MegaTenese Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Ahoj vsem, mohl bych pozadat o doporuceni kterez techto dvou hodinek a zhodnoceni co se kvality a predevsim strojku tyce.Spirity jsou zde na foru vseobecne ocenovany model, ale vite nekdo neco o techto Orientech? Diky moc..
bohus76 Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Za mě Seiko,ty Orienty jsou nepřehledné a přeplácané.Jaký je strojek v těch Orientech netuším.Když Orienty tak tyto http://www.seiyajapan.com/product/O-WZ0251EL/ORIENT-STAR-CLASSIC-WZ0251EL.html
Tommy_PP Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Za mna tie Seika, jedny vlastním - perfektné spracovanie, absolútna spokojnosť za priaznivú cenu! Orienty som nemal neviem zhodnotiť
Petr Svenda Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Ta Seika jsou nadherne univerzalni hodinky, IMHO pouzitelne na vsechy prilezitosti, krome snad vyslovene vecerniho obleku (pokud jsou na tahu). Tyhle Orienty se mi nelibi ze stejneho duvodu, jak pise bohus76. Sice ziskas rezervu natahu a retrogradni komplikaci, ale za cenu ciferniku, ktery pro me vypada "kazdy pes jina ves". Neuvazoval bych ani minutu: Seika.
Jezevcik2 Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Megatanese,myslím,že stačí jediný pohled.Méně je někdy opravdu mnohem více.
Chorche Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 O těchto OS nevím nic, ale Spirity jsem měl a jsou to dokonalý hodinky, běž do nich, myslím, že za ty peníze nikde jinde víc nedostaneš.
habadej Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 Orient Star by měla být vyšší kvalitativní třída Orientu, takže by kvalitou měly být na stejné úrovni jako tyto Seika, ale vizuální rozdíl je patrný na první pohled. Seiko - čistý, jednoduchý desing, tah je podle mě také hezčí. Pokud však upřednostňuješ na ciferníku více komplikací i za cenu horší odečitatelnosti času, tak je rozhodnutí také jasné. Jinak za mě Seiko.
martin.951 Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 Taky bych hlasoval pro Seiko, jen vzhledově v tomto případě, ale o kvalitu těch Orientů bych strach určitě neměl. http://forums.watchuseek.com/f410/orient-star-retrograde-who-has-one-401635.html
bohush Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 (upraveno) Ty Orienty jsou vyráběny ve spoustě variací a najdeš i velmi podobný Spiritům, kvalita bude asi podobná, záleží na Tvojí volbě. edit: já jsem zvolil SARB045, ty mně vzaly nejvíc Upraveno 24. ledna 2012 uživatelem bohush
Zelus Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 Určitě Seiko - budeš maximálně spokojen
Dantechno Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 Klidne bych sel do Orientu. narozdil od Seika ma casteji komplikace (rezerva natahu atd. ...)
Slevin Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 Seiko, myslím, že jsou kvalitnější a strojek je lepší.(zastavení vteřinovky a myslím i manuální nátah)
Dantechno Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 Seiko, myslím, že jsou kvalitnější a strojek je lepší.(zastavení vteřinovky a myslím i manuální nátah) Kvalitnejsi bych nerekl ale s hackingem a rucnim natahem mas pravdu.
Gryll16 Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 Seiko je určite prehľadnejšie, ale čo sa týka kvality strojčeka tak si myslím, že tento konkrétny stroj od Orientu je dokonca o niečo lepší. A napriek niektorým tvrdeniam, ktoré tu odzneli, majú hacking a hand-winding. Som veľkým fanúšikom Orientu, ale v tomto prípade by som volil Seiko práve kvôli spomínanej prehľadnosti. Ale ak sa ti Orienty páčia, tak ich kľudne zober - podľa mojich skúseností (vlastním 3 kusy) sú to funkčné a veľmi spoľahlivé hodinky. Orient: Specifications Mechanical Movement : ORIENT caliber 40A50 Made in Japan Self-winding & Hand-winding movement 22 jewels 21600/hour vibrations Power reserve indicator Day hand & Date hand Second hand halt mechanism Stainless steel case & bracelet Sapphire crystal with anti-reflection coating Screw see-through caseback with crystal Water resistant to 100m Diameter 39.50mm Thickness 14.25mm
Chosef76 Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 Kvalitativně na stejné úrovni...vše ostatní záleží na Tvém vkusu a potřebách. Na Seikách mě baví jednoduchý design, pro mě jasná volba.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se