ELDA76 Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Tak a je to tady. Jelikož Orient 60th Anniversary jsem už nikde nesehnal tak mou pozornost zaujala nová kolekce ORIENT STAR.A to konkrétně model WZ0241EL s modrýma ručičkama.Napsal jsem několika prodejcům hodinek Orient v ČR a k mému překvapení jsem dostal od všech totožnou odpověď. A to, že kolekce ORIENT STAR není určena na náš trh.Tak jsem oslovil zdejšího váženého člena Bakera (známého taky jako Ušoun)A s jeho pomocí je pořídil. Tímto mu ještě jednou veřejně moc děkuji. Dneska mám hodinky poprvé na ruce a musím říct, že mají něco do sebe.Jsou to takové elegantní hodinky do kanclu. Vodotěsné: 5ATMRezerva: 40 hodinRozměry: 44,5 x 38,5 x 13,1 mmHmotnost: 120 gŠířka pásku: 20 mmPrůhled na strojek http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=F-JQIOr4RLE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Nejsem kancl krysa, ale kdybych byl, tak něco takovýho bych si na ruce určitě představoval. Skvělej výběr, moc se mi líběj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Velká gratulace Radime,kdy je uvidím na živo?SZ dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Uděláš vlastní fotky? Zajímalo by mě jak na nich budou vypadat ručičky. Takhle totiž působí docela "přesvíceně", což byl taky důvod, kvůli kterému jsem tyhle hodinky odsunul do ignorace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 gratuluju moc pěkný a taky jsem po nich koukal, hlavně se mi líbí ta rezerva chodu moc hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emba Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Moc hezké, vypadají dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Hezké, takový čistý design, to se mi líbí ... Na kolik vyšly?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Jsou to úplně jiné orienty, než na co jsme zvyklí. Škoda jen, že se tu neprodávají, jedním slovem, nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 ano ine,ta modra k tomu je uplne uhranciva,uplny magnet pre oci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t48mirek Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Jsou krásné akorat mě štve že hodně hodinek neni pro nás dostupných jako že jsme zadek v evropě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 11. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Hezké, takový čistý design, to se mi líbí ... Na kolik vyšly?!? Mrkni sem http://www.ebay.com/itm/Orient-Star-Classic-WZ0241EL-Mechanical-Automatic-Watch-Japan-NEW-/310356314304?pt=Wristwatches&hash=item4842ad88c0 Tak pár fotek naživo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Vyzerat to, ze o chvilku zastanu Hodinky su to velmi pekne, skutocne super. Vzhladom na moj vkus modra by byt nemusela, ale to je vec osobnej preferencie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Moc hezké retro, anniversary se mi líbí, ale ta modrá může být naživo ještě lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Krásné hodinky.Na těch Tvých fotkách ta modrá už nevypadá tak"diskotékově",jako nahoře.Ač jsem spíše zastáncem tahů,tak tady bych řekl,že jim řemen sedne více-obzvláště ten první.Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 (upraveno) Dnes jsem měl možnost Eldovy hodinky vidět na živo,vypadají fakt dobře.Připomínají mi tvarem pouzdra i indexů Prim traktor,zpracování na velmi dobré úrovni.Jediné mínus je velký font písma na datumovce a korunka se mi osobně více líbí z tohoto modelu /viz obrázek/. Upraveno 12. února 2012 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 10. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Pár srovnávacích fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 (upraveno) Pár srovnávacích fotek. Eldo, jakto, že jsem je ještě neviděl?To jsi je nemohl ukázat, jak jsme se viděli posledně?Máš je ještě vůbec?Doufám, že na SRAZ 26.10.2012 jdeš? Upraveno 7. října 2012 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 Tvl 9let mrtvý vlákno, elá hop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brno1975 Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2023 Vlastním cca 2 až 3 roky . Teď už je moc nenosím ,tak 5x za rok když si vzpomenu . Vcelku pohodlné a lehké. Origo pásek trochu tvrdší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se