JMK Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Řekl bych že chronobundus má dvě podoby. Jednu zhoubnou kdy dochází k překotné gradaci onemocnění které se i po přeléčení vrací ve vlnách a druhou chronickou dlouhodobou s velmi mírným průběhem která se dá správnou medikací držet na uzdě. Já si za 10 let koupil dvoje kulačk co mám furt a prohodil dvoje potápky takže jsem ze sledované druhé skupiny:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JMK Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Dvoje kukačky jsem psal.. nejde mi to opravit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radimk Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Chtěl sem tady najít svou historii a citovat se, ale jsem na to líný.Je ze mě naprosto spokojený OWG, s Tudory H-BB.Digitální Timexy na kolo, hospodu a čundr moc nepočítám.Do budoucna plánuju maximálně nějaké odolné baterky na všeobecné využití.Ženský toho mají doma víc než já Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Řekl bych že chronobundus má dvě podoby. Jednu zhoubnou kdy dochází k překotné gradaci onemocnění které se i po přeléčení vrací ve vlnách a druhou chronickou dlouhodobou s velmi mírným průběhem která se dá správnou medikací držet na uzdě. Já si za 10 let koupil dvoje kulačk co mám furt a prohodil dvoje potápky takže jsem ze sledované druhé skupiny:-)Až budeš vědět, které medikamenty zabírají, tak mi pošli SZ :-)), já evidentně první podoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boban Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 6 kousků a s trochou štěstí do měsíce přibude číslo 7.Ještě 2 roky nazpátek jsem si říkal že přece nemá smysl mít víc jak 3 hodinky :-)) Tohle me pobavilo. Tuhle fázi mam za sebou. Ted jsem na 2 ks a držím se. Ale je to jak u (bykečenejch) alkoholiků - nepřestaneš chtít pít, jen abstinuješ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boban Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 (vyléčenejch) Link to comment Share on other sites More sharing options...
villain83 Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 (edited) Radimk- Uvidime, jak dlouho ti ty Tudor jako hlavni a jediny hodinky vydrzej. Ja se zatim na owg necitim a myslim, ze by to nevyresily sebelepsi/drazsi hodinky...Alespon dvoje, spis troje. Edited June 7, 2018 by villain83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boban Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Vrhnu se do te otázky i kdyz budu mozna za debila - sorry za OT - čo vy si predstavujete pod takým slovom OWG? Tady jsem našel spoustu variant od Old White Guy po One World Government. https://acronyms.thefreedictionary.com/OWG Diky za enlightenment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radimk Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Radimk- Uvidime, jak dlouho ti ty Tudor jako hlavni a jediny hodinky vydrzej. Ja se zatim na owg necitim a myslim, ze by to nevyresily sebelepsi/drazsi hodinky...Alespon dvoje, spis troje.Já myslím, že dlouho. Za těch 13 (??) let mi toho prošlo rukama mraky, v podstatě si troufám říct že vše do 40-50.000 co stálo za řeč a trochu se mi líbilo. Víc do koníka vrážet nehodlám, resp. nezbylo by na ostatní, že..Dřív sem třeba místo plotu kolem baráku koupil MM300. Že mi příroda žere máminy květiny mi nevadilo. Jenže mi vykur..vený srnec začal chodit na švestky a to uznáš, že prostě plot potřebujeme.Takže jsem okolnostmi přinucen změnit priority.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaggy Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Som pochopil, ze asi One Watch Guy.A mozno som uplne mimo.Vrhnu se do te otázky i kdyz budu mozna za debila - sorry za OT - čo vy si predstavujete pod takým slovom OWG?Tady jsem našel spoustu variant od Old White Guy po One World Government.https://acronyms.thefreedictionary.com/OWGDiky za enlightenment Link to comment Share on other sites More sharing options...
villain83 Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Vrhnu se do te otázky i kdyz budu mozna za debila - sorry za OT - čo vy si predstavujete pod takým slovom OWG? Tady jsem našel spoustu variant od Old White Guy po One World Government. https://acronyms.thefreedictionary.com/OWG Diky za enlightenmentKlidne muzes bejt starej beloch, co nosi jedny hodinky, takze tuplovanej OWG, coz uz je teda neco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boban Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Diky, pánové. Ad Villain83 - tuplovany OWGs budeme jednou všichni. Umřeš jen s jedněma na ruce - teda pokud nejsi Rus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
villain83 Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 ...a pokud nejsi z Konga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leebauer Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 A pokud nejsi rus z Konga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boban Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 A pokud nejsi Konžan z Ruska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leebauer Posted June 9, 2018 Report Share Posted June 9, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doq111 Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 Gumene casio f91wMedium rich bitch stainless steel casio f91w Univerzaly Longines Grande vitesseToooly/edc omega smpOblekovky Nomos tangomat Tzn dokopy 3, a posledne budu do kategorie ?pre syna ked otrcim kopyta? a to budu A. Lange Saxonie alebo nieco z produkcie Glasshute Original A finito. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JMK Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Vhodnou medikací jsem myslel koupit si rovnou něco solidního co v případě ataku a snahy nemoci přejít v akutní puzení funguje jako stabilizátor (stálo do dost, je to furt hezký). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogy Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Zcela vyrovnanou sestavu :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
boban Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 Ty Semastry s day date - jsou moc pěkný. Co to je za rok? Zbytek je samozrejme taky krásnej. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts