Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

halo, nejak to tu zastalo....

kde su dalsie papulky? :lol2:

• po měsících...
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

laska, ved ty vobec nereagujes!

coe?!

ja este ziadna dovolenka ale trčim v redakcii a práca....post-1887-0-19800100-1436025439_thumb.jpg

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Frajer Maxi!!! Jak ty to delas ze jsi porad obklopeny dlouhonohyma krasavicema???! :)

musis mat jedinecne image, prehlad o mode a kozmetike, musis byt s miernym nadhladom a nikdy neprejavovat zaujem ( oni su strasne neiste a boja sa konkurencie!), musis vediet krasne rozpravat ( ked precestujes zemegulu ako ja, a porozpravas o gejsach v Tokiu, o indiankach v Peru, detskych piratoch v Mogadisho, jedlach v Laose, o uzasnom Sun City - TY NEPOZNAS Sun City??? - no to si radsej vygugluj!!! ) a este krajsie pocuvat, natrenovat si vsimavost aj na male nuansy ( jej, ty mas dnes inak vlasy? aaa, nova kabelka, .... jezisi, ty si zhodila par kilo.... etcccc....), musis si vybudovat povest dobreho chlapa a milovnika, ktory ma trosku problem sa zbavit predchadzajucej zenskej, musis sa vyznat v dietach a v zlozeni stravy, plynule hovorit o opalovani, pilates, o miestach, kde vies vyhodne nakupit, destinacie na oddych alebo zabavu, nieco o psychologii, nehadat vek a vahu (!!!), .... a este zopar malickosti, ktore uz sa mi nechce tu vypisovat....

ALEBO sa mozes na to vsetko vykakat A TO JE MOJ PRIPAD a staci, ze:

musis byt dobry fotograf, co je dostane do casopisov, mat kopec penazi a dobre auta, motorky a vediet ako ju rozpalit v posteli!

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

tak jim vyrid, že kdyby chtěla nějaká vyfotit do našeho místního zpravodaje, tak ji to umožnim... :D :D

hm, to je len cast uspechu - ten kvalitny sex si nejak nespomenul!?

Odesláno (upraveno)

hm, to je len cast uspechu - ten kvalitny sex si nejak nespomenul!?

když von jim Gusta určitě místo toho nabízí kvalitní zubní protézy................ :lol2:

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Tak já taky jednu přidám. Sice jsem sem už svou fotku dával, ale členové s horším zrakem měli problém mě v té skupince rozeznat http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/45630-osobní-fotečky-lidiček-na-tomto-foru/?p=1383613

Tak tady je jedna víc zblízka. Trénuju na blízkou budoucnost. Ještě vyměním plátno z Ikea za ňákej kobereček a jsem připravenej...

post-30813-0-81489400-1436090553_thumb.jpeg

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

leon je to super psik!

martar - no uz je to jasne....  hmmm... to jedlo je ako v Bejrute, robis mi chute.

a mas krasny vyhled z okna za tebou....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...