platinumteeth Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 To A.H.Riise je opravdu hodně sladké, ale pořád ne tak jako třeba Legendario 7y. Rum to vlastně ani není, ale dám si ho rád! Já momentalně toto: Radlík mám propitej víceméně celej, ale tohle jsem teda ještě neměl. Jaký to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctvrtek Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 před 9 hodinami, platinumteeth napsal: Radlík mám propitej víceméně celej, ale tohle jsem teda ještě neměl. Jaký to je? Vzhledem k tomu, že se v pálenkách moc neorientuju a nepiju je často, tak asi nemůžu úplně soudit. Koupil jsem, kvůli shodě se jménem právě narozené dcery, na zapíjení ale musím říct, že chutnalo všem a objednal jsem, ač nejsem na pálenky, další lahev jen tak na doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
platinumteeth Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Vzhledem k tomu, že se v pálenkách moc neorientuju a nepiju je často, tak asi nemůžu úplně soudit. Koupil jsem, kvůli shodě se jménem právě narozené dcery, na zapíjení ale musím říct, že chutnalo všem a objednal jsem, ač nejsem na pálenky, další lahev jen tak na doma Tak to gratulace ke šťastné události! U Radliku se asi nedá úplně šlápnout vedle… Dobry tip, zkusím ji též. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Příjemný pokec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Někdy aj tak nenáročno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Tohle je za mě celkem pitelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 V 8. 11. 2023 v 10:09, Martin_S napsal: Tohle je za mě celkem pitelný Nic moc…teda za mě, navonena bída. z tehle druhu ovonenych rádoby rumu bych volil radši bumbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 před 47 minutami, vwtyp11 napsal: Nic moc…teda za mě, navonena bída. z tehle druhu ovonenych rádoby rumu bych volil radši bumbu. Bumbu je určitě sladší a znám lepši rumy to je jasné, mě je celkem pochuti např… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 před 24 minutami, Martin_S napsal: Bumbu je určitě sladší a znám lepši rumy to je jasné, mě je celkem pochuti např… Srovnávat diplomatico vintage a demons share je stejne mimo jako octavka Vs s klasse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Právě teď, vwtyp11 napsal: Srovnávat diplomatico vintage a demons share je stejne mimo jako octavka Vs s klasse Nesrovnávám, jen příklad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Tenhle sekt je za mě dobrý a navíc má svítící vinětu jako bonus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 před 22 hodinami, Martin_S napsal: Nesrovnávám, jen příklad Tak si ho zkus otevrit Martine:) je dobrej a lepší než se na nej koukat. Já selection třeba piju s colou, ale jsem hovado no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 před 44 minutami, vwtyp11 napsal: Tak si ho zkus otevrit Martine:) je dobrej a lepší než se na nej koukat. Já selection třeba piju s colou, ale jsem hovado no. Pil jsem single vintage 2005 a byl fakt dobrý…tenhle mám do sbírky, už mám sedm ročníků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 před 18 minutami, Martin_S napsal: Pil jsem single vintage 2005 a byl fakt dobrý…tenhle mám do sbírky, už mám sedm ročníků Ne sedm ale pět koukám na tu 2007 a píšu sedm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Můj novej favorit ***** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctvrtek Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Můj oblíbený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Relax na Islay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Relax na IslayFakt pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Obecně mám nejraději rum. V poslední době si rád dávám Zacapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 kostovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se