Přejít na obsah

Nove IWC pilotky

Hasňa

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 115
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

IWC velmi obdivuju, tyhle nový modely jsou podle mě fakt podařený. Nevěděl bych, který vybrat dřív, nejvíc se mi však pozdává IWC Pilot's Worldtimer. Co myslíte, kolik by tak moh stát ? Prodává IWC Dušáková, Carollinum nebo obě prodejny ? Mám to taky blízko do Německa, co Wempe ?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také se mi nejvíc líbí model PILOT'S WORLDTIMER. Cena nebude, jak už je u topové značky typu IWC, nízká. Odhaduji ji tak na 6000?. Těším se na okamžik až hodinky uvidím. Vzhledem k tomu, že jsem se po krátkém pobytu ve vlasti raději vrátil do zahraničí, už jsem toho tady měl plné zuby, budu mít asi větší šanci vidět PILOT'S WORLDTIMERY dřív než v Čr. Když by byla cena nižší než můj odhad, rád bych je koupil, ale dělá mi starost jedna věc. V technických parametrech na stránce IWC píšou o vodotěsnosti 6 bar. Už mám pevně zažité, nikdy si nesundávat hodinky. Myslíte, že je tato vodotěsnost opravdu dostatečná třeba i při sprchování nebo koupání v bazénu ?

Odkaz ke komentáři

Jak pise Parre, je videt, ze se v IWC drzi toho, co rekli a to, ze tehle rok bude rok pilotek...Za me osobne z tehle ctyr vedou asi Top Guny a hned za nima Pilot's Worldtimery...Resp. si umim predstavit tyhle dvoje hodinky stridat.. ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...