Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 93
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

tak ty jsou super. i ta barevná kombinace nemá chybu. není co dodat, uívej si je a ať slouží a dělají jen radost.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Dneska mi dorazily od váženého člena zdejšího fóra, kterého tímto zdravím :-) hned jsem je přibil na zápěstí a jsou to opravdu nádherné hodinky - konečně velikost pouzdra, která mi na ruce naprosto vyhovuje, tvarově jsou excelentní, barevná kombinace + mat/lesk na plášti je bravurní a ručně šitý propracovaný řemen s masivní motýlkovou sponou jen podtrhují celkový špičkový design:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

později odpoledne mi to nedalo a vyměnil jsem řemen za následující kousek (nebude mi ho tak líto, že se v létě "ojede", toho originálu by byla věčná škoda):

už se nemůžu dočkat, až je svezu :-)

Upraveno uživatelem marekparek111
Odesláno

Gratualce k těmhle krasavicím! Jak jsem psal už Jarovi, jednou bude litovat, že je poslal dál, ale aspoň zůstaly zde na fóru! Jinak zajímavej řemen, škoda jen že není v lesku, hrubou kůži moc nemusím. Ale to je samozřejmě věc názoru. Ať slouží kolego!

Odesláno

Naprostá nádhera. Krásně vyvážené, retro design, ale působí moderně. Hamiltony design umí, ať už tyto, tak Jazzmastery (square jsou krásné), tak i šílené Elvisovky.:)

Jak jsou na tom kvalitou strojku?

Tak či tak gratuluju a klobouk dolů.

Odesláno

Napr. Tato H31 je samozrejme ETA 7753 s "par" upravami

• The spiral has been reversed or glittered to increase accuracy and stability
  • The barrel is longer to increase power reserve up to 60 hours
  • The balance bridge has been modified to offer decorative possibilities for personalization to the brand.
Ta 60 h. rezerva je velmi prijemna vec..V piatok dam poobede dole z ruky a v pondelok rano stale idu..:-)

a ked si majitel vsimne...u Pan Europ ma sekundovka neuveritelne plynuly beh.....(asi to je u vsetkych modelov s H31)

Naprostá nádhera. Krásně vyvážené, retro design, ale působí moderně. Hamiltony design umí, ať už tyto, tak Jazzmastery (square jsou krásné), tak i šílené Elvisovky.:)

Jak jsou na tom kvalitou strojku?

Tak či tak gratuluju a klobouk dolů.

• po 2 týdnech...
  • Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...