Jump to content

Kolikery máte hodinky?

safi

Recommended Posts

Řekl bych že chronobundus má dvě podoby. Jednu zhoubnou kdy dochází k překotné gradaci onemocnění které se i po přeléčení vrací ve vlnách a druhou chronickou dlouhodobou s velmi mírným průběhem která se dá správnou medikací držet na uzdě.

Já si za 10 let koupil dvoje kulačk co mám furt a prohodil dvoje potápky takže jsem ze sledované druhé skupiny:-)

Chtěl sem tady najít svou historii a citovat se, ale jsem na to líný.

Je ze mě naprosto spokojený OWG, s Tudory H-BB.

Digitální Timexy na kolo, hospodu a čundr moc nepočítám.

Do budoucna plánuju maximálně nějaké odolné baterky na všeobecné využití.

Ženský toho mají doma víc než já :)

Řekl bych že chronobundus má dvě podoby. Jednu zhoubnou kdy dochází k překotné gradaci onemocnění které se i po přeléčení vrací ve vlnách a druhou chronickou dlouhodobou s velmi mírným průběhem která se dá správnou medikací držet na uzdě.

Já si za 10 let koupil dvoje kulačk co mám furt a prohodil dvoje potápky takže jsem ze sledované druhé skupiny:-)

Až budeš vědět, které medikamenty zabírají, tak mi pošli SZ :-)), já evidentně první podoba.

6 kousků a s trochou štěstí do měsíce přibude číslo 7.

Ještě 2 roky nazpátek jsem si říkal že přece nemá smysl mít víc jak 3 hodinky :)

:-)) Tohle me pobavilo. Tuhle fázi mam za sebou. Ted jsem na 2 ks a držím se. Ale je to jak u (bykečenejch) alkoholiků - nepřestaneš chtít pít, jen abstinuješ.

Radimk- Uvidime, jak dlouho ti ty Tudor jako hlavni a jediny hodinky vydrzej. Ja se zatim na owg necitim a myslim, ze by to nevyresily sebelepsi/drazsi hodinky...Alespon dvoje, spis troje.

Edited by villain83

Radimk- Uvidime, jak dlouho ti ty Tudor jako hlavni a jediny hodinky vydrzej. Ja se zatim na owg necitim a myslim, ze by to nevyresily sebelepsi/drazsi hodinky...Alespon dvoje, spis troje.

Já myslím, že dlouho. Za těch 13 (??) let mi toho prošlo rukama mraky, v podstatě si troufám říct že vše do 40-50.000 co stálo za řeč a trochu se mi líbilo. 

Víc do koníka vrážet nehodlám, resp. nezbylo by na ostatní, že..

Dřív sem třeba místo plotu kolem baráku koupil MM300. Že mi příroda žere máminy květiny mi nevadilo. Jenže mi vykur..vený srnec začal chodit na švestky a to uznáš, že prostě plot potřebujeme.

Takže jsem okolnostmi přinucen změnit priority..

Vrhnu se do te otázky i kdyz budu mozna za debila - sorry za OT - čo vy si predstavujete pod takým slovom OWG?

Tady jsem našel spoustu variant od Old White Guy po One World Government.

https://acronyms.thefreedictionary.com/OWG

Diky za enlightenment

Klidne muzes bejt starej beloch, co nosi jedny hodinky, takze tuplovanej OWG, coz uz je teda neco.

Gumene casio f91w

Medium rich bitch stainless steel casio f91w

Univerzaly Longines Grande vitesse

Toooly/edc omega smp

Oblekovky Nomos tangomat

Tzn dokopy 3, a posledne budu do kategorie ?pre syna ked otrcim kopyta? a to budu A. Lange Saxonie alebo nieco z produkcie Glasshute Original

A finito.

Vhodnou medikací jsem myslel koupit si rovnou něco solidního co v případě ataku a snahy nemoci přejít v akutní puzení funguje jako stabilizátor (stálo do dost, je to furt hezký).