shewcza Odesláno 19. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 mě se líbí tyto, co říkáte na značku fossil? Jak je na tom s hodinkama? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quaero Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/791-fossil/page__p__12371__hl__fossil__fromsearch__1#entry12371
instant Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 (upraveno) shewcza - pocuvaj - tebe to asi nedochadza. pozeraj sa po hodinkach ktore vyrabaju hodinarske firmy, inak tu iba zbytocne minas cas - svoj aj nas svet je plny sracek v celofane, trochu si precitaj forum a potom sa pytaj trochu viac k veci. nehundrem ani nekritizujem, len davam navod. zacni bud s japonskymi znackami: Seiko - Citizen - Casio alebo nizsou kategoriou swiss znaciek /Tissot, Certina, a asi milion dalsich/. tam kupis za rovnake peniaze normalne hodinky ktore ti vydrzia roky Upraveno 19. ledna 2012 uživatelem instant
shewcza Odesláno 19. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 ok tak na fossil také zapomenu. No já mám festiny, casio wawe ceptor, Timexy s perpetualním kalendářem a garminy. Chtěl jsem nějaké elegantní ale zároveň i sportovní. Něco jako PRC200 asi to tak i dopadne a nebo ty seika
Gustaf Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 (upraveno) shewcza - pocuvaj - tebe to asi nedochadza. pozeraj sa po hodinkach ktore vyrabaju hodinarske firmy, inak tu iba zbytocne minas cas - svoj aj nas svet je plny sracek v celofane, trochu si precitaj forum a potom sa pytaj trochu viac k veci. nehundrem ani nekritizujem, len davam navod. zacni bud s japonskymi znackami: Seiko - Citizen - Casio alebo nizsou kategoriou swiss znaciek /Tissot, Certina, a asi milion dalsich/. tam kupis za rovnake peniaze normalne hodinky ktore ti vydrzia roky +1 pod to se podepisuju jukni na www.golana.ch a když si opět zahraju na Golana ambasadora, tak co třeba tyhle: http://www.ebay.co.u...4#ht_500wt_1202 nebo tyhle http://www.ebay.co.uk/itm/Golana-Swiss-Aero-Mens-Watch-Chronograph-AE200-2-/300640605807?pt=Wristwatches&hash=item45ff93966f#ht_3066wt_952 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. ledna 2012 uživatelem Gustaf
shewcza Odesláno 19. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 ty nevypadaj vubec zle, bohužel nemám žádné zkušenosti s nákupy přez e-bay :-/
Gustaf Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 ty nevypadaj vubec zle, bohužel nemám žádné zkušenosti s nákupy přez e-bay :-/ když si něco vybereš, tak možná když oslovíš někoho zde na foru, tak tě s tím pomůže....
Kreuzdorf Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Kreuzdorf - nepleteš se s tím Valjouxem ? No kvůli Tobě je rozdělávat nebudu, neb s nima lezu i do vody, ale při výměně baterky mi to hlásil hodinář a nemám důvod mu to nevěřit. V quarz strojcích se nevyznám, neb je to pro mě spotřební materiál za pár stovek, ať je to ETA, Valjoux, nebo cokoliv jiného. Ale podle fotek vidím, že ten strojek je značenej swiss a má ložiska v šutrech. V čem je tedy problém?
shewcza Odesláno 19. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 mám dva favority, které by jste mi doporučili? tissot prc 200 nebo seiko sndc89P1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kreuzdorf Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Kreuzdorf - nepleteš se s tím Valjouxem ? Mimochodem krabice co mám já od těch Torgoenů vypadají trochu jinak a řekl bych že líp (bez těch kulatých rohů) a takový celkově masivnější. Nemáš to jen nějaký čínský fake Torgoenů? :-D Ne vážně, stejně jako může výrobce změnit krabici, tak přeci může změnit i dodavatelé kalibrů. Mám je 3 roky, možná víc. Ovšem to že nemají doménu .ch je jasný a podezřelý. Ale neříkej mi, že si někdo může v oficiálních evropských schopech neoprávněně prodávat hodinky označené Swiss made aniž by měl na krku polovinu švýcarských právníků, možná sem naivní, ale tomuhle fakt nevěřím.
hammi Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Vybírám mezi podobnými typy, akorát chci s koženým páskem. Ty PRC 200 mě zaujaly hned na první pohled. Vlastně mě dotáhly až na toto fórum, na kterém jsem strávil již hodiny hledáním info. Dočetl jsem spoustu pro mě nových věcí a jsem rád, že tomu tak bylo. Byl jsem rozhodnut pro tissot, ale teď jsem tak nahlodaný, že nevím, které vybrat. Projel jsem spousty modelů od Seika, Orientu a dostal jsem se i k německým značkám (Junghans a další). Netrvám na chronografu. Co bych ale chtěl, je safírové sklíčko. Cena by měla být kolem 8 tisíc, takže předpokládám že spíše quartz. Nevím totiž jestli kolem osmi tisíc seženu kvalitní automaty. Vím, že automaty od seika se dají sehnat i levněji, ale většinou nemají safír, a nevím jak jsou na tom s přesností. Předem díky všem za jakoukoliv připomínku.
Návštěvník admira Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 SWISS MADEhttp://shop24.aviator-watches.de/product_info.php?language=en&products_id=1085
T1000 Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Kreuzdorf- nechci tu žádný flame. Hodinky nerozdělávej, 7750 Val. určitě nemají. Jen jsem se ptal, jestli se nepleteš, to je všechno.
Petr Svenda Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 No kvůli Tobě je rozdělávat nebudu, neb s nima lezu i do vody, ale při výměně baterky mi to hlásil hodinář a nemám důvod mu to nevěřit. V quarz strojcích se nevyznám, neb je to pro mě spotřební materiál za pár stovek, ať je to ETA, Valjoux, nebo cokoliv jiného. Ale podle fotek vidím, že ten strojek je značenej swiss a má ložiska v šutrech. V čem je tedy problém? Tohle je Valjoux: http://www.chronomaddox.com/valjoux_7750_engine.html
instant Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 No kvůli Tobě je rozdělávat nebudu, neb s nima lezu i do vody, ale při výměně baterky mi to hlásil hodinář a nemám důvod mu to nevěřit. V quarz strojcích se nevyznám, neb je to pro mě spotřební materiál za pár stovek, ať je to ETA, Valjoux, nebo cokoliv jiného. Ale podle fotek vidím, že ten strojek je značenej swiss a má ložiska v šutrech. V čem je tedy problém? no tak to bude asi verzia Valžuk, na tom sa predpokladam všetci zhodneme a mozeme pokrocit v debate Mimochodem krabice co mám já od těch Torgoenů vypadají trochu jinak a řekl bych že líp (bez těch kulatých rohů) a takový celkově masivnější. Nemáš to jen nějaký čínský fake Torgoenů? :-D Ne vážně, stejně jako může výrobce změnit krabici, tak přeci může změnit i dodavatelé kalibrů. Mám je 3 roky, možná víc. Ovšem to že nemají doménu .ch je jasný a podezřelý. Ale neříkej mi, že si někdo může v oficiálních evropských schopech neoprávněně prodávat hodinky označené Swiss made aniž by měl na krku polovinu švýcarských právníků, možná sem naivní, ale tomuhle fakt nevěřím. ide o clanok z r2005, hodinky stali nejako cez tristo eur. Sudny clovek si urobi nazor bez napovedy LINK v europskych shopoch si naozaj mozes predavat vselico, pokial viem tak svajciarske zakony na uzemi slovenska, ceska atd neplatia. Ine by to bolo ak by porusovali ochranne znamky konkretnej firmy, to uz ma konkretnu poskodenu stranu, ta ma konkretnych pravnikov, ktori za konkretne peniaze zjednaju velmi konkretnu napravu. (Marina Militare budiz prikladom za vsetky). Takze svajciarska legislativa = Svajciarsko = nemozu to predavat na uzemi Svajciarska, resp. len tu cast portfolia /a produktov maju ENORMNE mnozstvo, uz len to krici "ruky prec"/ ktora splna kriteria na oznacenie "swiss", "swiss movt" atd. Pozri ktore to su, ceny su - medzi nami - rozcvička zdravemu rozumu. LINK pokial sa chces zorientovat, smerodatne linky: 1. Federacia fajciarskeho hodinarskeho priemyslu a zoznam vsetkych zarucene svajciarskych hodinkovych "brandov" TU Na moje velke prekvapenie tam Torgoen chyba.. 2. Blacklist - zoznam znaciek predstieraneho luxusu, po slovensky "ojebávači a zabávači" BLACK LIST TU ...a vitajte, Herr Torgoen, my o vlku.. Kreuzdorf- nechci tu žádný flame. Hodinky nerozdělávej, 7750 Val. určitě nemají. Jen jsem se ptal, jestli se nepleteš, to je všechno. snad to za flame nikto nezoberie, nase prispevky maju nepopieratelnu edukativnu hodnotu
Návštěvník Snow Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 No kvůli Tobě je rozdělávat nebudu, neb s nima lezu i do vody, ale při výměně baterky mi to hlásil hodinář a nemám důvod mu to nevěřit. V quarz strojcích se nevyznám, neb je to pro mě spotřební materiál za pár stovek, ať je to ETA, Valjoux, nebo cokoliv jiného. Ale podle fotek vidím, že ten strojek je značenej swiss a má ložiska v šutrech. V čem je tedy problém? Quartz Valjoux, to je fakt šílený , máš opravdu špičkového hodináře. Vlákno o hodinkách ESPERANTO bylo fajn, ale tohle je jeden z TVých nejsmutnějších příspěvků.
Kreuzdorf Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Quartz Valjoux, to je fakt šílený , máš opravdu špičkového hodináře. Vlákno o hodinkách ESPERANTO bylo fajn, ale tohle je jeden z TVých nejsmutnějších příspěvků. Mno jo sorry, včera večer jsem byl nějak maličko nalitej, asi sem to fakt pomotal :-) Ale něco švýcarskýho tam bylo, ale je fakt, že u quarzu je mi to celkem fuk, jsou to stejně jen otloukací hodiny na baterku. Mimochodem kolega má Luminox a jejich pouzdro zjevně vypadlo z úplně stejný mašiny. Asi se musíme smířit s tím, že v týhle cenový kategorii prostě některý komponety jsou Made in China ať se nám to líbí, nebo ne. No nic, jdu něco dělat, asi kafe... :-p
Dantechno Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Jeste to muze bejt zde na foru proslaveny strojek "Valžuk"....
shewcza Odesláno 20. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 ok ok ok. Vraťme se prosím k tématu. Jaké značce mám dát přednost? Nejde mi ani o konkrétní tip, jen o značku TISSOT nebo SEIKO?
quaero Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 To máš jedno, obě to jsou dobré značky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se