Boudy Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Ta bílá zrůdička je fantastická, nemůžu z toho spustit očíčka počítám, že myslíš "hanomag henschel f20d orion" pokud ano, jsme na tom stejně ... jsem se zamiloval - stojí na stejným fleku už v roce 2014
Ivan Lelák Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Ta bílá zrůdička je fantastická, nemůžu z toho spustit očíčka Nedivím se, je to nádherný. Uvnitř jsem to neviděl, byly tam záclony, ale umím si představit renovaci vestavby, možná i celou novou, moderní spotřebiče a pak by to nemělo chybu. Netuším teda, s jakými motory se to dělalo. Když jsem googlil, našel jsem to auto na stejném místě i dřív, asi někdo místní (Naarden), ale vypadalo udržovaně. TLD - přes Německo po dálnici, s Důrou je to fakt zábava. Josef - nezávislé topení nemáme a mně nechybí (Drákula s ním začíná vymrzovat). Když nastartuju motor, stačí na chvíli, venku není skoro slyšet, uvnitř se to ohřeje a jde se spát. Ono jde spíš o oblékání a mytí, v noci pod spacákem (máme dekáče, kterými se přikrejeme, když je chladno, částečně se zapne) je to OK a ráno taky, prostor vyhřejeme vlastními těly
Frostie Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 twl, 2.2 a 60 koníků, to je skoro nezničitelnej stabilák...Akorát se to muselo s těma skoro 3t dost prát, ale na pohodu bez předjíždění asi ok
Ivan Lelák Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Předpokládám, že to bude motor od Mercedesu, v té době na víc než milion kilometrů, přesto, kdyby to byl americký V8, snad bych ho začal shánět... Schválně jsem vedle něj zajel abychom posoudili délky, Drákula hlásila půl metru, ale ono je to skoro 3/4, což je paráda. Auto není pocitově příliš vysoké, ale má níž podlahu a tipovali jsme, že uvnitř se dá normálně stát. Přední boční okna mi přišla děsně malá, navíc jen s odšupovacím dílem. Hliníkový rámeček, připomnělo mi to letadlo, ale celkově mám pocit, že návrhář musel být pilot. Nemohl jsem se od něj odtrhnout...
Valderek Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Taky trochu závidím. Doufám že si jednou taky splním sen o obytňáku. Manželka to nějak nemusí . . . Já vzpomínám na dětství v kempu s dědovým starým podomácku dělaným Žukem Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
Ivan Lelák Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Ach jo, nemuset se něčím živit, hned bych někam vyrazil na půl roku...
Josef01 Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Jsi šikovnej, uživil by ses na cestách, pak by ses divil, jak jsou na západě levý a neumí rukama udělat naprosto nic pořádně.
TLD Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Kdo ne Ivane Bejt nejakou dobu ,,digital nomad´´ na cestach by se me taky libilo. Ale makam na tom, na pristi rok mam slibeny tyden po ceskych horach za naftu a slusnou slevu na produkt co nabizeji, tak doufam, ze to klapne:) Nejak se zacit musi
Ivan Lelák Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 O víkendu jsem stihnul 2 akce - v pátek populární sraz Hradecká V8 a v sobotu motosrazík BMW na Sázavě... A Důra zase sloužila jako pojízdná garsonka.
Josef01 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Ty jsi teda nezmar, tobě se obytné auto opravdu vyplatí! Já bych to využil tak 5x ročně, ale určitě si zase půjčím na nějaký prodloužený víkend, je to fajn.
Josef01 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Kdyby někdo potřeboval větší obytné auto za pár korun https://www.sbazar.cz/avocar/detail/18215802-mercedes-benz-linja
Ivan Lelák Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Ty jsi teda nezmar, tobě se obytné auto opravdu vyplatí! Já bych to využil tak 5x ročně, ale určitě si zase půjčím na nějaký prodloužený víkend, je to fajn.Tak být to větší obytné auto, asi bychom ho nastartovali 3-5x ročně. Ale tohle je velké jako dodávka a jízda není stres ale RADOST!!! Kromě toho i před Důrou jsme trávili většinu víkendů mimo domov a 3x za sezónu jsme vyráželi na zhruba týdenní akce, občas i na 2 týdny. To všechno na motorkách, nyní některé cesty nahrazujeme Důrou...
Josef01 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Je pravda, že to není velký auto v podstatě do práce denně jezdím větším (delším)
M3maniac Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Ach jo, nemuset se něčím živit, hned bych někam vyrazil na půl roku...Pěkně napsaný..... taky bych jednou chtěl. Ty woe počítal někdy někdo kolik potřebuješ peněz na rok života v takovým karavanu?
Josef01 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Já myslím, že to bude levnější než bydlet rok v Praze v 2+1 V přírodě si člověk nasbírá ovoce, lesní plody, uloví ryby, po cestě si najde i brambory, kukuřici apod., pokud se budeme bavit jaro - podzim, když je člověk skromný, stačí mu podle mě i desetitisícový důchod. Na zimu vyrazí na jih a je to.
Návštěvník YPO Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Já myslím, že to bude levnější než bydlet rok v Praze v 2+1 V přírodě si člověk nasbírá ovoce, lesní plody, uloví ryby, po cestě si najde i brambory, kukuřici apod., pokud se budeme bavit jaro - podzim, když je člověk skromný, stačí mu podle mě i desetitisícový důchod. Na zimu vyrazí na jih a je to.ty vole todle je příběh jak z devadesátejch let v duchu jedeme k moří jenom s konzervou ..... to nám bude stačit ..... natrháme si pomeranče a banány ..... fakt hustý
Frostie Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 ty vole todle je příběh jak z devadesátejch let v duchu jedeme k moří jenom s konzervou ..... to nám bude stačit ..... natrháme si pomeranče a banány ..... fakt hustý přesně tak, mně to příjde takový anarcho-punk s nádechem komunismu...
Josef01 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Já myslím, že se to k tomu hodí, prostě 90tá léta. Mladý teď pojedou do USA ve třech za 120 tis. na 14 dní, budou spát v hotelech ala 80tý léta nebo spát ve stanu. My tam jezdíme za 160 ve dvou a holt za lepší se platí.
Frostie Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Já myslím, že se to k tomu hodí, prostě 90tá léta. Mladý teď pojedou do USA ve třech za 120 tis. na 14 dní, budou spát v hotelech ala 80tý léta nebo spát ve stanu. My tam jezdíme za 160 ve dvou a holt za lepší se platí.to je v pohodě, ale tebou výše zmíněný post mi přišel, jak kdybys někoho naváděl, aby kradl sousedům slepice a jabka, v rámci úspory nákladů...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se