African Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 Tady mám také novej přírůstek, malého Ondráška, 49cm, 3 kg Kluk je zdravej, dělá radost, akorát přišel na svět o trochu dříve a já v té době seděl v Africe na letišti, takže jsem ho neměl možnost viděti přijít na svět" Ale jinak je parádnickej, jsem nejšťastnější člověk planety" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Andrew Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 Gratuluji k synovi i k výběru jména, které znamená mužný, statný, odvážný.
Dantechno Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 Kurna, dalsi zrzoun gratuluju a at je zdravej !
volfda Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 Gratuluji, přeji hodně zdraví Už mu začínáš vybírat hodinky?
Rudykopalsson Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 gratulace... ať roste... my čekáme přírůstek ve středu:-)
martini Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 Velka gratulace a vitej do klubu! Hodne zdravi!
Tommy_PP Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 Tiež gratulujem, nech ste všetci zdraví a šťastní :-)
Adam99 Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 Veliká gratulace, hodně zdraví prckovi i mamince a držte se!
Pavel K. Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 Gratuluju a ať vám dělá radost. Na svět přišel trochu dřív, ale zase jsi ho dostal jako bonus i s vlasama Chtělo by to oslavit koupí hodinek ať má památku.
gougy Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 Megagratulace k té nejlepší komplikaci, co si chronomagor může přát Hlavně zdraví, pohodu a trochu toho štěstíčka.
Dantechno Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 Koukam, ze se narodil dalsi clen Burdychova gangu
African Odesláno 30. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 Díky moc všem za gratulace První hodinky samozřejmě budou Swiss made, asi Flik a Flak,nebo tak něco, už aby povyrostl, hi hi. Už jsem si kluka i vykéroval, málem mě to kvůli tomu uletělo O zážitky z RSA se s Vámi podělím hnedle jak bude trochu času, jinak hodinky jsou tam mastný jak čert, co tady v Kč, tak tam pomalu v Randech, takže X 2,60, hrozný, žádný jsem si nedovezl. Indiáni mě tam nabízeli krásný Hublotky po 100 Randech , to bych si musel ale ruce zlámat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nAscA Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 Gratuluji, kamaradka rodila nekdy v minulem tydnu. A Ondrej je to taky
obchodnik-o3 Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 tiez sa pripajam ku gratulantom
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se