Dalidvoo Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Má někdo skusenosti s hodinkami invicta?? A jake? Uvažuji o koupi potapek ala rolex
Radimk Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 To víš, že má. Jen si to tu projdi a pročti. Ve zkratce: Starší dobrý, nová kolekce nic moc..Vše tu je k dohledání,.
Dawid Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Dobrý den. Jsem začátečník a chci koupit Invicty. Vybral jsem si model, který je v kombinaci se zlatými prvky. výrobce sice uvádí, že se jedná o zlato, ale bojím se, zda se nezačne časem loupat. Co myslíte? Děkuji za radu.
kuncák7 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 V 9. 6. 2015 v 18:18, Dawid napsal: Dobrý den. Jsem začátečník a chci koupit Invicty. Vybral jsem si model, který je v kombinaci se zlatými prvky. výrobce sice uvádí, že se jedná o zlato, ale bojím se, zda se nezačne časem loupat. Co myslíte? Děkuji za radu.Zacne. Nechces si neco tady precist,nez zbrkle vyberes?
Návštěvník Mitak Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 V 9. 6. 2015 v 18:18, Dawid napsal: Jsem začátečník a chci koupit Invicty.Počkej, dokud nepřestaneš být začátečník a do té doby žádné Invicty nekupuj.
Pitris.k Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Hod sem odkaz na hodinky, které sis vybral. Možná Ti někdo navrhne něco jiného, lepšího s podobným designem a v oné cenové relaci.
Tondaa73 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Není všechno zlato, co se třpytí.... :-)
USER47 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 V 9. 6. 2015 v 18:18, Dawid napsal: Dobrý den. Jsem začátečník a chci koupit Invicty. Vybral jsem si model, který je v kombinaci se zlatými prvky. výrobce sice uvádí, že se jedná o zlato, ale bojím se, zda se nezačne časem loupat. Co myslíte? Děkuji za radu.Zaprvý zlacený invicty budou nejspíš dost velkej humus:). Zadruhý to, že se jde o zlato, není v žádným rozporu s tím, že se to bude ošoupávat. Pokud by to bylo ze solidního zlatýho kusu (což určitě není), tak to nebude vidět, ale pokud je to potažená ocel (jako že určitě ano), tak se to odrbe a bude to časem hnusný, ať už je to potažený barvou na plot nebo ryzím zlatem.
Daemonultimate Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Neznám na ruce nic hezčího než pěkně odrbané zlaté Invicty s průměrem alespoň 65 a s lanem kolem pouzdra. Být Tebou, tak nějaký vemu, protože mít v popisu fanoušek Invicty a nemít žádný z jejich skvostů není možné. A rozhodně bych je koupil v nějakém kamenném obchodě, kde desetinásobná cena zaručuje originalitu.
JanNovakJan Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 V 9. 6. 2015 v 18:18, Dawid napsal: Dobrý den. Jsem začátečník a chci koupit Invicty. Vybral jsem si model, který je v kombinaci se zlatými prvky. výrobce sice uvádí, že se jedná o zlato, ale bojím se, zda se nezačne časem loupat. Co myslíte? Děkuji za radu.Loupat se bude časem všechno s touto úpravou. Akorát u hodinek za pár tisícovek to asi naštve míň, než u hodinek za desítky tisíc. Samotná Invicta sice není nic pro mě, ale když se ti líbí, tak co by ne. Budiž ji aspoň k dobru, že automatické strojky používají převážně od Seika a u některých dražších modelů i Eta. Ale v ČR bych to nekupoval, na zahraničních shopech najdeš Invictu v automatu od zhruba 100 ? výš.
Jiří_99 Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 V 10. 6. 2015 v 4:47, Daemonultimate napsal: Neznám na ruce nic hezčího než pěkně odrbané zlaté Invicty s průměrem alespoň 65 a s lanem kolem pouzdra. Být Tebou, tak nějaký vemu, protože mít v popisu fanoušek Invicty a nemít žádný z jejich skvostů není možné. ????Naprosto dokonalé! Tvá rada tazateli určitě velice pomohla. Palec nahoru pro Tebe!!
Jenikec Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Ale ne.......... Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
kuncák7 Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Odesláno 20. března 2016 V 19. 3. 2016 v 22:58, Jiří_99 napsal: ????Naprosto dokonalé! Tvá rada tazateli určitě velice pomohla. Palec nahoru pro Tebe!! Myslim,ze tahle odpoved tazateli pomohla- rekla mu zcela jasne,co to je za sunt.
Hardslimer Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Kuci. Sice nejsem fanouskem teto znacky, ale mel jsem moznost mit na ruce jeden z modelu s lanem a musim rict, ze se mi libi.Ani jsem nepatral po tom, jaky to je model.Ale tak nejak mi byly sympaticke. ;-)Coz o vetsine mnou vyzkousenych radoby svycaru nemuzu rict. 1
Radimk Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Použil bych okřídlené: Kam kráčíš, Invicto...Ale u této " "Švýcarské značky" " je to dlouho jasné, takže radši nic..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se