekneš horní část hrdla. Chce to jen sekt v kvalitnější láhvi, s Bohemkou se to povést nemusí.
Krakonosh Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Fabikovič z Velkých Bílovic, číslo 50 při Otevřených sklepech, umí překvapit, přechutnal jsem už od něj pár velice pěkných vzorků Na jaře mě tam odboural Sylvánem, ten umí fakt skvěle.Trošku mě akorát zlobil u některých svých vín přemírou selektivních kvasinek, potlačuje tím odrůdový charakter. Ale to je obecný nešvar posledních let, není v tom sám...
Jeronimo Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Já jsem měl od Fabikoviče víno prvně a kdybych neměl měl jen jednu sedmičku, určitě bych pokračoval v pití dál.
Potkan Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Zacapa 23Y, to mozem Zacapu mame doma na peceni..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se