sureshot Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2010 HA! gotcha, som sa vymanil ale bude to skor navstevou nech mě hádat... portské? PS. tak bohužel obrázky už naskočily, vyjímečně jsem neuhodl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2010 A já jsem v očekávání malilinkaté oslavičky (neboť důvod se vždycky najde) na počest mého třítisícího příspěvku načnul lahev, kterou jsem dostal už před nějakým časem a chutná mně to hrozně moc. Ale to se u mě dalo čekat. Albert de Montaubert Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2010 Ja jsem si prave dal par bombaj safir + tonic za zbesilych 12,40? za kus... strasny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Veltlín zelený kabinet 2008 suché od p. Ratúzkeho z Vinosadov, ale už sa mi chladí Rulandské šedé 2009 od Lea Hillingera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Dopřávám si sklenku Zweigeltrebe k těstovinám s masovým ragů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Kavu, uplne seriozne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 (upraveno) Po dnešním výběrovém řízení, které ve mně nezanechalo nejlepší pocit, se nalévám vodkou s džusem ...Úplně seriózně Upraveno 25. listopadu 2010 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Toto přinesla moja milá, asi to nebude obzvlášť extra kvalita, ale mě to fakt šmakuje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 uz fernet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 Pořád vodka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 cink, kto je este na nohach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 prave som dopil varene vino. nohy mam uz pekne tazke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 Fernet tonik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 Toto přinesla moja milá, asi to nebude obzvlášť extra kvalita, ale mě to fakt šmakuje Když Ti šmakuje, tak už kvalitu neřeš. Nebuď snob :-) Jooo, zatím jen slopu 11° Staropramen, později se uvidí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 Rulandské Šedé 2009 od Znovínu. Dá sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 To Bardolino mě naladilo na nějaké červené z mého sklípku. Za chvíli se vydám na průzkum :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 prirucny sklipek? to som vzdy chcel ale vzdy som to vsetko vypil hned nazaciatku pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 Hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 metaxu - narodila sa mi dnes dcéra Ema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 gratulacia to tlapka, toto vlakno mam rad taka mala krcma bez flamewars. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se