Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jeden kus by este mal byt TU:

su to Nemci a beru aj Paypal. Aktualne o ziadnom inom v Europe neviem..ani UK, ani Spanielsko...

Jj,vypadaji relativne solidne..Koncem minuleho tydne jsem tam objednal Hamilton Pilot 46mm,tak snad vse dopadne, jak by melo..

Jinak gratuluju k Pan Europum, nadherny retro, jakmile jsem je videl, padly mi hned do oka, snad se casem taky dockam..Opravdu jedny z mala retro hodinek, ktere me tak rychle upoutaly... ;)

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 93
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Pani,

co myslite aka ina varianta remena by sa na tieto hodinky hodila.

Uvazujem nad lestenym meshom, alebo modro biely NATO

a este som nasiel na webe tuto variantu..Je to ZODIAC ..ale neviem, ci je zohnatelny...

Zdroj: TU

Posted Image

Posted Image

post-4349-064800900 1328446654.jpg

Upraveno uživatelem Leviathan
Odesláno

Watchadoo tah?

Inak zabudol som poznamenat dolezity fakt. Origos "stezejky" (ako je to prosim po Slovensky?) su mierne zahnute....Takze tah by som tam asi nenacpal...max mesh taky ten bez ukoncenia...

Este na napadla modra guma typu....Ocean racer...

NATO ok, guma je taka nemastna neslana, tato konkretne sa nehodi na taketo hodinky

podla mna by tvoj problem perfektne zmakol klasicky watchadoo.. pripadne takato kozka:

Odesláno

Watchadoo tah?

Inak zabudol som poznamenat dolezity fakt. Origos "stezejky" (ako je to prosim po Slovensky?) su mierne zahnute....Takze tah by som tam asi nenacpal...max mesh taky ten bez ukoncenia...

Este na napadla modra guma typu....Ocean racer...

Slovensky nazov to nema, kedze to nemalo vyuzitie pri paseni oviec.. bazmeky je dostatocne vseobjimajuce podla mna. :-)

Ano tah som mal na mysli, ale ked mas malo miesta tak nejaky racing vzor nato, len treba spravne trafit tu modru

Odesláno

A čo tak SEM, neviem čo to je za predajcu, len som na ne narazil pri blúdeni po nete, keby mal niekto záujem :)

Dnes jsem jim psal email. Jestli akceptují Paypal, tak je na 95% beru :).
Odesláno

Pay Pal akceptují, je to tam vlevo dole uvedeno

Já jsem to zahlédl, ale problém je v tom, že spousta menších obchodů má na stránkách uvedený Paypal, on-line platby kreditkou, apod., tak člověk něco koupí a potom příjde email a číslem účtu u banky na Fidži :D. Alespoň uvidím, jak mi odepíšou, zda-li to jednání bude na nějaké slušné úrovni.
Odesláno

Pani,

co myslite aka ina varianta remena by sa na tieto hodinky hodila.

Uvazujem nad lestenym meshom, alebo modro biely NATO

Zkus zapřemýšlet nad Racer series od k-straps. Určitě půjdou i jiné barevné varianty.

Posted Image

Odesláno

Pri slove "bazmeg" odhiadnut od orig.prekladu/vyznamu si vzdy spomeniem na scenku z Ciernych baronov.

Ako Landovsky zadrel....."Co za bazmeg sa ti to hompala medzi vajciami? ....To je fotoaparat..." :-)

Je to skomolenina z angl. "bars". Ja by som zotrval u osvedceneho a zrozumitelneho oznacenia bazmek. napr. 22mm bazmeky, alebo 20mm Seiko tucne bazmeky /seiko fat bars/...

Odesláno

moc krásné hodinky - měl jsem je loni v ruce a málem jsem do nich šel, jenže se svou slepotou na nich nevidím dobře, kolik je hodin, což je asi zásadní

:rolleyes:

parádní fotky!

:thumbsup_anim:

Odesláno

naopak, mně se na tom hnědém líbí, zdůrazňuje to retro... možná bych šel ještě do světlejšího, skoro žlutého, řemenu...

(můj názor)

ale zkusit se prý má všechno... :smile_anim:

Odesláno

Ano ten remen je paradny a spona uplne fantasticka. NO ako sa poznam..vlezem s nimi urcite do vody. A tohoto remena by mi bolo moc luto.:crying_anim:

naopak, mně se na tom hnědém líbí, zdůrazňuje to retro... možná bych šel ještě do světlejšího, skoro žlutého, řemenu...

(můj názor)

ale zkusit se prý má všechno... :smile_anim:

Odesláno

Hamiltony se mi líbí a tyhle jsou fakt parádní. Na tom hnědém koženém řemenu by šly i k obleku, jen mi na něm nesedí to racing děrování :( A možná jsem divný, ale líbí se mi i na té gumě.

Odesláno

z toho si nic nerob. Divni sme tu myslim vsetci.

Hamiltony se mi líbí a tyhle jsou fakt parádní. Na tom hnědém koženém řemenu by šly i k obleku, jen mi na něm nesedí to racing děrování :( A možná jsem divný, ale líbí se mi i na té gumě.

Odesláno

Líbí! Konečně zase jedny vzpomínkový, co se podařily, dokonce se odvážím říct, že se mi líbí víc, než originál. Posted Image (až na tu datumku...)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...