Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Je to již více jak tři roky, co tyhle hodinky odstartovaly moji neřízenou roční chronománii, ukončenou až několikanásobným uspokojením jménem El Primero. Jenže ouha! Jsou to také jediné hodinky, které jsem "opustil" a po kterých mi i těch po letech bylo smutno. Dnes tvrdím, že hodinky jsou pro mě zábavou na dlouhé zimní večery. A tohle období je opět tady, takže se muselo něco stát. Breitling Professional Hercules grey-grey dial is back!

Rozepisovat se o nich nemá na tomto foru cenu, recenze, kterou jsem na ně psal v listopadu 2008, mě málem stála duševní zdravi Posted Image . Snad jen dodám, že i po těch letech a po zkušenostech s mnoha dalšími kouskami jsou tyto 254 g vážící hodinky pořád mimořádnou hračkou pro velké kluky. Netvrdím, že mi zůstanou nadosmrti, přeci jen moje srdce tluče pro jinou značku, ale kdo ví... Posted Image

Koupeno v Německu komplet s krabicí a doklady včetně záručáku z 1.června 2003.

Pár dnešních fotek:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem M916
Odesláno

Tak tak... V roce 2002, kdy jsem se začal seznamovat s hodinářskou produkcí, byla tato firma (ve své historii) díky svým produktům patrně na špici - co se estetična týče. Dnes jsme svědky designového úpadku.

Odesláno

kde vůbec putují ty putovní?

No - poslední zpráva byla loni od Radka Hulána, vypadá to, že se dostaly do dobrých rukou...:

Tak hodinky jsou už nějaký ten týden po velké generálce v Carollinu, tedy přesněji, dělalo se to měsíc ve Vídni. Pouzdro, luneta, spona, vše je naprosto dokonale vyleštěno...

... strašne malý pro chlapa jako ty, ale když holt musíš, tak musíš...

Asi tě s těma malýma hodinkama praštím přes kokos, až tě potkám Posted Image
Odesláno (upraveno)

uplně se mi udělalo slabo, kdyz jsem si vzpomnel, jak se blejskaly, kdyz dostaly hadříčkovou kůru. Těžký jak prase, gangsta zalezitost pro mlade arogantni vyzyvave floutky. Takze vse je, jak ma byt. gratuluji Jirko :)

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno (upraveno)

Takový trapný dotaz: netušíte náhodou někdo, proč se jim říká Hercules, když to není napsaný ani na hodinkách, ani v návodu, ani na záručáku... Posted Image jen se tenhle název objevuje v různých info na různých webech. Asi jsem někde něco přehlédl Posted Image

edit: sorry, jsem blb, dyť je to vidět hned na mojí první fotce hezky uprostřed Posted Image Ale v textu v kížečkách o tom není ani slovo, fakt!

Upraveno uživatelem M916
Odesláno

Můžu si je zase zarezervovat, až Tě přestanou bavit? :) Tohle jsou jedny z posledních profesionálních hodinek výráběných u B, předtím něž přesunuli designerské studio do Severní Koreje.

Odesláno

Jiriku gratulace, dobre jsi udelal - zvlast na tvoji pazouru jsou vynikajici - parkrat jsem uvazoval, ze bych si je koupil potreti, ale jsou proste velky a tak se na ne jenom rad podivam, a nostalgicky zavzpominam, az se nekdy potkame! Uzivej si je. ;)

Odesláno

Můžu si je zase zarezervovat, až Tě přestanou bavit? :)

Posted Image Cybere, přesně tohle jsem věděl, že napíšeš!

... tak se na ne jenom rad podivam, a nostalgicky zavzpominam, az se nekdy potkame! ;)

Určitě, už jsem tě dlouho neviděl Posted Image
Odesláno

No proto!

Mě ale zaskočila jedna věc: ty první Herculy jsem měl bez krabice, bez papírů, ale teď je mám komplet a nikde se nepíše o tom, že se tenhle model jmenuje Hercules. Všude je jen ref.A39362. Proto ta debilní otázka Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...