Přejít na obsah

Specifikace hodinek Elton Sport 2012

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 600
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak si to dneska plavu kolem jednoho známýho vodníka, cumim na nej ... :eek: neni nejakej divnej? no jo on ma na ruce ES2012 :D :D

Kdybych věděl že se na Horní Cerekvi valí jedny volné ES2012, tak jsem si pro ně dnes zajel :))

Gratuluji moc pěkné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Milý Eltone, děkuji za krásné, opravdu skvělé hodinky, s legendárním designem, parádním sklem a vůbec, nicméně tudy cesta imho nevede.. Přeji ostatním kolegům větší štěstí. Fotit je budu až kapku vychladnu, teď jen to, co prostě vadí na první pohled, asi jsem měl přehnaná očekávání :suicide_anim:

No u hodinek v ceně 30 tis. bych předpokládal kvalitnější výstupní kontrolu. Vlastně ani ne tak kontrolu, ale kvalitní práci. Potom by to kontrola nemusela být.
Odkaz ke komentáři

Gougy, hod jim to na hlavu, nekdo uz s timhle slendrianem musi neco udelat! Ja to mel kdysi udelat s Diplomatkama, ktery byly bily misto cernejch, melo se to udelat s Orlikama, kterejm preskalo sklo nebo Hindech, kde o sebe drhly rucky. Melo by se jim to vsechno hodit na hlavu s radou, at tu slavnou fabriku radeji zavrou, protoze to je ostuda a ubohost!

Odkaz ke komentáři

Presne tak, Gougy, proste to vrat, to je bez diskuze, bud dodaj zbozi bez chyby, nebo at vratej penize.... pro me je to proste nepochopitelny, takovahle zakazka, u ktery muselo byt predem kazdymu jasny, ze i sebemensi temer neviditelna nedokonalost se bude tady na foru rozebirat, by si zaslouzila jeste lepsi vystupni kontrolu nez obvykle... ale neee, nezajem, salam, pohodickaaaa, tyvole to je dobryy, to si nikdo nevsimne, kliiidek.... :eek: :eek: :eek:

Odkaz ke komentáři

Gougy, to je na prd. Kdyz jim to vratis jako reklamaci, tak budes cekat na napravu a veskera radost z novych hodinek je v cudu! A kdyz to zkousnes a nechas si je, tak se v Eltonu nikdy nechyti za nos. To je stinna stranka individualniho pristupu pro Elton uz bohuzel docela malo prekvapujici.

Odkaz ke komentáři

pánové, nevíte jak mají na prodejně otvírací dobu? Chtěl bych tam zítra vyrazit a bojím se že najdu zamčené dveře..

info z webu Eltonu

Po-Pá 10.00 - 20.00 hod, So-Ne 10.00 - 18.00 hod tel.: +420 774 877 090

jinak k tém mým-všiml jsem si, že jeden vážený člen s jistým propojením na Elton mi psal SZ (ještě jsem ji nečetl, ale vážím si toho) a dnes jsem je vzal na dvě hodiny provětrat a jsou fakt prima, byť pachuť zůstává a hned po návratu domů je nahradily jiné víkendovky.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Gougy, hod jim to na hlavu, nekdo uz s timhle slendrianem musi neco udelat! Ja to mel kdysi udelat s Diplomatkama, ktery byly bily misto cernejch, melo se to udelat s Orlikama, kterejm preskalo sklo nebo Hindech, kde o sebe drhly rucky. Melo by se jim to vsechno hodit na hlavu s radou, at tu slavnou fabriku radeji zavrou, protoze to je ostuda a ubohost!

A jak mají napatlanou lumi na Orlíkách II už si taky viděl? :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Ja si naivne myslel, ze to bylo tema minuleho desetileti, konkretne Orlik 55LE... :suicide_anim:

Na prvnich kusech serie to bylo tristni, pak jsem mel pozdejsi cislo a tam to bylo lepsi.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Můžeš prosím upřesnit co si představit pod výrazem "napatlaná lumi na Orlíkách II"? Nejlepší by byl obrázek a nebo alespoň napsat kde je to možné vidět na vlastní oči. Díky.

Odkaz ke komentáři

info z webu Eltonu

Po-Pá 10.00 - 20.00 hod, So-Ne 10.00 - 18.00 hod tel.: +420 774 877 090

jinak k tém mým-všiml jsem si, že jeden vážený člen s jistým propojením na Elton mi psal SZ (ještě jsem ji nečetl, ale vážím si toho) a dnes jsem je vzal na dvě hodiny provětrat a jsou fakt prima, byť pachuť zůstává a hned po návratu domů je nahradily jiné víkendovky.

Dík, stavím se tam zítra... tiše doufám že bude vše ok :smile_anim:
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...