nisco Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 Zdravím páni, tak som si zas urobil radosť a od včera som majiteľom Vám všetkým veľmi dobre známych hodiniek. Keď som sem na fórum pred 3 mesiacmi prišiel, nikdy by som nepovedal, že si niekedy podobné hodinky kúpil. Nechápal som, ako to môže niekto nosiť na ruke. No a po troch mesiacoch čítania a prezerania fóra sú moje. Inšpirovalo ma pár fotiek, ktoré som videl vo vlákne "Co máte právě na ruce?" Myslím, že by som sa mal prestať na to vlákno dívať, pretože inak tam určite uvidím ďalšie hodinky, ktoré budem nutne potrebovať. Ale keďže momentálne máme trochu iné priority (budeme stavať barák) tak so žiadnym novým prírastkom nepočítam. Aj keď v lete budem určite nutne potrebovať nejaké G-Shocky na bike P.S. Neplánujete náhodou niekto v blízkej dobe objednávať niečo od Harolda (yobokies)? Celkom rád by som vymenil stávajúci tah za nejaký iný a keďe nemám paypal, tak to nemôžem urobiť sám. Ak by sa niekto našiel, tak by som bol rád a ak nie, tak sa nič nedeje. Určite sa tu na fóre ze nejakú dobu nejaký tah ukáže. M.
laskajefajn Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 Jsou hezky! Neuvažuješ o výměně tahu?
enGiN Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 Jsou hezky! Neuvažuješ o výměně tahu? " Celkom rád by som vymenil stávajúci tah za nejaký iný " Řekl bych, že uvažuje...
instant Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Odesláno 18. února 2012 stávajúci ťah, to je aký prosím pekne? ráno s tebou vstáva do práce? btw, mozem blbu otazku, ale preco nemas paypal? ten depilee bazmek z toho rychlo zloz, lebo ti to znici dojem z hodiniek. Docasne to praskni na modry nato/zulu s cervenym pasikom, mozno sa potom na ten novy tah celkom vykasles.
Dantechno Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Odesláno 18. února 2012 " Celkom rád by som vymenil stávajúci tah za nejaký iný " Řekl bych, že uvažuje... Vono to chce totiz cist i ten text k tem obrazkum
Marfael Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Jedny z mých favoritek,snad se taky někdy něčím pochlubím:-).Ať slouží
nisco Odesláno 6. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Tak vdaka miestnemu clenovi laskajefajn som dnes mohol "prezut" svoje hodinky. Konecne to vypada trochu k svetu
Chorche Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Teď je to ono Tohle jsou úplně skvělý hodinky, budeš spokojen. Gratulace!
Marfael Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Úplně jiná káva,1000x lepší,starý bych rovnou prodal
ggrand Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 U mě se na prvním místě bije na pohled President s Jubilee, tenhle oyster je takový...běžný, všude je k vidění a je vlastně dost obyčejný. Takže za mě ne-e ikdyž určitě bude kvalitnější a lepší na nošení než president a jubilee dohromady.
Chorche Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 (upraveno) U mě se na prvním místě bije na pohled President s Jubilee, tenhle oyster je takový...běžný, všude je k vidění a je vlastně dost obyčejný. Takže za mě ne-e ikdyž určitě bude kvalitnější a lepší na nošení než president a jubilee dohromady. to je a dost výrazně, jubilee je depilátor... ...a chrastítko... Upraveno 6. března 2012 uživatelem Chorche
ggrand Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Na 2. stranu, měl jsem v ruce nějaký lepší jubilee, všechny dílky z plného materiálu a působilo to moc fajn. Dokonce i dílek u pouzdra skoro vůbec nepřesahoval, jak bývá častým jevem u jiných nonseiko tahů.
habadej Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Nemůžu si pomoc, ale mě se k těmto retro look Seiko líbí víc Jubilee. Samozřejmě ne chrastítko a depilátor, ale pěknej plnej s ocelovou sponou i koncovkami. No, ale ten už není nejlevnější.
kdojinej Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 tento jubilee není plný? to je plecháč? Já že se mi na nich líbí se všech nejvíc a všude čtu, jak je hrozný.
instant Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 (upraveno) tento jubilee není plný? to je plecháč? Já že se mi na nich líbí se všech nejvíc a všude čtu, jak je hrozný. tak ked to vsade citas, tak to bude asi pravda.. je to Depilée jak remen - tie tenke lestene segmenty su - ak si dobre pamatam - plech, pozri sa poriadne - je to vidiet aj na fotkach v tomto vlakne poriadny aftermarket - hoci aj jubilee, ale poriadne vyrobeny - bude urcite lepsia volba. u Seika SKX nizka cena nepusti, kto chce - urobi upgrade. Aziatom to nevadi, ti nemaju na rukach ziadne ochlpenie.. Upraveno 6. března 2012 uživatelem instant
ivan_989 Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 perfektne, to je radosti, co ? (poznam ). Tak ti zacinaju dni plne radosti, uzivaj, wear it proud, show it loud
laskajefajn Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Gratulace! Jsem moc rád že se Ti ten tah líbí stejně jako mě.Jak píšou kluci-uplně jiné hodinky! P.S a díky za obchod.
xjr1 Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 No já bych ten Seiko Jubilee úplně nezatracoval, sice chrastí (což dělá i spousta jinejch), ale je podle mě super pohodlnej a za chlupy mě netahá:-). Navíc na "pepsi" výborně vypadá. Ne tak už na černejch... No a k hodinkám samotnejm, za ty peníze neznám lepší, výbornej výběr;-)!
Chorche Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 No já bych ten Seiko Jubilee úplně nezatracoval, sice chrastí (což dělá i spousta jinejch), ale je podle mě super pohodlnej a za chlupy mě netahá:-). Navíc na "pepsi" výborně vypadá. Ne tak už na černejch... No a k hodinkám samotnejm, za ty peníze neznám lepší, výbornej výběr;-)! Kdybch si je koupil znova, tak už mě nebude mít za co tahat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se