Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím páni,

tak som si zas urobil radosť a od včera som majiteľom Vám všetkým veľmi dobre známych hodiniek. Keď som sem na fórum pred 3 mesiacmi prišiel, nikdy by som nepovedal, že si niekedy podobné hodinky kúpil. Nechápal som, ako to môže niekto nosiť na ruke. :D No a po troch mesiacoch čítania a prezerania fóra sú moje. :P Inšpirovalo ma pár fotiek, ktoré som videl vo vlákne "Co máte právě na ruce?"

Myslím, že by som sa mal prestať na to vlákno dívať, pretože inak tam určite uvidím ďalšie hodinky, ktoré budem nutne potrebovať. :lol: Ale keďže momentálne máme trochu iné priority (budeme stavať barák) tak so žiadnym novým prírastkom nepočítam. Aj keď v lete budem určite nutne potrebovať nejaké G-Shocky na bike :whistle:

P.S. Neplánujete náhodou niekto v blízkej dobe objednávať niečo od Harolda (yobokies)? Celkom rád by som vymenil stávajúci tah za nejaký iný a keďe nemám paypal, tak to nemôžem urobiť sám. :crying_anim02:

Ak by sa niekto našiel, tak by som bol rád a ak nie, tak sa nič nedeje. Určite sa tu na fóre ze nejakú dobu nejaký tah ukáže.:D

M.

post-20541-094596200 1329498174.jpg

post-20541-079166600 1329498193.jpg

post-20541-065000300 1329498210.jpg

post-20541-017081800 1329498223.jpg

post-20541-017448700 1329498237.jpg

Odesláno

Jsou hezky! Neuvažuješ o výměně tahu?

" Celkom rád by som vymenil stávajúci tah za nejaký iný "

Řekl bych, že uvažuje... Posted Image

Odesláno

stávajúci ťah, to je aký prosím pekne? ráno s tebou vstáva do práce? :) btw, mozem blbu otazku, ale preco nemas paypal?

ten depilee bazmek z toho rychlo zloz, lebo ti to znici dojem z hodiniek. Docasne to praskni na modry nato/zulu s cervenym pasikom, mozno sa potom na ten novy tah celkom vykasles.

• po 3 týdnech...
Odesláno

U mě se na prvním místě bije na pohled President s Jubilee, tenhle oyster je takový...běžný, všude je k vidění a je vlastně dost obyčejný. Takže za mě ne-e ikdyž určitě bude kvalitnější a lepší na nošení než president a jubilee dohromady.

Odesláno (upraveno)

U mě se na prvním místě bije na pohled President s Jubilee, tenhle oyster je takový...běžný, všude je k vidění a je vlastně dost obyčejný. Takže za mě ne-e ikdyž určitě bude kvalitnější a lepší na nošení než president a jubilee dohromady.

to je a dost výrazně, jubilee je depilátor...

...a chrastítko...

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

Na 2. stranu, měl jsem v ruce nějaký lepší jubilee, všechny dílky z plného materiálu a působilo to moc fajn. Dokonce i dílek u pouzdra skoro vůbec nepřesahoval, jak bývá častým jevem u jiných nonseiko tahů.

Odesláno

Nemůžu si pomoc, ale mě se k těmto retro look Seiko líbí víc Jubilee. Samozřejmě ne chrastítko a depilátor, ale pěknej plnej s ocelovou sponou i koncovkami. No, ale ten už není nejlevnější.

Odesláno (upraveno)

tento jubilee není plný? to je plecháč? Já že se mi na nich líbí se všech nejvíc a všude čtu, jak je hrozný.

tak ked to vsade citas, tak to bude asi pravda.. :) je to Depilée jak remen - tie tenke lestene segmenty su - ak si dobre pamatam - plech, pozri sa poriadne - je to vidiet aj na fotkach v tomto vlakne

poriadny aftermarket - hoci aj jubilee, ale poriadne vyrobeny - bude urcite lepsia volba. u Seika SKX nizka cena nepusti, kto chce - urobi upgrade. Aziatom to nevadi, ti nemaju na rukach ziadne ochlpenie..

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

perfektne, to je radosti, co ? (poznam :) ). Tak ti zacinaju dni plne radosti, uzivaj, wear it proud, show it loud :)

Odesláno

No já bych ten Seiko Jubilee úplně nezatracoval, sice chrastí (což dělá i spousta jinejch), ale je podle mě super pohodlnej a za chlupy mě netahá:-). Navíc na "pepsi" výborně vypadá. Ne tak už na černejch...

No a k hodinkám samotnejm, za ty peníze neznám lepší, výbornej výběr;-)!

Odesláno

No já bych ten Seiko Jubilee úplně nezatracoval, sice chrastí (což dělá i spousta jinejch), ale je podle mě super pohodlnej a za chlupy mě netahá:-). Navíc na "pepsi" výborně vypadá. Ne tak už na černejch...

No a k hodinkám samotnejm, za ty peníze neznám lepší, výbornej výběr;-)!

Kdybch si je koupil znova, tak už mě nebude mít za co tahat :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...