Jump to content

Co pijete?

31682

Recommended Posts

17 hours ago, Harwey said:

Sladky je, to je pravda, ale zeby bol kakavkovy...cakal som viac coko, kakaa prichute.

IMG_20240517_194044.jpg

Hmm, no musel som to hned preverit 😄. Tak urcite, nie je to ziadny Baileys alebo nejaky 17% kakaovy likerik 😉.

Neviem nakolko sa mozu 2 flase lisit (ta moja lezala v pivnici niekolko rokov), ale u mna pekny dlhy finish vyrazne po kakae (kakau?🤔). Take to klasicke praskove nesladene, co sa dava navrch tiramisu a vzdy sa ho nadychnes 🤣. A po chvili odvetrania v pohari, je pekne citit aj vo voni. Aj ked to "vyrazne" je asi dost subjektivne.

Ale takto online, bez fyzickych dokazov v ruke resp. v hube to rozhodne nerozhodneme 😆. V kazdom pripade, nazdravie! 🥃

20240518_122242.thumb.jpg.f2f812ba8aa69f0398658d8da195ddb7.jpg

Ty brďooo, tohle musim říct, že tohle mi faakt nejede, snaha o “pivo” S nižším obsahem alkoholu a k tomu nějaká chuť tady fakt nevyšla😅

Zlatej ràdler natur😉

před 9 hodinami, tikzot napsal:

Ty brďooo, tohle musim říct, že tohle mi faakt nejede, snaha o “pivo” S nižším obsahem alkoholu a k tomu nějaká chuť tady fakt nevyšla😅

Zlatej ràdler natur😉

Zkus letní Summer od Authentic (Košík). Minulý rok mělo 8 stupňů, letos 10 stupňů. Za mne ideální letní pivo

před 15 hodinami, tikzot napsal:

Zlatej ràdler natur😉

Mě to prostě nevadí. Ale tady se projevuje, že nejsem žádnej velkej pivař. Spíš holduju vínu, takže chuťové chmelové buňky moc vyladěné nemám :)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
V 25. 5. 2024 v 19:18, Maxel napsal:

Žádnej velkej pošmak, ale do toho dusna před bouřkou se dá. 

IMG_3292.jpeg

Dneska jsem mel, nic moc teda. Radeji sahnu po Budvar Redix v plechu, pripadne Bernard 10*. Jakoze lehke piva 😉

• Upvote 1
  • Downvote 1

V 10. 5. 2024 v 20:01, Jeronimo napsal:

Jak se říká: Darovanému koni? :) Lepší pivo jsem dlouho neměl. 

IMG_20240510_152944.jpg

Nedam na něj dopustit. Shodli jsme se s tchánem, že za tu cenu top pivo....

Edited by Gustaf

před 4 minutami, Gustaf napsal:

Nedam na něj dopustit. Shodli jsme se s tchánem, že za tu cenu top pivo....

Určitě se k němu rád vrátím. 

@Harwey 100 bodů!

Zirbenschnaps.

Doplním: kecal jsem s vlekařem na Stoderzinken, a říkal, že jaro bylo studené, a že sezóna se posunuje cca o 3 týdny. Tak jsem se s ním rozloučil: na viděnou.

Naprosto správně. Už se těším na letošní maceraci. Doufám, že toho bude tak 20 litrů. To je cca 5 kilo šišek.