Libunda Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Ty jooooooo a já myslel, že dneska už Balantínku nikdo nepije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 (upraveno) Libunda: Když se mrkneš pár stránek zpátky, někde tam bude, že jsem ji právě dopil Mno včera jsem měl první z Vánočních besídek, kombinace Staropramen 10° a bílá Havana nic moc. Dnes si spravuji chuť hruškovým džusem. Upraveno 15. prosince 2010 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 tak teda virtualny cink vsetkym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Jak vlastně ta Ballantines chutná? Já jsem nikdy tyhle věci nepil, vlastně jo, jednou jsem měl Chivas regal dvanáctku, ale je to takové nemastné-neslané oproti jednosladovým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Ty jooooooo a já myslel, že dneska už Balantínku nikdo nepije. To jsme na tom stejně. Je to navoněný pití pro neznalé, skoro až hnus. Já si jdu otevřít novou láhev se starým známým obsahem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 jasne chalani nie som ziaden znalec ani nic podobne, viem ze pijem nieco ako quartzove invicty ze? )ale budiz mi odpusteno, do konca roka si doprajem nieco z tych vasich doporuceni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 My ti nenadáváme. Jen tu flašku dopij a utíkej od ní pryč. A už to nekupuj nebo jestli jsi ji dostal, dej ji zase někomu jinému. EDIT:... ze pijem nieco ako quartzove invicty ze? )Já bych spíš řekl Tissoty v quartzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 viem ze nenadavate, vsak sa ani nestazujem.ale ked sme pri tom tak dajte tip na cosi dobreho cim zacat.(ak to k niecomu posluzi...mam rad tazke a vyrazne chute)diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Já si Balantinku živě pamatuju z filmu Dědictví, aneb.... -Ty, pocem, pocem, pocem, co pila ta, eeeh, jak přišla? -Skotskou. -Chňápni jí tam flašu! Běž. Běž, leť! - Jak si pán přeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 viem ze nenadavate, vsak sa ani nestazujem. ale ked sme pri tom tak dajte tip na cosi dobreho cim zacat. (ak to k niecomu posluzi...mam rad tazke a vyrazne chute) diky Víš co zkus? Teachers. Míchaná, litr koupíš za 4 stovky a za ty prachy to voní nádherně a chutná dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 ale ked sme pri tom tak dajte tip na cosi dobreho cim zacat.Chceš hodně rašelinovou chuť nebo něco jemnějšího? A s nějakým nádechem sherry, portského nebo čistou sladovou? Z míchaných mi chutná Dimple, JW Black Label a irská Tullamore Dew. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 si mi teda nalozil, ... este tak vo vine by som sa vedel ako tak vyjadrit ale . no skusme nebranim sa tazkym silnym chutiam, tj, raselinova? (silna prichut dreva?) skor s nadychom toho portskeho tam som doma ale nebranim sa ani cistym zalezi na tom, aky rozdiel cakat. Dimple a JWBL si znacim ku Teachers. diky! Chceš hodně rašelinovou chuť nebo něco jemnějšího? A s nějakým nádechem sherry, portského nebo čistou sladovou? Z míchaných mi chutná Dimple a JW Black Label. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 jasne chalani nie som ziaden znalec ani nic podobne, viem ze pijem nieco ako quartzove invicty ze? ) ale budiz mi odpusteno, do konca roka si doprajem nieco z tych vasich doporuceni. Nič si z toho nerob, aj ja pijem Blended. Tie Malt mi tiež nejdú, okrem toho mám radšej niečo sladšie, kukuričné, zámorské od Jima alebo Jacka , ale slivovička je slivovička . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 (upraveno) ale ked sme pri tom tak dajte tip na cosi dobreho cim zacat. Bushmills 10yo. Anebo něco ze Speysidu - Glenfiddich nebo Glenlivet. Jo a taky Aberlour je výborný. Všecky tydle whisky jsou nenásilné, i ženské je snesou. Pro začátek bych to s nima zkusil (já to tak udělal). edit: rozhodně ale nezačínej s Laphroaig. Je to docela mrcha, voní andělsky, ale když to dáš do huby, tak je to, jako kdyby ti tam nalili vyjetý olej Mně přestala ta chuť vadit po 3/4 objemu pryč a zbožňovat jsem ho začal při třetí flašce. Upraveno 15. prosince 2010 uživatelem miccalek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 aby ste si nemysleli vybranym clenom za poradenstvo poslem link na holacinovy kalendar v dobrom rozliseni ready to print, hned ako ho dorobim.. uf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Tej Malt musíš veľa vypiť, kým si ju obľúbiš. Naposledy keď som ju dostal na narodeniny a veľmi mi nešla, tak som ju ponúkal návšteve, kým sa neminula. To som ale sv*ňa . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 nam to tu vytvorilo novu stranu tak pripominam svoju ponuku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Tak začneme oblastí Speyside: - pro začátek nic nezkazíš s Tamdhu - rozhodně nesmíš vynechat Glenlivet - a Macallan (nejvíc mi chutná Elegancia) - z těch částečně zrajících v jiných sudech je výborná Glenfiddich Solera - a geniální Balvenie Double Wood Když piješ portské, zkusil bych Glenmorangie Porto Wood Finish z oblasti Highland. A z kouřové a rašelinové klasiky z ostrovů bych doporučil: - lehčí Isle of Jura - podle mě nejlepší Talisker Samostatnou kapitolou je ostrov Islay: - rozhodně bych nezapomněl na Bowmore - a vynikající a hodně známou Laphroaig - i skvělou variantu Laphroaig Quarter Cask Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 klobuk dolu, dakujemhotovy sprievodca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se