Jump to content

Kolikery máte hodinky?

safi

Recommended Posts

• 2 weeks later...

tak po cca roce probuzeného zájmu o hodinky mám 9 mechanických, 5 quartzky, 4 digitálky a z přebalovacího pultu jsem udělal odkladiště :). Nemám nic drahýho (něco je i čistá čína) ale postižený si už připadám slušně :)

post-49331-0-76692200-1514411515_thumb.jpg

tak po cca roce probuzeného zájmu o hodinky mám 9 mechanických, 5 quartzky, 4 digitálky a z přebalovacího pultu jsem udělal odkladiště :). Nemám nic drahýho (něco je i čistá čína) ale postižený si už připadám slušně :)

Tak tomu říkám láska !!

To VENDO: hodinky pekny, ale trochu nuda. Ve vintage vlakne si byl odvaznejsi, nez je dat na spalek

Sent from my iPhone using Tapatalk

Někdy na špalek ,někdy mezi kozy  :taz:   ale péče musí být.  :tongue_ss:

Tak tomu říkám láska !!

asi je to spíš postižení, ale co se dá dělat. Zajímalo by mě, jestli to časem začnu rozprodávat, zatím to jen hromadím. Předpokládám, že přijde fáze, kdy to budu se ztrátami prodávat a kupovat dražší, ale zatím mě to baví i s levnejma hodinkama, tak si to užívám :)

• 2 weeks later...

7 kusů pro různé příležitosti. Společenské, letecké na cesty, potápky k vodě, dvoje chrona, multifunkční na hory a kolo, a starší společenské. Točím pravidelně troje, ostatní čekají až přijde jejich čas párkrát v roce:)