Přejít na obsah

Specifikace hodinek Elton Sport 2012

Doporučené příspěvky

Kdyby to bylo možné, tak bych si koupil jenom pouzdro se vším bez strojku, to by mě zajímalo na kolik by to vyšlo, ale to bohužel nejde. Jinak zpět k objednávce, najde se tu 50 odvážlivců?

Zase si říkám, jestli by je někdo za těch 30k odkoupil někdy v budoucnu, ale to se obávám, že asi ne.

Pouzdro možná bude časem k mání v Parexu :crying_anim: nebyl by to sice originál, ale mám takhle přeskládané ,,dvojky" a nosit se to dá- uvidíme...Kamenujte mne jemně,potápět se s nima nemůžu, ale to s těma origošema taky nedělám.

Pokud jde o to uložit peníze tak, aby se daly z hodinek ,,vyzvednout", tak to asi není nejlepší nápad.. a když už, tak je potřeba o značce asi dost přemýšlet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 600
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Kdyby to bylo možné, tak bych si koupil jenom pouzdro se vším bez strojku, to by mě zajímalo na kolik by to vyšlo, ale to bohužel nejde. Jinak zpět k objednávce, najde se tu 50 odvážlivců?

Zase si říkám, jestli by je někdo za těch 30k odkoupil někdy v budoucnu, ale to se obávám, že asi ne.

Na 100% nenajde. A souhlasím, že i proto, že tady má Eltón tak příšernou pověst, že ty hodinky s inhousem jsou dál prakticky neprodejné. Upraveno uživatelem Princ Milis
Odkaz ke komentáři

Pouzdro možná bude časem k mání v Parexu :crying_anim: nebyl by to sice originál, ale mám takhle přeskládané ,,dvojky" a nosit se to dá- uvidíme...Kamenujte mne jemně,potápět se s nima nemůžu, ale to s těma origošema taky nedělám.

K tomu tenisky PLIMA a tricko s krokodylem od vietnamce a hura ven delat paradu.

Pokud jde o to uložit peníze tak, aby se daly z hodinek ,,vyzvednout", tak to asi není nejlepší nápad.. a když už, tak je potřeba o značce asi dost přemýšlet.

Pokud chces pouzit hodinky pro ulozeni penez, tak stejne musis sahnout budto po roladach nebo patekach. Ale soude podle vyse citovaneho, to stejne je pouze akademicky problem. I kdyz, treba by Parexo zvladlo i Submarinery...
Odkaz ke komentáři

K tomu tenisky PLIMA a tricko s krokodylem od vietnamce a hura ven delat paradu.

Pokud chces pouzit hodinky pro ulozeni penez, tak stejne musis sahnout budto po roladach nebo patekach. Ale soude podle vyse citovaneho, to stejne je pouze akademicky problem. I kdyz, treba by Parexo zvladlo i Submarinery...

No, prosil jsem o jemné kamenování, ale budiž- věděl jsem že s Parexem jdu na tenčí led. Dobře mi tak. Dík ostatním za zdrženlivost..

Nevím o tom, že by Parexo vyrábělo nějaké kompletní hodinky, ale je spousta věcí co nevím :) . Zakoupení nerez pouzdra a přemontování hodinek doma na stolku v obýváku byla bezva zábava a když si je vezmu ven, nosím je hrdě- zvlášť ta vteřinovka byla makačka pro silnou náturu. Nakoupil jsem tam taky spoustu originálních součástek, co už jinde nebyly k mání.

Myslím, že peníze do hodinek ukládat jdou. Dokonce i do Primek, myslím ty staré. Rolády ani Pateky nejsou nutné, zajímavých značek je docela dost a pár hodinek posbíraných pohromadě už může být opravdu o něčem. Chce to se tomu ale věnovat a stát se lehkým závislákem. Dost to nedoporučuju, stejně je to spíš srdcařina .

Odkaz ke komentáři

No, prosil jsem o jemné kamenování, ale budiž- věděl jsem že s Parexem jdu na tenčí led. Dobře mi tak. Dík ostatním za zdrženlivost..

Nevím o tom, že by Parexo vyrábělo nějaké kompletní hodinky, ale je spousta věcí co nevím :) . Zakoupení nerez pouzdra a přemontování hodinek doma na stolku v obýváku byla bezva zábava a když si je vezmu ven, nosím je hrdě- zvlášť ta vteřinovka byla makačka pro silnou náturu. Nakoupil jsem tam taky spoustu originálních součástek, co už jinde nebyly k mání.

Myslím, že peníze do hodinek ukládat jdou. Dokonce i do Primek, myslím ty staré. Rolády ani Pateky nejsou nutné, zajímavých značek je docela dost a pár hodinek posbíraných pohromadě už může být opravdu o něčem. Chce to se tomu ale věnovat a stát se lehkým závislákem. Dost to nedoporučuju, stejně je to spíš srdcařina .

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Odkaz ke komentáři

Kto uz videl Igeny so safirom ten Vam potvrdi ze tam vyzera jak past na oko. ...

:( tak to je blbý. neexistuje nějaké foto? jak vypadá ciferník pod safírem - je patrnější jeho prohnutí nebo to na to vliv nemá?

zatím je to zajíc v pytli - bez vizualizace, fotky. pro mě je to - tato limitka nebo renovace s vlastní blbůstkou na ciferníku i když se starým strojkem + Stowa Seatime za bratru stejný peníz - takže pokud to vypadá jako pěst na oko ... :sad01_anim:

ciferník má být s datumovkou nebo bez ní?

Odkaz ke komentáři

večer jsem nad tím znovu lehce dumal, minulý týden jsem poslal Igeny na renovaci, nechal jsem původní pouze ciferník, ručky a strojek. Zbytek jsem měl v pěkném stavu, ale nechtěl jsem to opotřebovat, takhle schovám díly do šuplíku a budu nosit zrenovovane Igeny, které můžu kdykoli dát do původního stavu.

Proto mi připadá, že u této limitky dostanu např. pouze hlinikovou vložkou lunety a nápis na ciferniku Elton Sport místo Prim a krabičku (to můžu koupit taky) a leták. Což je za 20tis návic oproti renovaci docela silné kafe. :sad01_anim: vím jeste je tam stojek, ale stejně neni vidět, leda tam dát průhled, ale to je dalši peníz navíc.

Odkaz ke komentáři

večer jsem nad tím znovu lehce dumal, minulý týden jsem poslal Igeny na renovaci, nechal jsem původní pouze ciferník, ručky a strojek. Zbytek jsem měl v pěkném stavu, ale nechtěl jsem to opotřebovat, takhle schovám díly do šuplíku a budu nosit zrenovovane Igeny, které můžu kdykoli dát do původního stavu.

Proto mi připadá, že u této limitky dostanu např. pouze hlinikovou vložkou lunety a nápis na ciferniku Elton Sport místo Prim a krabičku (to můžu koupit taky) a leták. Což je za 20tis návic oproti renovaci docela silné kafe. :sad01_anim: vím jeste je tam stojek, ale stejně neni vidět, leda tam dát průhled, ale to je dalši peníz navíc.

V rámci renovace ti udělají ciferník dle vlastní specifikace - takže klidně ELTON SPORT - a jestli ho nemají v nabídce, tak si připlatíš pár stovek navíc a dají ti tam i bombírované ručky. Takže navíc je ten strojek a kovová luneta a nápis na dýnku. Ale zase na druhou stranu - bude to firemní reediční limitka a ty budeš mít jen renovaci s vlastní specifikací, takže víceméně novodobý bastl. Prostě oboje má své pro a i proti.
Odkaz ke komentáři

v pripade verze plast sklo a "hlinikova" luneta jdu do toho - posledni podminka - chci videt, jak bude vypadat korunka

1.Financ

2.Jay Doll

3. docent_tecka

4.Sodik

5.jata (zaujem v pripade ocelovej lenety)

7.gougy

8. atomicsteve

9.diver60

10.maama (předběžný zájem)

11.Jacob

12. Nodus (předběžně)

24. Hirsch

27.MichalV

50.pavlisbrno

Odkaz ke komentáři

Borci, Vam je vazne tezky se zavdecit. Mate na stole opravdu zajimavou nabidku na remake jak vino - plastove sklo a kovova luneta (chteli jste ji, Elton nabidl) je podle me idealni kombinace a k tomu si prihodte novy strojek (ktery tak smahem ignorujete) to cele pod 30k (cena zakladni Linea 40), a zase je to spatne. A ze je strojek schovany pod dynkem, to preci nehraje roli. A jestli jo, tak si vazne objednejte pouzdro z Parexa a dejte si dovnitr nejakyho cinana, kdyz stejne neni videt...
Odkaz ke komentáři

Borci, Vam je vazne tezky se zavdecit. Mate na stole opravdu zajimavou nabidku na remake jak vino - plastove sklo a kovova luneta (chteli jste ji, Elton nabidl) je podle me idealni kombinace a k tomu si prihodte novy strojek (ktery tak smahem ignorujete) to cele pod 30k (cena zakladni Linea 40), a zase je to spatne. A ze je strojek schovany pod dynkem, to preci nehraje roli. A jestli jo, tak si vazne objednejte pouzdro z Parexa a dejte si dovnitr nejakyho cinana, kdyz stejne neni videt...

Tak nám furt nenadávej! :cheers:

1.Financ

2.Jay Doll

3. docent_tecka

4.Sodik

7.gougy

8. atomicsteve

9.diver60

11.Jacob

12. Nodus (předběžně)

13.Honza.manta(ne a ne se rozhodnout)

24. Hirsch

27.MichalV

50.pavlisbrno

Odkaz ke komentáři

Mám další zprávy.

Můj dotaz:

Pane řediteli,ještě bych rád věděl jaká bude cena v případě hliníkové lunety a plexi.Bude nějak zohledněna absence drahého safíru?Budete,v případě,že se zájemci rozdělí na dva tábory,dělat obě varianty?Je to u omezené série vůbec přípustné?

Děkuji předem za reakci na tyto dotazy.

Mějte se

Občan X

Odpověď pana ředitele:

Dobrý den,provedení hodinek bude jednotné pro všechny, podobně jako to bylo u L.E. ORLÍK45.Jako vstřícný krok nabízíme safírové sklo a hliníkovou vložku při zachování ceny.

S pozdravem

Roman Rybecký

Generální ředitel

ELTON hodinářská, a.s.

Náchodská 2105

Nové Město nad Metují

549 01

Tel.: +420 491 470 431

GSM: +420 680 357 522

www.prim.cz

Teď jsou snad objasněny všechny otazníky.Cena je definitivní,takže už kromě výběru varianty není nad čím spekulovat.Je to hotové a jiné to již zřejmě nebude.Jediná proměnná veličina je čas,který se krátí.

Všem případným budoucím majitelům gratuluji.

Odkaz ke komentáři

Tohle je v mých očích opravdu dobrá a férová nabídka, ta poslední navržená specifikace safír/hliníková vložka/moderní inhouse/retro autenticita má hlavu i patu a je za třicet tisíc opravdu koupě, jakou prim již léta nenabízel. Myslím, že zcela na úrovni úspěšných předešlých chronomag prim sérií, podle mne výhodnější, než orlík bez incablocu. Bravo prim, tentokrát jste se pochlapili.

specifikace plexi sklo/hliník je téměř autentická za třicet K ovšem bohužel předražená

specifikace safír/plast je typický primácký nevyjasněný mezityp

Takže bych neváhal, a skočil po té poslední, co nabízí jezevčík v zastoupení :) Jsou to opravdu takové fajnovější Igeny pro bohaté fanoušky. Něco, co se neprodává.

Asi to zní licoměrně, ale já do toho nemohu jít, neny love.

Odkaz ke komentáři

Na chvilku jsem o nich přemýšlel, ale ta cena je přemrštěná jako prase.

Pokud se za hodinu po koupi rozhodnu tyto hodinky prodat tak nemám šanci.

Jasně že si tuto limitku nikdo nepořizuje aby na ní vydělal. Ale během vteřiny přijít o 10 možná 15 tisíc?

Hodinky PRIM mám rád. Sám jich vlastním víc jak 250ks. Ale co je moc to je moc.

Kolik znáte lidí (mimo Chronomag) kolem sebe co mají na ruce hodinky za víc jak 15 000,- ?

Já jednoho a to pracuji v docela velké konstrukční kanceláři. (řekněme 180 konstruktérů.)

Odkaz ke komentáři

Cenové odělení chronomag nastupuje...

Toto je, pánové, první solidní nabídka Eltonu. Kdo jiný vám nabídně sportovní hodinky s vlastním pouzdrem, strojkem, cifem za třicet tisíc? Hádám, že nikdo. Bastliče, co zrecyklují dávno zaniklou značku, objednají si šrot z Číny, namontují do toho ETA stroj, nalepí swiss made, tak ty do seznamu nepočítám.

Kámen úrazu této limitky bude sehnat padesát zájemců.

Odkaz ke komentáři

Cenové odělení chronomag nastupuje...

Toto je, pánové, první solidní nabídka Eltonu. Kdo jiný vám nabídně sportovní hodinky s vlastním pouzdrem, strojkem, cifem za třicet tisíc? Hádám, že nikdo. Bastliče, co zrecyklují dávno zaniklou značku, objednají si šrot z Číny, namontují do toho ETA stroj, nalepí swiss made, tak ty do seznamu nepočítám.

Kámen úrazu této limitky bude sehnat padesát zájemců.

Jedinej ferovej a spravnej Socka mezi tema vsema sockama jsi ty Posted Image ostatnim neni dost ani tahle cena, ted by chteli tak za 15 tisic a az Prijde Elton s dalsi nabidkou, tak budou chtit tak za 10 000,- Posted Image

Je to ferova nabidka, ze ktere muze vzniknout zajimavy remake a opravdu dobra limitka - ale evidentne porad ne dost dobra.

Odkaz ke komentáři

Tak to mě Elton dost překvapil,čekal jsem,že se s náma nebudou o té kovové lunetě vůbec bavit..to mě vrací do hry,tentokrát si beru třicítku :-)

1.Financ2.Jay Doll3. docent_tecka4.Sodik5.jata (zaujem v pripade ocelovej lenety)7.gougy8. atomicsteve9.diver6010.maama (předběžný zájem)11.Jacob12. Nodus (předběžně)13.Honza.manta(ne a ne se rozhodnout)24. Hirsch27.MichalV30.Mirek2450.pavlisbrno

Odkaz ke komentáři

No, nemám potřebu tady komentovat, zda-li je cena vysoká, nebo ne. Pro mě byl cenový limit překročen o 4 640 Kč. Za podobné prachy jsem si včera koupil boty na léto, takže nemám zájem.

1.Financ

2.Jay Doll

3. docent_tecka

4.Sodik

7.gougy

8. atomicsteve

9.diver60

12. Nodus (předběžně)

13.Honza.manta(ne a ne se rozhodnout)

24. Hirsch

27.MichalV

50.pavlisbrno

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...