gas Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 Tak jsou doma a jsou uzasne. Uz na obrazcich me nadchly, pak jsem je videl v Oriose a nebylo co resit. Timto take diky pro Martina z Oriosy za super pristup a jednani.Jsou to hodinky, ktere neprodam, fakt volove protoze: je to odmena za muj nejlepsi pracovni rok, je to limitka, jsem z nich na sra.cky, jsou boozi a prodejce ma stejne jmeno, prijmeni a rok narozeni jako ja Jak uz jsem psal neumim fotit a tyhle hodinky fotim naposled. Nema to smysl, neda se to poradne vyfotit, maji neskutecne kouzlo a charakter. Jsou v realu velmi, ale velmi vyrazne a ta modra je zuzova. Skvely doplnek k big ingam 7d, mam vyvazenou a doplnujici se dvojku, jsem spokojeny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lukin_ova Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 Nádhera ... Ještě jednou gratuluji. Fantastická modrá na fantastickém stroji .... V sobotu dojeď do Ovy na sraz .....
montemar Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 ta poslední fotka je skvělá. hodinky dokonalý...
gas Odesláno 28. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 dik kluci, od koupe jsem je nesundal z ruky, jinak od 24.01 + jedna sekunda, takze s merenim presnosti jsem skoncil
tombed Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 modrá je dobrá, hele Gasiku fotky o 100% lepší než ty z hospody, fakt ti je přeju, užij je a v sobotu dovez.
Chumpus Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 To jsou docela pěkný hodinky Plné dýnko u Inženýrů potěší.
jankoxxx Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 toto su hodinky ktore musim pochvalit. neda mi ale poznamenat, ze sa mi zdaju byt trochu oversized.. pristala by im velkost 37-40mm
gas Odesláno 28. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 Jsou nádherné. Škoda že si na těch fotkách na sněhu použil krátké ohnisko. S tím prodejem ti věřím Aldo ja nepouzil zadne ohnisko levny automat pouzil co potreboval a fakt je neprodam ! ad velikost, je idealni pro sampona jako ja ad Ostrava, vemu je tam hosi, bo je miluju
instant Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 poviem jak mi huba narastla: kurevsky pekne hodinky gratulacia
lastam Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 Gasi, fakt super hodinky, ta modrá jim sluší jak sviň, na sněhu jsou vůbec super, fotky se ti povedly!!!
Potkan Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 No typicky samponovsky hodinky to urcite nejsou, ale dovedu si predstavit, jak skvele ti sednou! Obrovska gratulace Gasi, jsou fakt nadherny. Preju ti, at ti delaji tak obrovskou radost porad.A fotky jsou super, i kdyz jsi nepouzil zadny ohnisko Snih jim slusi, modry nebe taky. Jeste bys mohl prsknout nejakou fotku na pracce pro ty, co nemuzou na sraz.
gas Odesláno 29. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 dve samponske pro topkana Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NIGHTinGALE Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 Ty vole, ty se mi fakt líbí. I ty fotky se ti docela povedly.A navíc jsi přispěl na dobrou věc, tyhle IWC limitky mají docela smysl.Jo, ještě si kup tu se želvama, ať ty Galapágy ještě chvíli vydržej.
volfda Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 Gratuluji, modrá jim sekne Ale stejě je nejlepší, jakou z nich máš radost...
organic Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 Krasna casomira, kombinace se 7days je vyborna. Jeste bych k nim uvazoval do trojky o BP 7d.
Potkan Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 dve samponske pro topkana Z toho sampon uplne cisi Jsou paradnacky!
Donuts Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 V rade Ingenieur je spousta paradnich kousku, ale tyhle jsou celkem nudne.
GMT Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 vintage ingy jsou NEJ a v kombinaci se současnými ingy je to nesmrtelná dvojka. Velká gratulace !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se