McLenin Posted April 12, 2018 Report Share Posted April 12, 2018 Toho času 6, ale 7. sú už na ceste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dwouk Posted May 12, 2018 Report Share Posted May 12, 2018 Mno 8 kusů a přemýšlím o rozšíření sbírky což manželka samozřejmě nesmí zjistit:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fajkus Posted May 13, 2018 Report Share Posted May 13, 2018 Mno 8 kusů a přemýšlím o rozšíření sbírky což manželka samozřejmě nesmí zjistit:)Další nové neutajíš. Ženy jsou všímavé. To už jsem vzdal a raději půlím až třetím ceny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nozzz Posted May 13, 2018 Report Share Posted May 13, 2018 Pokračování mé cesty, tento týden pokles z 7 na 5. Ještě mě čeká redukce o 2 KS, potom se zbavuji boxu a pořizuji box na 3 KS hodinek tak, aby se mi tam žádné další nevešly a vždy muselo nejprve něco z domu Konečný stav budou PO na kaučuku na léto, Speedy s kovovým tahem a oblekovky na kůži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGas Posted May 13, 2018 Report Share Posted May 13, 2018 Dneškem patery, pomalu, ale jistě to už začínám mít doma na talíři :-D Jak bylo zmíněno nade mnou, ženy jsou velice všímavé :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dwouk Posted May 14, 2018 Report Share Posted May 14, 2018 Další nové neutajíš. Ženy jsou všímavé. To už jsem vzdal a raději půlím až třetím ceny. Když nad tím tak přemýšlím tak by mě zajímalo kolik z nás to tak má doma že buď mlčí ohledně ceny, nebo sem tam půlí čí "třetí" cenu, nebo to zahraje do kouta nebo to má tak jak já že se navzájem s manželkou jeden druhého neptáme na věcy na které nechceme znát odpověď což mi přijde docela taktní vzhledem k ženským šatníkům a našim hodinářským koníčkům:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted May 14, 2018 Report Share Posted May 14, 2018 Jo, až se s někým něco stane, tak se budete otáčet v hrobě, až to začne rozprodávat za částky, co jste jí nahlásili. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hinkle Posted May 14, 2018 Report Share Posted May 14, 2018 To je obvyklá noční můra každého sběratele, že manželka prodá věci za cenu, která ji byla oznámena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoyStick Posted May 14, 2018 Report Share Posted May 14, 2018 To zni jako dobrej tip na bargain-hunting Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nozzz Posted May 17, 2018 Report Share Posted May 17, 2018 Tak hotovo, 3 kusy. Koupil jsem docela hezký box - Prim 3 BOX, je akorát na můj větší obvod zápěstí a vejdou se tam "jen" 3 hodinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
colommbo Posted May 17, 2018 Report Share Posted May 17, 2018 Špatnej box, moc malej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipVrobel Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Momentálně 12 plus Prim budíky ale snažím se to redukovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
octaviakk007 Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Aktualne som na 7, ale cez leto rozsirim zbierku Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 8. .. má tu někdo taky hodinky na spaní jako já? Trasery s tritiem sou na spaní super! Vždycky se probudim, kouknu kolik je hodin, teda, ani to často nezjistím protože si řeknu "ty sou ale hustý, jak svítí, to je bomba", a pak hned zas usnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 Ustalil jsem to ted na 7 ks, ale pro jistotu jsem vytahl druhou hodinkovnici, co kdyby :-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
long Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 21 kousků doma na nošení97 vystavených PRIM35 Prim a ostatních vintage značek přípravených a nebo nepřipravených v různé fázi na výstavu89 vystavených kapesníchDo deseti kusů schovaných v trezoru Hodinky mám docela rád no :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
saida Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 To máš pěkný Longu. Jako já . Otázka zní spíš kolik krabic. Myslím ,že u vintage plus prim to je čim víc tím líp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
long Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 To máš pěkný Longu. Jako já . Otázka zní spíš kolik krabic. Myslím ,že u vintage plus prim to je čim víc tím líp. Hodinky v krabici jsou na pytel. To už vím.Tak, že nyní fakticky vše vystaveno.Kuchařka pro "To" má pochopení! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JMK Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 Longines Master Mollection jako daily watchSeiko SARB021 jako koupací a cestovní hodinkyCasio W-59-1 na ničení a opilecké akce Plán je vyměnit Seika za Hamilton khaki (nový bez data) a Casio přenechat dceři. Takže mám troje a budou jen dvoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dtx Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 6 kousků a s trochou štěstí do měsíce přibude číslo 7. Ještě 2 roky nazpátek jsem si říkal že přece nemá smysl mít víc jak 3 hodinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts