Dantechno Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 No , muzeme si o tom promluvit .. a nemam ji zacit shanet po svete? Par nesehnatelnych dilu uz jsem obstaral....
Rudykopalsson Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 není to sice na sněhu, ale zimní foto to je:-)
lub Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 co takhle tematicky navázat - potápky ve vodě. sníh už nic moc a byla by škoda nechat tohle vlákno.pár fotek ze sobotního jarního tání..
panedge Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Lube-výbornej nápad a parádní fotky!
lukin_ova Odesláno 5. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2012 (upraveno) V 5. 3. 2012 v 18:42, 'lub' napsal: co takhle tematicky navázat - potápky ve vodě. sníh už nic moc a byla by škoda nechat tohle vlákno. pár fotek ze sobotního jarního tání.. Moc hezké. Tvoje fotky to tady vždy oživí ... Brzy otevřememe vlákno potápky na jaře. No a v létě se těším až otevřeme vlákno potápky na lodi .... Upraveno 5. března 2012 uživatelem lukin_ova
Quido Morava Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 (upraveno) při dnešních teplotách ještě zůstanu u zimy - takže potápky na ledu Upraveno 6. března 2012 uživatelem Quido Morava
Marty35 Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 V 5. 3. 2012 v 18:42, 'lub' napsal: co takhle tematicky navázat - potápky ve vodě. sníh už nic moc a byla by škoda nechat tohle vlákno. pár fotek ze sobotního jarního tání.. Ta pátá fotka... ...nádherná!
little_w Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 (upraveno) V 4. 3. 2012 v 17:00, 'Rudykopalsson' napsal: není to sice na sněhu, ale zimní foto to je:-) je, moje Zodiacy! jak se ti nosi? Upraveno 6. března 2012 uživatelem little_w
Rudykopalsson Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 V 6. 3. 2012 v 20:19, 'little_w' napsal: je, moje Zodiacy! jak se ti nosi? pořídil jsem na ně watchadoo a maximální spokojenost:-)
hejdik Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 (upraveno) V 4. 3. 2012 v 17:00, 'Rudykopalsson' napsal: není to sice na sněhu, ale zimní foto to je:-) ..... a pak moje zodiacy Přihoď někam foto s novým tahem Upraveno 7. března 2012 uživatelem hejdik
Rudykopalsson Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 V 7. 3. 2012 v 10:10, 'hejdik' napsal: ..... a pak moje zodiacy Přihoď někam foto s novým tahem tož se chystám už dlouho, že to cvaknu, ale znáš to... není čas:-)
instant Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 do ... aj so snehom.. uz som sa tesil ze nahodim skuter a hen.. ani na snezny to nie je
lukin_ova Odesláno 8. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Měl jsem takovou myšlenku. Nafotit hezký detail hodinek se sněhovou vločkou. Problém je, že vločka po dopadu na hodinky okamžitě roztaje. Hodinky jsem proto nechal v ledničce, ať tam pak ta vločka aspoň chvíli vydrží. No a pak už jen čekat až bude padat sníh.Jako na potvoru sníh nepadal a nepadal. No a když přišla krátká sněhová přeháňka, tak jsem ve stresu vyběhnul a pokusil se něco nafotit. Neměl jsem nachystaný ani stativ (což se později ukázalo jako chyba). No a další problém vznikl v okamžiku, kdy jsem na hodinky dýchl při přípravě kompozice. Vytvořil se tenký ledový povlak, který dramaticky zhoršil kontrast dopadjících vloček ... Pokusil jsem se povlak odstranit ale bylo to horší a horší, můj dech vytvořil vrstvu ledu, které se nešlo zbavit. Na obzoru už prosvítalo nebe a blížil se konec přeháňky. Honem něco blejsknout. Bez stativu se mi klepala ruka a navšovala se ledová krusta na hodinkách ... No ať to zkrátím, prostě výsledek zdaleka neodpovídal tomu co jsem očekával. Nakonec jsem se rozhodl aspoň nějaké fotky zveřejnit.Na příští zimu, či sněžení už jsem lépe připraven. Minimálně v teoretické rovině ....
Rudykopalsson Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 V 8. 3. 2012 v 20:03, 'lukin_ova' napsal: Na příští zimu, či sněžení už jsem lépe připraven. Minimálně v teoretické rovině .... ty naděláš, prostě to chce půl hodiny nedýchat, to je celý
tombed Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Gruss gott Hans, tak to budeme muset zapít, ne jen vy dva s černou koulí, tam kajsyk u Schladmingu...
Bullet Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Ty Marinemastery se mi moc libi, pisu si je do seznamu :-) :Lukine, projizdim Tve fotky, jak tu uz zaznelo, stale se lepsis...pekne fotky, BTW, cim fotis ty makra, jaky sklo mam na mysli (treba ta zkouska vlocek na cifru...)
lukin_ova Odesláno 12. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2012 Marinemastery si do seznamu určitě napiš ... to Ti schvaluji. Fotím na Tamron 90/2.8 MACRO.
Bullet Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 Diky za informace...BTW, preju tedy "dobre svetlo"! :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se