Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

tak po cca roce probuzeného zájmu o hodinky mám 9 mechanických, 5 quartzky, 4 digitálky a z přebalovacího pultu jsem udělal odkladiště :). Nemám nic drahýho (něco je i čistá čína) ale postižený si už připadám slušně :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

tak po cca roce probuzeného zájmu o hodinky mám 9 mechanických, 5 quartzky, 4 digitálky a z přebalovacího pultu jsem udělal odkladiště :). Nemám nic drahýho (něco je i čistá čína) ale postižený si už připadám slušně :)

Tak tomu říkám láska !!

Odesláno

To VENDO: hodinky pekny, ale trochu nuda. Ve vintage vlakne si byl odvaznejsi, nez je dat na spalek

Sent from my iPhone using Tapatalk

Někdy na špalek ,někdy mezi kozy  :taz:   ale péče musí být.  :tongue_ss:

Odesláno

A na co?

Vím že to nejsou kousky za 100 klacku ,ale stejně jsem hrdý na to že je mám a také že nevlastním žádné hodinky na baterku  :lol2:

Odesláno

Tak tomu říkám láska !!

asi je to spíš postižení, ale co se dá dělat. Zajímalo by mě, jestli to časem začnu rozprodávat, zatím to jen hromadím. Předpokládám, že přijde fáze, kdy to budu se ztrátami prodávat a kupovat dražší, ale zatím mě to baví i s levnejma hodinkama, tak si to užívám :)

Odesláno

Aktuálně=n=7 ks.

Chci prodat 1 ks a zatím žádnou touhu pořídit další kus naštěstí nemám....

Ale povětšinu času se idální počet = n+1 :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

7 kusů pro různé příležitosti. Společenské, letecké na cesty, potápky k vodě, dvoje chrona, multifunkční na hory a kolo, a starší společenské. Točím pravidelně troje, ostatní čekají až přijde jejich čas párkrát v roce:)

Odesláno (upraveno)

8 kousků, 3x quartz, 1x calibre S quartz, 4 automaty. 4x na ocelovém tahu, 3x na kůži a 1x kaučuk.

Upraveno uživatelem Nozzz

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...