Radek K Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 Jo, myslím, že si na to vzpomínám. Někde se to řešilo. Ale stejně ... o srdíčku ... to taky může být na bypass 12m je už docela dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 Tak to je odvaha na to bych neměl nervy. Tuto zkousku vsem majitelum durazne nedoporucuji je to jen na jejich riziko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 Tak si to dneska plavu kolem jednoho známýho vodníka, cumim na nej ... neni nejakej divnej? no jo on ma na ruce ES2012 :D Kdybych věděl že se na Horní Cerekvi valí jedny volné ES2012, tak jsem si pro ně dnes zajel ) Gratuluji moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 Kdybych věděl že se na Horní Cerekvi valí jedny volné ES2012, tak jsem si pro ně dnes zajel ) Gratuluji moc pěkné. Cau Milo bohuzel z HR seslo tak jsem se jel smocit na tu HC. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 Milý Eltone, děkuji za krásné, opravdu skvělé hodinky, s legendárním designem, parádním sklem a vůbec, nicméně tudy cesta imho nevede.. Přeji ostatním kolegům větší štěstí. Fotit je budu až kapku vychladnu, teď jen to, co prostě vadí na první pohled, asi jsem měl přehnaná očekávání No u hodinek v ceně 30 tis. bych předpokládal kvalitnější výstupní kontrolu. Vlastně ani ne tak kontrolu, ale kvalitní práci. Potom by to kontrola nemusela být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Gougy, hod jim to na hlavu, nekdo uz s timhle slendrianem musi neco udelat! Ja to mel kdysi udelat s Diplomatkama, ktery byly bily misto cernejch, melo se to udelat s Orlikama, kterejm preskalo sklo nebo Hindech, kde o sebe drhly rucky. Melo by se jim to vsechno hodit na hlavu s radou, at tu slavnou fabriku radeji zavrou, protoze to je ostuda a ubohost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Presne tak, Gougy, proste to vrat, to je bez diskuze, bud dodaj zbozi bez chyby, nebo at vratej penize.... pro me je to proste nepochopitelny, takovahle zakazka, u ktery muselo byt predem kazdymu jasny, ze i sebemensi temer neviditelna nedokonalost se bude tady na foru rozebirat, by si zaslouzila jeste lepsi vystupni kontrolu nez obvykle... ale neee, nezajem, salam, pohodickaaaa, tyvole to je dobryy, to si nikdo nevsimne, kliiidek.... :eek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Gougy, to je na prd. Kdyz jim to vratis jako reklamaci, tak budes cekat na napravu a veskera radost z novych hodinek je v cudu! A kdyz to zkousnes a nechas si je, tak se v Eltonu nikdy nechyti za nos. To je stinna stranka individualniho pristupu pro Elton uz bohuzel docela malo prekvapujici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 pánové, nevíte jak mají na prodejně otvírací dobu? Chtěl bych tam zítra vyrazit a bojím se že najdu zamčené dveře.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 pánové, nevíte jak mají na prodejně otvírací dobu? Chtěl bych tam zítra vyrazit a bojím se že najdu zamčené dveře.. info z webu Eltonu Po-Pá 10.00 - 20.00 hod, So-Ne 10.00 - 18.00 hod tel.: +420 774 877 090 jinak k tém mým-všiml jsem si, že jeden vážený člen s jistým propojením na Elton mi psal SZ (ještě jsem ji nečetl, ale vážím si toho) a dnes jsem je vzal na dvě hodiny provětrat a jsou fakt prima, byť pachuť zůstává a hned po návratu domů je nahradily jiné víkendovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Gougy, hod jim to na hlavu, nekdo uz s timhle slendrianem musi neco udelat! Ja to mel kdysi udelat s Diplomatkama, ktery byly bily misto cernejch, melo se to udelat s Orlikama, kterejm preskalo sklo nebo Hindech, kde o sebe drhly rucky. Melo by se jim to vsechno hodit na hlavu s radou, at tu slavnou fabriku radeji zavrou, protoze to je ostuda a ubohost! A jak mají napatlanou lumi na Orlíkách II už si taky viděl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Na to uz nemám silu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 (upraveno) A jak mají napatlanou lumi na Orlíkách II už si taky viděl? Ja si naivne myslel, ze to bylo tema minuleho desetileti, konkretne Orlik 55LE... Na prvnich kusech serie to bylo tristni, pak jsem mel pozdejsi cislo a tam to bylo lepsi. Upraveno 8. července 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 A jak mají napatlanou lumi na Orlíkách II už si taky viděl? Můžeš prosím upřesnit co si představit pod výrazem "napatlaná lumi na Orlíkách II"? Nejlepší by byl obrázek a nebo alespoň napsat kde je to možné vidět na vlastní oči. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 info z webu Eltonu Po-Pá 10.00 - 20.00 hod, So-Ne 10.00 - 18.00 hod tel.: +420 774 877 090 jinak k tém mým-všiml jsem si, že jeden vážený člen s jistým propojením na Elton mi psal SZ (ještě jsem ji nečetl, ale vážím si toho) a dnes jsem je vzal na dvě hodiny provětrat a jsou fakt prima, byť pachuť zůstává a hned po návratu domů je nahradily jiné víkendovky. Dík, stavím se tam zítra... tiše doufám že bude vše ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 Dík, stavím se tam zítra... tiše doufám že bude vše ok Tak je mám doma, jsou opravdu moc krásné, mám z nich radost. Eltone, dík!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 Tak je mám doma, jsou opravdu moc krásné, mám z nich radost. Eltone, dík!! Nahoď foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 Nahoď foto Jojo - přesně tak, fotky pleas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 Jojo - přesně tak, fotky pleas. Teď to nejde- za pár chvil vyjíždím z Prahy na pár dní pryč- ale jak to půjde, nějaké sem plácnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Sem do vlákna to patří, dnes mi volala velmi milá dáma z Eltonu a navrhla pro mě příjemný způsob řešení snad i výměnou pouzdra?, no každopádně komunikace na 110%. Já se tak těším, až je dám před objektiv a především pravidelně na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se