gas Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 zajimave porovnani 48mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 a jedna na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 a jedna na ruce Jsou skoro zbytečně velký...ale uvidíme v reálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 Otazka je, jakou ma ten smudla na fotce ruku, vypada to na podvyzivu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 Otazka je, jakou ma ten smudla na fotce ruku, vypada to na podvyzivu sem si myslel, že jsi to ty, ale pak jsem si uvědomil, že košile nenosíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 to ze su velke je este fajn ale zo vsetkeho najviac ma fascinuje ten vcerajsi + zajtrajsi datum... myslel som si ze znacky ako IWC nemaju tieto blbinky za potreby ... ocividne sopm sa plietol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 No uvidime, pokud se jim to bude dobre prodavat, tak je to dobry tah. Jestli to maji zapotrebi ? Asi ano, treba chteji oslovit sirsi cilovou skupinu, je to kseft hosi a narky par staromilcu resit nebudou. Samotneho me zajima jak se budou prodavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 Tahy maji ale vazne promakane. http://www.iwc.com/forum/en/discussion/47437/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 Kovotahy jsou super. Neznám jinou firmu, která by jim - jako celku - věnovala takovou pozornost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huckleberry finn Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 IWC velmi obdivuju, tyhle nový modely jsou podle mě fakt podařený. Nevěděl bych, který vybrat dřív, nejvíc se mi však pozdává IWC Pilot's Worldtimer. Co myslíte, kolik by tak moh stát ? Prodává IWC Dušáková, Carollinum nebo obě prodejny ? Mám to taky blízko do Německa, co Wempe ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enola Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Také se mi nejvíc líbí model PILOT'S WORLDTIMER. Cena nebude, jak už je u topové značky typu IWC, nízká. Odhaduji ji tak na 6000?. Těším se na okamžik až hodinky uvidím. Vzhledem k tomu, že jsem se po krátkém pobytu ve vlasti raději vrátil do zahraničí, už jsem toho tady měl plné zuby, budu mít asi větší šanci vidět PILOT'S WORLDTIMERY dřív než v Čr. Když by byla cena nižší než můj odhad, rád bych je koupil, ale dělá mi starost jedna věc. V technických parametrech na stránce IWC píšou o vodotěsnosti 6 bar. Už mám pevně zažité, nikdy si nesundávat hodinky. Myslíte, že je tato vodotěsnost opravdu dostatečná třeba i při sprchování nebo koupání v bazénu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Myslíte, že je tato vodotěsnost opravdu dostatečná třeba i při sprchování nebo koupání v bazénu ? Myslím, že ano. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enola Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 (upraveno) IWCmanne diky. Nenapadlo by mě, že se se 6 bary dá dokonce potápět. Myslel jsem si, že to je bezpečné až s hodinkami, které mají vodotěsnost větší než 12 barů. Upraveno 18. ledna 2012 uživatelem Enola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Worldtimer ? 8550,-. Ostatni ceny: http://www.horloger-paris.com/iwc-2012---annee-des-aviateurs/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Jak pise Parre, je videt, ze se v IWC drzi toho, co rekli a to, ze tehle rok bude rok pilotek...Za me osobne z tehle ctyr vedou asi Top Guny a hned za nima Pilot's Worldtimery...Resp. si umim predstavit tyhle dvoje hodinky stridat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enola Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 (upraveno) Worldtimer ? 8550,-. Ostatni ceny: http://www.horloger-paris.com/iwc-2012---annee-des-aviateurs/ Tak a buď s bohem PILOT'S WORLDTIMER Upraveno 18. ledna 2012 uživatelem Enola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 No... to je hodně krutá cena. Tyhle peníze před pár lety stál Doppelchronograph. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Ty ceny jsou fakt brutální, 4.300,-EUR za Mark XVII na kůži je skoro dost, o ostatních cenách ani nebudu mluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miracolo.cz Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 docela krásný mi příjde tento model, rotor s letadýlkem fakt nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 To je moc pekny, myslim dobrej napad.. Jen to zlato me osobne moc nesedi, celkove..Ale jinak se mi moc libej!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se