Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsou doma a jsou uzasne. Uz na obrazcich me nadchly, pak jsem je videl v Oriose a nebylo co resit. Timto take diky pro Martina z Oriosy za super pristup a jednani.

Jsou to hodinky, ktere neprodam, fakt volove :D protoze: je to odmena za muj nejlepsi pracovni rok, je to limitka, jsem z nich na sra.cky, jsou boozi a prodejce ma stejne jmeno, prijmeni a rok narozeni jako ja :) Jak uz jsem psal neumim fotit a tyhle hodinky fotim naposled. Nema to smysl, neda se to poradne vyfotit, maji neskutecne kouzlo a charakter. Jsou v realu velmi, ale velmi vyrazne a ta modra je zuzova. Skvely doplnek k big ingam 7d, mam vyvazenou a doplnujici se dvojku, jsem spokojeny :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jsou nádherné. Škoda že si na těch fotkách na sněhu použil krátké ohnisko. S tím prodejem ti věřím :smile_anim:

Aldo ja nepouzil zadne ohnisko :D levny automat pouzil co potreboval a fakt je neprodam !

ad velikost, je idealni pro sampona jako ja :)

ad Ostrava, vemu je tam hosi, bo je miluju ;)

Odesláno

No typicky samponovsky hodinky to urcite nejsou, ale dovedu si predstavit, jak skvele ti sednou! :D

Obrovska gratulace Gasi, jsou fakt nadherny. Preju ti, at ti delaji tak obrovskou radost porad.

A fotky jsou super, i kdyz jsi nepouzil zadny ohnisko :) Snih jim slusi, modry nebe taky. Jeste bys mohl prsknout nejakou fotku na pracce pro ty, co nemuzou na sraz.

Odesláno

Ty vole, ty se mi fakt líbí. I ty fotky se ti docela povedly.

A navíc jsi přispěl na dobrou věc, tyhle IWC limitky mají docela smysl.

Jo, ještě si kup tu se želvama, ať ty Galapágy ještě chvíli vydržej.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...