Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Vyuziji tohoto vlakna a zeptam se, zda nekdo nevi, na kolik by prislo nove pouzdro pro Igeny (a kde ho koupit)? Docista jsem si je zamiloval a az na pouzdro naprosta spokojenost. Nechce se mi jit do kompletni renovace u Eltonu, to bych v tom byl za deset tisic a uplne znicil jejich patinu...

Upraveno uživatelem uff
Odesláno

Vyuziji tohoto vlakna a zeptam se, zda nekdo nevi, na kolik by prislo nove pouzdro pro Igeny (a kde ho koupit)? Docista jsem si je zamiloval a az na pouzdro naprosta spokojenost. Nechce se mi jit do kompletni renovace u Eltonu, to bych v tom byl za deset tisic a uplne znicil jejich patinu...

Hledej. Dělám to taky tak.

Odesláno

myslis aukce? jsem si rikal, ze treba to pouzdro umi nekdo vyrobit, viz diskuze, kterou jsem nasel...

Nevím o tom, že by se dalo pouzdro koupit jinde než v Eltonu. Ani bych do toho asi nešel- leda kdyby ing.Hněvsa v PAREXu něco nabídl... V Eltonu je pořádně drahé. Myslím, že máš čtyři možnosti: hledat staré originální pouzdro v super stavu-sám jsem takové koupil před cca rokem na AUKRu, stálo 3OOO. Zkompletuješ pěkné hodinky. Ty bys asi neměl nosit, je to fakt hřích...

Nebo počkej a sleduj tady prodejní vlákno, občas se tady lidi zbavují starších renovací. IGENy v nerez pouzdru jsem si koupil zrovna minulý týden, stály mne sice šestku ale pouzdro je jako nové. Sice jsem v nich našel strojek z Humbert, ale to je detail- celý originální vnitřek mám, a kdyby ne, dá se koupit za pár švestek- udělal jsem si radost. Ještě dostanou průhledové dýnko a mám krásný kousek na nošení- tak hlídej, časem Ti to třeba taky klapne.

Nebo si počkej, trochu si našetři a kup staré pěkné IGENy v super stavu. Na AUKRu bývají občas k mání, když se vyhneš uměle navyšovaným aukcím, dají se pořídit kolem sedmičky opravdu překrásné hodinky. Ale prosím Tě, nenos je...

Nebo chvilku šetři a pošli staré IGENy na renovaci do Eltonu. Jo, dáš tam dvanáctku jen to fikne, ale budeš mít krásné hodinky.

Všechny tyhle možnosti jsem vyzkoušel a radost jsem měl pokaždé. DOPORUČUJU!!!

Odesláno

Nevím o tom, že by se dalo pouzdro koupit jinde než v Eltonu. Ani bych do toho asi nešel- leda kdyby ing.Hněvsa v PAREXu něco nabídl... V Eltonu je pořádně drahé.

...

Nebo chvilku šetři a pošli staré IGENy na renovaci do Eltonu. Jo, dáš tam dvanáctku jen to fikne, ale budeš mít krásné hodinky.

Poradne drahe neni a na Hnevsu at pisatel zapomene, protozo od toho dostane jen nekvalitni cinskej smejd. A sehnat NOS puvodni pouzdro spis nebude levnejsi nez nove z Eltonu. A co se tyce ceny kompletni renovace, tak ja loni platil 11k, ale navymyslel jsem si navic spoustu hovadin - 2 lunety navic, dynko navic (na hodinkach s pruhledem a nahradni plne) a taky kaucuk, ktery samotny stoji tisicovku. Nemam ted po ruce cenovou kalkulaci, ale urcite se vejdes v rozumne minimalni verzi pod desitku.

Odesláno (upraveno)

Poradne drahe neni a na Hnevsu at pisatel zapomene, protozo od toho dostane jen nekvalitni cinskej smejd. A sehnat NOS puvodni pouzdro spis nebude levnejsi nez nove z Eltonu. A co se tyce ceny kompletni renovace, tak ja loni platil 11k, ale navymyslel jsem si navic spoustu hovadin - 2 lunety navic, dynko navic (na hodinkach s pruhledem a nahradni plne) a taky kaucuk, ktery samotny stoji tisicovku. Nemam ted po ruce cenovou kalkulaci, ale urcite se vejdes v rozumne minimalni verzi pod desitku.

No, Skalisi, já vím o čem píšu, moje zadání na renovaci je asi měsíc a půl staré a jen za pouzdro s průhledem dávám sedmičku. Zatím jsem tady viděl opravdu málo renovací, kde by si zdejší členové něco nepřiobjednali. A že samotné pouzdro v Eltonu nedají, víš sám. Takže přes tu desítku jsi, ani nestačíš mrknout. I bez kaučuku :crying_anim: .

Sehnat původní staré pouzdro je otázka štěstí. Mně se to povedlo za cenu kterou jsem napsal. NOS není, nebylo původně zabalené atd, ale tak taky dotaz nezněl.

O Parexu tady nechci rozpoutávat žádné další plameny. Kdo chce, může si Tvá slova prověřit a pozná sám-koupil jsem tam mnoho původních pouzder, ciferníků i jiných součástek-a pouzdro na IGENy stejně nenabízí.

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

No, Skalisi, já vím o čem píšu, moje zadání na renovaci je asi měsíc a půl staré a jen za pouzdro s průhledem dávám sedmičku. Zatím jsem tady viděl opravdu málo renovací, kde by si zdejší členové něco nepřiobjednali. A že samotné pouzdro v Eltonu nedají, víš sám. Takže přes tu desítku jsi, ani nestačíš mrknout. I bez kaučuku :crying_anim: .

Sehnat původní staré pouzdro je otázka štěstí. Mně se to povedlo za cenu kterou jsem napsal. NOS není, nebylo původně zabalené atd, ale tak taky dotaz nezněl.

O Parexu tady nechci rozpoutávat žádné další plameny. Kdo chce, může si Tvá slova prověřit a pozná sám-koupil jsem tam mnoho původních pouzder, ciferníků i jiných součástek-a pouzdro na IGENy stejně nenabízí.

Koukal jsem se na svoji fakturu. Pouzdro s průhledem za 5100 Kč. Hodinky mi došly v únoru 2012. Jinak máš pravdu, vždy se něco přiobjedná. V současné době bych to viděl spíš na víc jak 12tis.

Jinak sehnat NOS Igeny (zabalené, nenošené), tak jsou na polici a chodím kolem nich po špičkách :P

Odesláno (upraveno)

Koukal jsem se na svoji fakturu. Pouzdro s průhledem za 5100 Kč. Hodinky mi došly v únoru 2012. Jinak máš pravdu, vždy se něco přiobjedná. V současné době bych to viděl spíš na víc jak 12tis.

Jinak sehnat NOS Igeny (zabalené, nenošené), tak jsou na polici a chodím kolem nich po špičkách :P

Já mám na faktuře pouzdro s průhledem za 5875 BEZ DPH , tj.7050 s DPH. Faktura je z konce září. No, asi přitopili. Tož tak.

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Objednáno v květnu, dodáno v září. Pouzdro 5205,- Kč. Pěkně to porostlo

Samotné pouzdro v Eltonu prodají, v rámci renovace. Když si objednám jen výměnu pouzdra, dostanu ho. Nic víc objednávat nemusím a cena práce je v tom.

Odesláno (upraveno)

Diky za podnety, osobne se priklanim k lehce pouzitemu pouzdu, kvuli zachovani patiny, ale hrich je nosit? jsou to tak nadherne hodinky, ze je proste clovek musi jednou za tyden vyvencit. A co vlastne vzit stare pouzdro, lehce ho vzit pilnikem a pak ho nechat poniklovat, neco co to na pouzdru vlastne je...

Jeste me zaujalo to pruhledne dynko (sem tam bych ho pouzil), nemate nejakej tip, klidne lacinej cinskej smejd, dokazu si predstavit mesic ho mit na hodinkach a seznamit se vic se strojkem, uchylarna, vim :)

Jen pro pobaveni, vcera jsme kupovali kolegovy Prim sport quartz od toho cinskeho PRIMu, to je teprve kvalita. Pan hodinar musel na lunetu pouzit kleste, aby ji vubec rozhejbal a co teprve to jejich "luxusni"nerezove pouzdro, to byl teprve hnus, musel jsem dokoupit jinaci, v tom bych se to stydel predavat (ono trosku se stydim i za ten model), jenze kdyz jsme dali s kolegama dohromady jen 2500 CZK, tak jsem nenasel lepsi darek...

Upraveno uživatelem uff
Odesláno

Jen pro pobaveni, vcera jsme kupovali kolegovy Prim sport quartz od toho cinskeho PRIMu, to je teprve kvalita. Pan hodinar musel na lunetu pouzit kleste, aby ji vubec rozhejbal a co teprve to jejich "luxusni"nerezove pouzdro, to byl teprve hnus, musel jsem dokoupit jinaci, v tom bych se to stydel predavat (ono trosku se stydim i za ten model), jenze kdyz jsme dali s kolegama dohromady jen 2500 CZK, tak jsem nenasel lepsi darek...

To jste tedy dobrý týpkové, stydíš se to pomalu koupit a pak to dáš kámošovi jako dárek... :sad01_anim:

Odesláno

Tak kamaradovi uplne ne a pri tom rozpoctu a zadani tezko vybrat necomlepsiho. Kazdopadne mu k nim za sebe pridam PS2, aby mel.taky odkaz z historie...

Odesláno

Za to by byly pěkný casia...

Odesláno (upraveno)

To je snad lepší mu koupit flašku než MPM quality šmejd.

Chlapi vy jste nejak zapoměli že zde cestovaly mezi clenama MPM (PRIM) Sport na zkousku a obstaly celkem dobre. :smile_anim:

Jinak dva moji znami nechronomagori je pravidelne pouzivaji uz cca 2roky i v bazenu a zatim OK

Jo taky je tam tusim celkem spolehliva Miyota.

Upraveno uživatelem diver60
Odesláno

Ten japonskej stroj není celkem spolehlivej stroj, je to jeden z nejspolehlivějších a nejméně problémových automatů, co jsou. Jeho přesnost, odolnost, životnost a servisní údržba je příkladná...Ověřeno na stamiliónech hodinek....

Odesláno (upraveno)

Ten japonskej stroj není celkem spolehlivej stroj, je to jeden z nejspolehlivějších a nejméně problémových automatů, co jsou. Jeho přesnost, odolnost, životnost a servisní údržba je příkladná...Ověřeno na stamiliónech hodinek....

No ja jsem ho nechtel tak moc vyzdvihovat

vzhledem k tomu ze se 8215 dava do "divers" hodinek testovaných podle DIN tak to asi o necem vypovida

samozrejme i do jinych (i Eltonich) Primek :smile_anim:

Upraveno uživatelem diver60
Odesláno

Chlapi vy jste nejak zapoměli že zde cestovaly mezi clenama MPM (PRIM) Sport na zkousku a obstaly celkem dobre. :smile_anim:

Jinak dva moji znami nechronomagori je pravidelne pouzivaji uz cca 2roky i v bazenu a zatim OK

Jo taky je tam tusim celkem spolehliva Miyota.

Moc dobře si to pamatuji, taky vůbec nediskutuji o hodinkách jako takových, ale o principu koupě dárku, kterému sám nevěřím a tak trochu se za něj stydím. Obdarovaný, pokud není chronomagor a zaťatý Primkař, tak ocení, že dostal nové hodinky s celkem hezkým designem, průšvih bude, když začne googlit třeba proto, aby zjistil jakou to má cenu a narazí na odkaz, který je tady víš a dozví se, jak mu kamarádi koupili něco, co tady pomlouvají, a to bude čumět :D

Odesláno (upraveno)

... leda kdyby ing.Hněvsa v PAREXu něco nabídl...

Jeste me zaujalo to pruhledne dynko (sem tam bych ho pouzil), nemate nejakej tip, klidne lacinej cinskej smejd, dokazu si predstavit mesic ho mit na hodinkach a ...

Chce se mi zvracet...

Upraveno uživatelem filo-boxer

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...