tmoris Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 je treba se vratit k puvodnimu konceptu "chceme 50 orliku po petadvacet" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Elton Sport měl jinou celou lunetu. Dávat plechovou vložku do stávající lunety nemá s dobovkou nic společnýho, to radši plexi. Foto jsem si půjčil zde na fóru Škoda,že opravdu nemají safír a originální zkosenou lunetu+hliníkovou vložku.Omlouvám se za OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Hehe, to je taky dobrý vlákno todle. Tady se za třicetimámu nabízí limitka s nefalšovaným inhouzem, a stejně se najdou frflalové, kterejm se to zdá bejt strašně moc. A někdo dokonce počítá vejvar. To ste dopadli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Hehe, to je taky dobrý vlákno todle. Tady se za třicetimámu nabízí limitka s nefalšovaným inhouzem, a stejně se najdou frflalové, kterejm se to zdá bejt strašně moc. A někdo dokonce počítá vejvar. To ste dopadli. Hele klidně menuj. Holt pro někoho by to zase nebyla limitka takovýho světovýho či emocionálního významu, aby za to ty prachy vykutálel. Tak mi to prosim tě odpust ty i vy všichni ostatní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 13. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Můj odhad je,že se vlk nažere a koza zůstane celá. Pánové,myslím,že to dopadlo,jak jsem již uváděl.Já bych to neviděl černě.Pokud to budete srovnávat s renovacemi,kde nezůstane na kameni kámen a domů si odnášíte strojek v jiném kabátě,tak ta cena nemůže konkurovat.Toto jsou ale zbrusu nové hodinky v omezené sérii a Elton navíc nabízí jisté alternativy.Který výrobce in-house by toto dělal a kolik ředitelů by se s námi bavilo?Chtít je já,tak jsem vcelku spokojen.Když říkám vcelku,tak tím myslím,že se zde skutečně naplňuje to přísloví o vlku a koze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 (upraveno) Pánové,myslím,že to dopadlo,jak jsem již uváděl.Já bych to neviděl černě.Pokud to budete srovnávat s renovacemi,kde nezůstane na kameni kámen a domů si odnášíte strojek v jiném kabátě,tak ta cena nemůže konkurovat.Toto jsou ale zbrusu nové hodinky v omezené sérii a Elton navíc nabízí jisté alternativy.Který výrobce in-house by toto dělal a kolik ředitelů by se s námi bavilo?Chtít je já,tak jsem vcelku spokojen.Když říkám vcelku,tak tím myslím,že se zde skutečně naplňuje to přísloví o vlku a koze. Njn, tak nějak to bude. Svým způsobem je (víc pro Eltón) smutný, že fanoušek hodinek na Chronomagu se nedá podchytit už ani takovouhle nabídkou - tak blbý tady maj renomé. Za což si samozřejmě můžou jen oni sami. Takže spíš koza zůstane celá, a vlk zůstane hladovej. Nebo nenažranej? Upraveno 13. února 2012 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Každopádně opět velké díky Jezevčíkovi2 za spolupráci a snahu. Jinak co se mně , tak jsem již do té původní akce šel s tím, že maximum, které jsem ochotný investovat, je 25K. Takže já vystupuju. 1.Financ2.Jay Doll3.mrazík ( rozhodná bude cena )4.Sodik5.jata (zaujem v pripade ocelovej lenety)7.gougy8. atomicsteve9.diver6010.maama (předběžný zájem)11.Jacob12. Nodus (předběžně)15.straspol (předběžný zájem) 24. Hirsch27.MichalV50.pavlisbrno A občas se dá sehnat originál ELTON sport okolo 30K. To bych spíš investoval tam, než za stejné peníze reedici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 1.Financ2.Jay Doll4.Sodik5.jata (zaujem v pripade ocelovej lenety)7.gougy8. atomicsteve9.diver6010.maama (předběžný zájem)11.Jacob12. Nodus (předběžně)15.straspol (předběžný zájem)24. Hirsch27.MichalV50.pavlisbrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tc95 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 -tak jak jsme se domluvili ..... tricet-kde bych ja vzal tricet???-tak dobra....petadvacet !!!-triadvacet bude lezet na stole........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 (upraveno) No chcelo by to este do Eltonu napisat ako to presne myslia s tymi variantami. Ja to zatial chapem tak, ze si za 30K s danou mozem vybrat A ) umelohmotna luneta so safiromB ) hlinikova luneta s plastom Kto uz videl Igeny so safirom ten Vam potvrdi ze tam vyzera jak past na oko. Cena sa mi vsak zda ked nie primerana, tak aspon ospravedlnitelna, uchytenie safiru si vyzaduje ine puzdro a ani ten klenuty safir sam o sebe nie je najlacnejsi. Ale varianta B, to su "len" renovovane Igeny s novo vyrobenym strojom a hlinikovou vlozkou lunety (na stroj nebude vidno). Tam si jednoducho nedokazem tych 30K sam pred sebou ospravedlnit a myslim ze tu nie som sam. Upraveno 13. února 2012 uživatelem cali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slevin Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 říkáte, že když si pošlu cal. 68 do Eltonu tak mi udělají za 10k nové igeny v nerezu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 říkáte, že když si pošlu cal. 68 do Eltonu tak mi udělají za 10k nové igeny v nerezu? NE musis tam poslat cele Igeny... jedno v akom stave ale Igeny... (aspon ked som renovoval ja, tak to tak bolo) a tych 10 bude dnes uz asi tiez kus viac, tak 11-13 odhadom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Uvolnilo se číslo 15 1.Financ2.Jay Doll4.Sodik5.jata (zaujem v pripade ocelovej lenety)7.gougy8. atomicsteve9.diver6010.maama (předběžný zájem)11.Jacob12. Nodus (předběžně)24. Hirsch27.MichalV50.pavlisbrno Už nějaký čas pokukuju po Zenech a za třicítku se u nich dají pořídit krásné hodinky. Na Orlíky bych se možná nechal zlomit, protože do sbírky si je asi v originále staré nekoupím, ale Igenů mám hromadu. Co já vím, zpětná proměna nových hodinek od Primu na peníze se majitelům moc nedaří. Takže jako srdcař přes primky zůstanu věrný těm starým. U těch nových zatím počkám, až reálnou cenu stanoví trh. Zlomte vaz a až budou na světě, pochlubte se fotkama- já vystupuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 říkáte, že když si pošlu cal. 68 do Eltonu tak mi udělají za 10k nové igeny v nerezu? Tohle není renovace, ale nový hodinky s inhouse kalibrem. Pokus o remake. Renovaci v Eltonu udělají i bez pouzdra, jen je to trochu dražší http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/43931-prim-sport-1generace/page__view__findpost__p__676781 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 13. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Poslal jsem panu řediteli dotaz na cenu ve variantě s plexi.Tím bychom definitivně rozptýlili všechny dohady a kdo bude mít chuť,tak hurá do toho.Obávám se,že žádné další smlouvání nebude možné a ani bych se do toho nepouštěl.Už jen faktem,že je akce časově omezená dává výrobce najevo svou jistotu,za kterou si bude stát.Já to tak alespoň chápu.Zkrátka,kdo chce,ten na hru přistoupí,kdo nechce,nemusí.Spíše se obávám,že z"fejsbůkářemi"tu padesátku neuzavřou.Já bych to vyvěsil na oficiální web(teď to tam ještě nebylo). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slevin Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 (upraveno) Aha takže nejlépe koupit Igeny na aukru a poslat do Eltonu na ronovaci přičemž bych chtěl kompletní výměnu za nerez pouzdro a nechat pouze kalibr. Jinak na Igeny se kouknu někdy v týdnu v krámě jestli mají pro mě vůbec cenu... Upraveno 13. února 2012 uživatelem MichalV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 13. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Taky to jde,ale zase zničíš ducha těch původních starých,ze kterých tam zůstane to,co nevidíš.Na PS II mi nabízeli originál chrom pouzdro ze zásob.Není to tak pěkné,jako nerez,ale má to původní ráz a odpovídá katalogové realitě.Já bych si toto cenil víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Aha takže nejlépe koupit Igeny na aukru a poslat do Eltonu na ronovaci přičemž bych chtěl kompletní výměnu za nerez pouzdro a nechat pouze kalibr. Jinak na Igeny se kouknu někdy v týdnu v krámě jestli mají pro mě vůbec cenu... Já si nemyslím, že renovace je totéž jako nové hodinky. Je to zvelebení starého kusu, při kterém něco získáváte a něco ztrácíte. Hodinky v novém nerezovém pouzdře vypadají dobře, ale už z nich nedýchá ta historie. Zase máte šanci je trochu v rámci renovace individualizovat a nebojíte se je vzít na ruku jako ty staré. Srovnávat renovované Igeny s novými mi nepřijde vhodné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slevin Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Kdyby to bylo možné, tak bych si koupil jenom pouzdro se vším bez strojku, to by mě zajímalo na kolik by to vyšlo, ale to bohužel nejde. Jinak zpět k objednávce, najde se tu 50 odvážlivců?Zase si říkám, jestli by je někdo za těch 30k odkoupil někdy v budoucnu, ale to se obávám, že asi ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Na renovaci se většinou posílájí hodinky těsně před smrtí, které jsou už stejně nenositelné. Tím pádem ducha těch hodinek nezabiješ, jen jim dáš šanci na nový život, jen už to prostě nejsou ty staré klasiky ale jakýsi hybrid mezi starým a novým. Já o renovaci už leta uvažuji - na denní nošení mi to přijde ideální řešení, neboť to jsou Igeny a není je člověku líto šoupat. Na druhou stranu se ne a ne rozkývat, neboť mám těch původních docela dost a střídám je skoro jako ponožky a tak si je zase tak moc neošoupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se