Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 21. 8. 2011 v 14:01, 'FrantisekH' napsal:

neni to uplně nejhorší a dobře se to pije.. na léto uplně užasaný

:suicide_anim:

Po pravdě řečeno, protože nic jiného nebylo, tak jsem jich udělal 10 kousků a ráno jsem měl pocit jako na smajlíku .

Odesláno
  V 20. 8. 2011 v 18:28, 'Jaryn' napsal:

Nebuď vybíravej a drž se hesla Je mi jedno co piju, hlavně že se motám :cheers:

Vybíravej jsem nebyl,překvapili mě 13°Březňákem,k tomu pár sfinských vodek a potom ve dvě ráno přesun do Billiard klubu tam to samé jen Březno jsem vyměnil za Kozla a nsledoval návrat v 5 ráno :cigar: dnešek nic moc už trochu začínám vnímat :crying_anim02: už aby bylo pondělí

Návštěvník ?po
Odesláno

no já sem dnes vypil litr hnusnýho vína, pak sem dostal hlad , tak sem si udělal fazole vod hainze a přišla žízeň, kterou zaháním mlíkem, páč tu nic jinýho není - takže kdybych se už nikdy nepřihlásil, tak nebudte smutní - prostě sem vybouch :D

Odesláno
  V 1. 9. 2011 v 17:45, '?po' napsal:

no já sem dnes vypil litr hnusnýho vína, pak sem dostal hlad , tak sem si udělal fazole vod hainze a přišla žízeň, kterou zaháním mlíkem, páč tu nic jinýho není - takže kdybych se už nikdy nepřihlásil, tak nebudte smutní - prostě sem vybouch :D

No a po týhle kombinaci musí stoprocentně následovat noc na záchodě vsedě :crying_anim02: a možná i vkleče :yucky: to Ti vůbec nezávidím :D

Odesláno
  V 1. 9. 2011 v 17:45, '?po' napsal:

Tak dneska nebudeš šťastný a dělat pevná hovínka :shit:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...