vicomt Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Výbava na víkend… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Chtělo to vepřový něčim spláchnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Celkom dobre kombo-whiskey s perníkom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 Po dlhom hromadeni v pivnici som sa do toho konecne pustil . Nastala ta spravna prilezitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Jsem byl dneska pro něco dobrého na svátky Kapitán nemůže pít nic jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Starnu tak budu ucucavat sladkosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 A neco ostrejsiho, krom Drambuie to je take sladak A pak zase sucho az do dubna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Ten modrý Mauricius mě taky láká, ještě jsem ho nekoštoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Nevydržel jsem to a musel jsem ochutnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 před 31 minutami, Pozorovatel napsal: Ten modrý Mauricius mě taky láká, ještě jsem ho nekoštoval Jestli jsi poblíž MB stav se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Bohužel, jsem z Ostravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 (upraveno) Stojí za vyskúšanie, rôzne chute aj čistý potestoval som všetky za mňa Upraveno 21. prosince 2023 uživatelem rado74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 (upraveno) Ked pisete o tom pucuckavani sladkosti a zaroven o niecom ostrejsom, odporucam tohoto modreho panamskeho partaka . Zrel v "cocoa seasoned" sudoch, sice vobec netusim, co si mam pod tym predstavit, ale vonia a chuti fakt uplne ako kakafko, jak zo salky s cervenymi puntikmi - len trochu ostrejsie (54%) . Velmi zaujimave, na zdravie Compañeros! Upraveno 22. prosince 2023 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 54 voltů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Odpoledne proti rýmičce a teď se ženou něco sladšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Širázek..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna toto celkom šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna S kofolou dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna ale kde, ta bola pre šoférku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna (upraveno) Subjektivne najpitelnejsie Ariki Black Rhum (Tahiti), Cihuatán Indigo (Salvador), XO Guyana Cane Island, Rivière Du Mât (Reunion) Upraveno 3. ledna uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se