sashator Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Tak jsem si včera trochu hrál s foťákem a výsledkem je založení fotogalerie pro tyto krásky zde . Doufám, že se kolega přidá a snad tak i někoho dalšího inspirujeme k nákupu.
Klasik Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 tak ty jsou super. i ta barevná kombinace nemá chybu. není co dodat, uívej si je a ať slouží a dělají jen radost.
Duke650 Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Krásné hoďky, gratulace velikáškoda že jsem právě finančně vykrvácel nákupem jiných hraček pro velké kluky :-( jinak bys už měl zavřené prodejní vlákno
marekparek111 Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Odesláno 24. července 2012 (upraveno) Dneska mi dorazily od váženého člena zdejšího fóra, kterého tímto zdravím :-) hned jsem je přibil na zápěstí a jsou to opravdu nádherné hodinky - konečně velikost pouzdra, která mi na ruce naprosto vyhovuje, tvarově jsou excelentní, barevná kombinace + mat/lesk na plášti je bravurní a ručně šitý propracovaný řemen s masivní motýlkovou sponou jen podtrhují celkový špičkový design: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. později odpoledne mi to nedalo a vyměnil jsem řemen za následující kousek (nebude mi ho tak líto, že se v létě "ojede", toho originálu by byla věčná škoda): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. už se nemůžu dočkat, až je svezu :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. července 2012 uživatelem marekparek111
Daemonultimate Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Podařený fotky a pěkný hodinky.Retro má něco do sebe.
sashator Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Gratualce k těmhle krasavicím! Jak jsem psal už Jarovi, jednou bude litovat, že je poslal dál, ale aspoň zůstaly zde na fóru! Jinak zajímavej řemen, škoda jen že není v lesku, hrubou kůži moc nemusím. Ale to je samozřejmě věc názoru. Ať slouží kolego!
michca Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 Naprostá nádhera. Krásně vyvážené, retro design, ale působí moderně. Hamiltony design umí, ať už tyto, tak Jazzmastery (square jsou krásné), tak i šílené Elvisovky.Jak jsou na tom kvalitou strojku?Tak či tak gratuluju a klobouk dolů.
Leviathan Odesláno 4. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 Napr. Tato H31 je samozrejme ETA 7753 s "par" upravami The spiral has been reversed or glittered to increase accuracy and stabilityThe barrel is longer to increase power reserve up to 60 hoursThe balance bridge has been modified to offer decorative possibilities for personalization to the brand.Ta 60 h. rezerva je velmi prijemna vec..V piatok dam poobede dole z ruky a v pondelok rano stale idu..:-) a ked si majitel vsimne...u Pan Europ ma sekundovka neuveritelne plynuly beh.....(asi to je u vsetkych modelov s H31) Naprostá nádhera. Krásně vyvážené, retro design, ale působí moderně. Hamiltony design umí, ať už tyto, tak Jazzmastery (square jsou krásné), tak i šílené Elvisovky. Jak jsou na tom kvalitou strojku? Tak či tak gratuluju a klobouk dolů.
fred8888 Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 tak k těm není co dodat jen nevím kde je sehnat asi před měsícem byli na chronu24 a utekli mi o pár hodin škoda
Lukinor Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 Vím jak se špatné shánějí, takže gratulace !
geometr Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 Pozdě, ale přece. Se cení tohle to :-)
fred8888 Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 co k tomu dodat jen je mít doma !!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se