Dee Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Union Glasshutte - Belisar GMT Archimede - Pilot Chrono http://www.photowatches.eu/albums/kibi/hamilton/KhakiPioneerMechanical/DSC_4144.jpg Seiko - SRP043 Seiko - SNZH53 (chystá se mod na 55 fathoms) Casio - GShock GLS5600l Festina - 16298/A Swatch - 24hodinové, malé, oranžové Snad jsem nic nezapomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 quartz Maurice Lacroix oblekovka, quartz Certina DS podium chrono, auto Rolex Milgauss....zatial... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Tohle vlákno mě inspirovalo na malou rekapitulaci:Breitling SteelfishHamilton Spirit of LibertySeiko SNZH57 - FFF modSeiko SKX007 - doxa modSeiko SKX031Seiko Sea UrchinSeiko Arnold H601Seiko 6309Casio G-shockPrim Diplomat (stříbrné i zlaté) jdou do světanějaký Sporty, (jedničky, dvojky i letecké)Traktory jako dekorace v kancelářiplus nějaký šrot a náhradní díly v šuplíkua momentálně ještě jedny Béčka z půjčovny, který strašně nutně potřebuju :-) Asi nakrmím prodejní vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Tohle vlákno mě inspirovalo na malou rekapitulaci: Breitling Steelfish Hamilton Spirit of Liberty Seiko SNZH57 - FFF mod Seiko SKX007 - doxa mod Seiko SKX031 Seiko Sea Urchin Seiko Arnold H601 Seiko 6309 Casio G-shock Prim Diplomat (stříbrné i zlaté) jdou do světa nějaký Sporty, (jedničky, dvojky i letecké) Traktory jako dekorace v kanceláři plus nějaký šrot a náhradní díly v šuplíku a momentálně ještě jedny Béčka z půjčovny, který strašně nutně potřebuju :-) Asi nakrmím prodejní vlákno vsechno prodej a kup jedny poradny hodinky - mysleno rolexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 vsechno prodej a kup jedny poradny hodinky - mysleno rolexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 vsechno prodej a kup jedny poradny hodinky - mysleno rolexy tipnul bych si, že spíš MM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Rolády přijdou, vývoj tam je. :suicide_anim:Pomaličku se propracovávám. MM asi nee, typově mi přijdou jako Steelfishe a ty si nechám. Nechci mít dvoje typově stejný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 je príma zjistit, že jsem vcelku normální. Mám 2 kousky použitelných náramkových hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 dlouho jsem to nepočítal ale bude jich dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka35 Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 Taky sem přidám svoji sbírku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 OT: aj tak najviac zavidim tomu, kto ma jedny dvoje hodinky... a staci mu to... a ma ich dlho a nosi ich furt... vtedy to ma to prave caro... Minuly rok som kupil jedny becka co boli tak mimoriadne obnosene, ze z nich az srsal zivot Bolo vidiet, ze na ruke boli 10+ rokov takmer nonstop. Moj ciel je zredukovat na 3-4 hodinky, ale dari sa mi to presne opacne kurva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_C Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 Taky sem přidám svoji sbírku Jirko, ty IWC jsou super... můj watchdream :-) Doma je aktuálně 6ks v zastoupení zn: TagHeuer, Longines, Breitling, Casio, Seiko, Tissot a v plánu Omega + IWC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 Plus dvoje u dcery a jedny u pritelky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klasik Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 No takze... 1. jedny nefunkcni a notne olezle Timex Expedition, stacila by vymenit baterka, ale maji hrozne olezle pouzdro-kombinace mizerneho materialu a agresivniho potu 2 - Quartz. Na litacku (kolo, opravy auta a jine hrubosti) odrene a orvane Casio Edefice EFA 122D - Quartz, 3. Lepsi litacka tj beze do prace a na "mensi" rasovani Chronograf Casio EF 545 - Quartz, levne oblekovky Casio BEM 506 - Quartz 4. Stylove retro oblekovky Zeppelin 100 jahre edition Chronograph (strojek Quartz Ronda). No a pak jsem dorazil na Chronograph... a zkoupil pate 5. natahovaci mechaniky Poljot Strela stojek s kalibrem 31681, pro radost. 6. vintage po prastrýčkovi Tissot chronografy. Teď jak jsem si to tu sepsal mi teprv došlo kolik toho mám i když povětšinou levný klumpry... No a další zajímavá věc. Nemám žádné uplně jednoduché hodinky - všechny mé hodinky mají stopky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 Vintážních naštěstí čím dál víc, na nošení naštěstí čím dál míň. Vlastně už jen nosím TH, když se o ně bojím Seika, když se i o ně bojím tak Géčka. Zvědavej jsem na L.E. Nautilus, jestli mi sedne...Časem snad dospěju do stavu, že se o hodinky bát nebudu a pořídím jedny GS. Protože jsem si čím dál víc jistý, že pokud člověk nedisponuje půl milionem a nehoní MI, nikde nebude jeho touha po horologické dokonalosti detailů a strojku ukojena tak jako u GS. Příkladem budiž mlčenlivý člen, který začal u Victorinox a dnes po osobní zkušenosti s Oris, UN, IWC teď řeší Gentu a spol...Když jsem mu ukázal fotodetaily GS, chvíly mlčel a pak řekl - hmm, o tomhle si moji favoriti mohou nechat jen zdát. A měl pravdu:-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 Plus dvoje u dcery a jedny u pritelky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tys ještě nevyměnil ten ciferník? Musíme udělat sraz, některý kusy bych rád zkusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moocha Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 Troje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 Tys ještě nevyměnil ten ciferník? Musíme udělat sraz, některý kusy bych rád zkusil To bysme meli! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2012 (upraveno) Vlastně už jen nosím TH, když se o ně bojím Seika, když se i o ně bojím tak Géčka... Vlastně už jen nosím Fortis PP, když se o ně bojím Orient Mako nebo PS II, když se i o ně bojím tak Géčka A když mě popadne retro záchvat, tak cokoliv z vintage kousků Upraveno 4. března 2012 uživatelem JHonza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2012 Ale ale to je mi pěkné... ono nás bude s touto kombinaci (mech. Swiss na parádu, mech Japan na práci, quartz Gečka do hostince a nevěstince) na fóru dost. Jinak vintage mám chuť nosit čím dál víc. Když kolem sebe vidím ty většinou 45 až 50 mm modní budíky co nosí lidi, přijdou mi vintážní hodinky na lidskou ruku praktičtější a po chvilce zvyku i hezčí. O tehdejší kvalitě materiálů a pořádné poctivé hodinařině nemluvě. Přemejšlím dopřát pořádnej servis svým Prim TV v šedé a zlaté barvě. S pěkným řemenem mají tyto nadčasové hodinky alespoŇ mě pořád co říct... a kupodivu lidem se líbí, neměl jsem jedinou negativní reakci. Mám už troje, střídám dvoje v nositelném (fakt pěkném) stavu. Jen jsem zapoměl v souvislosti s GS napsat, že musím nejen dospět, ale i našetřit. Což bude horší:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se