funf5 Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Už od konce minulého roku se plácám ve výběru nových hodinek. Plánuji se zbavit více kusů a pořídit jedny nové. Požadavky jsou následujicí: - cena podle nadpisu (malé překročení možné) - průměr v rozmezí 38-42 mm (44 možná) - GMT, nebo aspoň 12h luneta, prostě potřebuji dvě časová pásma - určeno na běžné nošení, oblek nenosím - nechci chrona Zatím je v hledáčku: - Damasko DA46 - Speedbird GMT - PRS-22GMT - Vostok GAZ-14 Jaké jsou vaše tipy?
Micey Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Moc dobrý jsou Eterna Kontiki GMT, pod třicet se tady prodávaly..
funf5 Odesláno 23. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Jo tak ty jsou dobrý, rovnou jsi moh napsat, že jsi je prodával ty Neomrzely už někoho?
Micey Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 No dobře, prodával jsem je teda i já Taky bych do nich klíďo šel znova.. akorát mě trochu nebavilo, že nemaj antireflex. Zpracování na jedničku.
bandicoot Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Co takhle Sinn 856 UTC, na řemenu by se k těm 30k mohly blížit.
ggrand Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 funf5 : trošku mimo téma, ale tohle řešení tu ještě nikdo ani nezmínil : zdroj Hrozně moc se mi líbí Sinn 857 utc,856 utc, ale nejsem si jistý, jestli se dají koupit bez tahu jenom na řemenu, aby se srazila cena.
bandicoot Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 moc se mi líbí Sinn 857 utc,856 utc, ale nejsem si jistý, jestli se dají koupit bez tahu jenom na řemenu, aby se srazila cena. Aspoň co jsem viděl v katalogu, tak u Sinnu jsou pro každý model z řady instrumentelle Uhren možné všechny kombinace kůže/silikon/tah.
funf5 Odesláno 23. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Tak Sinn 856 na řemenu se blíží limitu velmi a Sinn 857 by se do tolerance ještě vešly, neděláte mi to moc jednodušší
funf5 Odesláno 23. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 funf5 : trošku mimo téma, ale tohle řešení tu ještě nikdo ani nezmínil Tak to je řešení hodné chronomagora, ale není to úplně neobvyklé... Jeden typ z SAS mi říkal, že na akce pod vodou bral fasované potápky na horní stranu zápěstí a svoje G-čka na spodní, také na jednom strapu, jako na tvé fotce
ggrand Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 funf5: Už se těším na pěkné fotky 857 v chlubícím vlákně!
funf5 Odesláno 23. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Je tu někdo se zkušeností se Speedbird, nebo hodinkami od Eddiho obecně? Podle mého nabízí poměrně hodně muziky za velmi slušný peníz... Obě německé firmy Damasko i Sinn, mají vymáklá pouzdra, co se týká povrchové úpravy. Damasko šachtu na natahovací hřídelku, Sinn kapsle proti vlhkosti, ale to je tak nějak vše. Ve zbytku parametrů je s nimi Speedbird naprosto srovnatelný, ale za cca poloviční cenu. A jak je vidět v prodejním vlákně, tak Damasko si cenu moc nedrží.Teď mě nekamenujte, nejde mi o flame, ale o srovnání srovnatelných hodinek a poměr výkon - cena...
bandicoot Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Speedbird naprosto srovnatelný, ale za cca poloviční cenu. Je třeba se smířit s tím, že Sinn i Damasko jsou značky. Což je vidět v jejich ceně. A ten vývoj (kapsle, tegiment, poladění kalibrů) taky musí být nějak zaplacen. Damasko si cenu moc nedrží. Protože jsme poloviční balkán (včetně mě) a hrajeme na machrindex. A kdo nehraje, realizuje se v Seiku, vintážích nebo oblekovkách.
habadej Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 (upraveno) Já se ti to pokusím zjednodušit. Měl jsem Sinn 857 UTC a několikrát týdně lituji, že jsem je prodal. Upraveno 23. ledna 2012 uživatelem habadej
jankoxxx Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 tu su trochu nad limit, ale hodinky su to bozske!! http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=856
Tibb Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Za mě Speedbird. Krásné hodinky, které už bych dávno měl. Bohužel nebýt disharmonie ruček, zvlášť té minutové. Dlouhodobě bych to nesnesl. Ale jinak za mě mají drajf..
funf5 Odesláno 23. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 (upraveno) habadej: já už měl v ruce Sinn 857 UTC a v druhé Damasko DA46 a byl jsem zmaten - levá, pravá, pravá, levá jankoxxx: na těch Airmanech je toho na mě už moc, hledám něco trošku jednoduššího Tibb: no právě ty ručky mi na Speedbird taky neladí, k tomu ta datumovka a lumi je jak barevná hudba EDIT: Doplnění Upraveno 23. ledna 2012 uživatelem funf5
jankoxxx Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 habadej: já už měl v ruce Sinn 857 UTC a v druhé Damasko DA46 a byl jsem zmaten - levá, pravá, pravá, levá jankoxxx: na těch Airmanech je toho na mě už moc, hledám něco trošku jednoduššího Tibb: no právě ty ručky mi na Speedbird taky neladí, k tomu ta datumovka a lumi je jak barevná hudba EDIT: Doplnění speedbird: na ne zabudni. nazivo to neni ziadna slava. posobia hrozne nudne, nezazivne.. sinn: za mna OK, aj ked sa mi ich UTC modely nepacia po dizajnovej stranke.. airman: mam uz stvrte a tie hodinky hrozne bavia. na ciferniku je toho dost a GMT model bol mierne neprehladny. purist model bez GMT rucicky je naopak krasne prehladny a velmi zabavny. su to hodinky ktore tak skoro neomrzia.. (aspon teda mna..)
funf5 Odesláno 23. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 takže pokud ti vyhovuje design... Vyhovuje, už jsem začal s prodeji Ještě pořád je tam to Damasko, které s 12ti hodinovou lunetou splní účel a krásně jednoduše...
jankoxxx Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Vyhovuje, už jsem začal s prodeji Ještě pořád je tam to Damasko, které s 12ti hodinovou lunetou splní účel a krásně jednoduše... dalsie upozornenie, 12 hodinova luneta je dost iritujuca. po case si zacnes nadavat ze by si viac vyuzil potapacsku lunetu..
funf5 Odesláno 23. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 dalsie upozornenie, 12 hodinova luneta je dost iritujuca. po case si zacnes nadavat ze by si viac vyuzil potapacsku lunetu.. No tak to si nemyslím, já hodně cestuji (delší pobyty) a prostě bude hodinová ručka na správně otočené lunetě ukazovat, kolik je zrovna v Pze. To je důvod, proč chci UTC/GMT, nebo 12h lunetu..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se