fermuello Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Kupoval od mňa hodinky. Rýchla komunikácia, rýchla platba ....môžem len odporúčať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Já musím ocenit jako kupující: Rychlost a taky důvěru. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 (upraveno) Jako kupující jsem spokojen.Rychlost, komunikace, vše na 1*Díky Tom Upraveno 31. ledna 2012 uživatelem tomsoyer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Také se přidávám, spolehlivost, rychlost - díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Veškerý kompliment, je to dobrej řízek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Jakožto kupující jsem maximálně spokojen... Zkrátka všechno v richtiku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Pohoda, spolehlivost... Prostě starý solidní chronomagorský vlk. Díky za něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2012 Blesková platba, skvěle se s tímle borcem jedná, prostě perfekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Velmi spolehlivej kluk, mohu pouze doporučit, u mě za jedna s hvězdičkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 ..za mě také..100%.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 Jak pravil, tak učinil. Za mě spokojenost. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Příkladný obchod přesně podle dohody. Tak to má mezi gentlemany být. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 rychla domluva, rychla preprava, spickove zabaleno, co vic si prat? za me 1A! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Obchod bez problemu, s klidem doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Kupoval jsem od něho pouzdro Omega, vše v naprostém pořádku. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Vše naprosto v pořádku a přesně podle domluvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Mimohodinková výměna, vše jak domluveno. OK! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Dopučuji, domluva,rychlost vše OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Vše bez problému, rychlá dohoda, příjemný pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 vse v poradku! doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se