M916 Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 (upraveno) Je to již více jak tři roky, co tyhle hodinky odstartovaly moji neřízenou roční chronománii, ukončenou až několikanásobným uspokojením jménem El Primero. Jenže ouha! Jsou to také jediné hodinky, které jsem "opustil" a po kterých mi i těch po letech bylo smutno. Dnes tvrdím, že hodinky jsou pro mě zábavou na dlouhé zimní večery. A tohle období je opět tady, takže se muselo něco stát. Breitling Professional Hercules grey-grey dial is back! Rozepisovat se o nich nemá na tomto foru cenu, recenze, kterou jsem na ně psal v listopadu 2008, mě málem stála duševní zdravi . Snad jen dodám, že i po těch letech a po zkušenostech s mnoha dalšími kouskami jsou tyto 254 g vážící hodinky pořád mimořádnou hračkou pro velké kluky. Netvrdím, že mi zůstanou nadosmrti, přeci jen moje srdce tluče pro jinou značku, ale kdo ví... Koupeno v Německu komplet s krabicí a doklady včetně záručáku z 1.června 2003. Pár dnešních fotek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. ledna 2012 uživatelem M916
PhoeniX Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 Tak tak... V roce 2002, kdy jsem se začal seznamovat s hodinářskou produkcí, byla tato firma (ve své historii) díky svým produktům patrně na špici - co se estetična týče. Dnes jsme svědky designového úpadku.
Frantik Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 Super, dobre sji udelal. Jedny z nejlepsich Becek
bandicoot Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 Ty vado, šedý Herkuly jsou zpět na fóru. Hurá.Gratuluju.
honza71 Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 Moc tlačítek, moc funkcí, strašne malý pro chlapa jako ty, ale když holt musíš, tak musíš. Gratuluju.
tombed Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 to byl ještě Breitling něčím... jsou fajn, gratuluji, kde vůbec putují ty putovní?
M916 Odesláno 28. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 kde vůbec putují ty putovní? No - poslední zpráva byla loni od Radka Hulána, vypadá to, že se dostaly do dobrých rukou...: Tak hodinky jsou už nějaký ten týden po velké generálce v Carollinu, tedy přesněji, dělalo se to měsíc ve Vídni. Pouzdro, luneta, spona, vše je naprosto dokonale vyleštěno... ... strašne malý pro chlapa jako ty, ale když holt musíš, tak musíš... Asi tě s těma malýma hodinkama praštím přes kokos, až tě potkám
Návštěvník Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 (upraveno) uplně se mi udělalo slabo, kdyz jsem si vzpomnel, jak se blejskaly, kdyz dostaly hadříčkovou kůru. Těžký jak prase, gangsta zalezitost pro mlade arogantni vyzyvave floutky. Takze vse je, jak ma byt. gratuluji Jirko Upraveno 28. ledna 2012 uživatelem Roman I.
bedja Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 ..no joo Hercules...paráda..gratuluju..
M916 Odesláno 2. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2012 (upraveno) Takový trapný dotaz: netušíte náhodou někdo, proč se jim říká Hercules, když to není napsaný ani na hodinkách, ani v návodu, ani na záručáku... jen se tenhle název objevuje v různých info na různých webech. Asi jsem někde něco přehlédl edit: sorry, jsem blb, dyť je to vidět hned na mojí první fotce hezky uprostřed Ale v textu v kížečkách o tom není ani slovo, fakt! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. února 2012 uživatelem M916
bandicoot Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 (upraveno) Jirko, tady si k tomu přečti recenzi :) edit:http://www.chronomag.cz/clanek/2008-11-24/breitling-hercules-skutecny-pracovni-nastroj-pilota.html#axzz1lDosEr3E Upraveno 2. února 2012 uživatelem bandicoot
M916 Odesláno 2. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Jirko, tady si k tomu přečti recenzi :) edit: http://www.chronomag...l#axzz1lDosEr3E Bandi, děláš si ze mě pr*el? Vždyť tu rezenzi jsem psal já!
Cyber Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Můžu si je zase zarezervovat, až Tě přestanou bavit? Tohle jsou jedny z posledních profesionálních hodinek výráběných u B, předtím něž přesunuli designerské studio do Severní Koreje.
spiderer Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Jiriku gratulace, dobre jsi udelal - zvlast na tvoji pazouru jsou vynikajici - parkrat jsem uvazoval, ze bych si je koupil potreti, ale jsou proste velky a tak se na ne jenom rad podivam, a nostalgicky zavzpominam, az se nekdy potkame! Uzivej si je.
M916 Odesláno 3. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Můžu si je zase zarezervovat, až Tě přestanou bavit? Cybere, přesně tohle jsem věděl, že napíšeš! ... tak se na ne jenom rad podivam, a nostalgicky zavzpominam, az se nekdy potkame! Určitě, už jsem tě dlouho neviděl
Kairos Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Blahopřeju, krásný hodinky, vždycky když přemýšlím o redukci stavu, jsou tyhle na posledním místě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Bandi, děláš si ze mě pr*el? Delam, me to prislo takovy krasne aburdni. Predstavujes tu novy hodinky, na nez jsi v pradavnu psal skvelou recenzi.
M916 Odesláno 3. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2012 No proto! Mě ale zaskočila jedna věc: ty první Herculy jsem měl bez krabice, bez papírů, ale teď je mám komplet a nikde se nepíše o tom, že se tenhle model jmenuje Hercules. Všude je jen ref.A39362. Proto ta debilní otázka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se